2777
2789
ازنظرمن چرا والله گرونه. پیش شماطلاگرمی چنده گلم

ولی خب ۱۰ میلیون اعتبار تارا تو ۳قسط دارم که استفاده نکردم و اگه خرید کنم از یک ماه دیگه باید تو ۳قسط بدم یعنی تا ۳ماه دیگه تسویه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتیاز طرح مهربانی بانک ملی بخرین بجای رسالت

ببخشید من الان 35 میلیون امتیاز مهربانی دارم چجوی میتونم بفروشم؟

جقد میخرن؟

البته 6 ماهه امتیازش 48 میلیونه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
تو ویپادم ۳۰تومن گذاشتم بمونه تا سکه جمع شه بتونم تاچندماه دیگه وام ۵۰تومنی بگیرم گوشی مورد علاقمو ب ...

موفق باشی عزیزم

واقعا یک گوشی مورد علاقه و خوب دیگه حق مون

راستی ازمون چی گلم؟؟

خب کارهایی که من انجام دادم این چندروز🌸از باسلام ۳بسته کاغذ a4 سفارش دادم اومد کیفیتش خوبه دیگه از ...

دوست عزیز.برای آجیل شکسته اینترنتی میتونید بخرید .باسلام رو ببینید .فقط نظرات خریداران رو بخونید که مطمئن باشید محصول خوبه .

عزیزم من خیلی سردم میشه ،همیشه بی انگیزه ام انرژی زیر صفرحوصله بچه هامم ندارم چه برسه همسرمچاقی شکمی ...

عزیزم من زمانی که شاغل بودم تمام این ویژگی های شما رو داشتم رفتم دکتر فهمیدم تیرویید کم کار دارم. حتما آزمایش خون TSH بده. الانم تا وقتی قرصش رو میخورم بدنم گرمه ولی چند روز نخورم دوباره سردی بدنم رو می گیره.

عزیزم من زمانی که شاغل بودم تمام این ویژگی های شما رو داشتم رفتم دکتر فهمیدم تیرویید کم کار دارم. حت ...

منم تیرویید کم کار دارم تحت نظر پزشک هستم 

ولی چه فایده خوب نمیشم

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

یه نظر خواهی :

ما پارسال یه واحد کوچیک ۵۰متری طبقه سوم بدون آسانسور تو جای پایین شهر خریدیم.

یک میلیارد و ۲۰ میلیون.

۸۰۰تومنشو دادیم ۲۲۰ تومنشو نداشتیم دادیمش رهن کامل۲۲۰تومن.

بعد یه سال مستاجر تمدید کرد ۲۲۰تومن ماهی ۳تومن.

۳ماه کرایه داد حالا میگه میخوام برم شهر دیگه.خونتون رو بدید اجاره.

اگه تو جای من باشی کدوم گزینه رو انتخاب میکنی؟

۱-اجبارا یکی رو پیدا میکنم باهمون ۲۲۰تومن رهن بیاد بشینه،قال قضیه کنده شه و پول مستاجر رو بدم؟چون فصل اجاره تموم شده و مستاجر سخت گیر میاد

۲-خونه رو میفروشم تقریبا ۷۰ گرم طلا میفروشم(۷۵۰میلیون )میذارم روش با پول پیش بیشتر یجای بهتر ازون محله میگیرم؟

دو دلم

از یه طرف میگم طلاهام حیفن،دوسشون دارم.

از یه طرف قیمت طلا رفته بالا،نگهداریش خطر داره

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
بله عزیزم منم شاید ۱۶نرمال بخرم آرمون مهندسی عزیزم مربوط به رشته ام

چون گفتی چند دفعه گفتم حتما مهندسی

منم دوسال پیش شرکت کردم ازمون هاش خداروشکر دفعه دوم قبول شدم

۱۶نرمال چند هست الان؟

سلام بچه ها با اعتبار تارا پارسیان بگیرم تو ۳ قسط باید بدم سکه رو ۳میلیون گرونتر میده پارسیان ۱گرمی ...

بچه ها لطفا جواب بدین اگه شمش ۱گرنی بخرم ۲۳ درصد سود میکشن که میشه ۱۳۲۰۰ بخرم ؟

یه نظر خواهی :ما پارسال یه واحد کوچیک ۵۰متری طبقه سوم بدون آسانسور تو جای پایین شهر خریدیم.یک میلیار ...

طلا رو برای چی خریدید پس؟ 

طلا رو می تونید جایگزین کنید 

من برای خونه اول با اینکه تازه عروس بودم از عروسی بزرگ و … گذشتم 

برای خونه دوم حتی حلقه ازدواج رو هم دادم 

من حتی طلاهایی رو فروختم که فقط یکبار استفاده کرده بودم 

پیشرفت درد داره