2777
2789
قربونت برم😂❤️حالا فدای سرت اما توروخدا الان طلا نفروشیااااا یکم صبر کن

مهربونمی ♥️♥️🥰

چشم من اگه تاپیک نبود حتما باز میفروختیم 

ولی خداروشکر اینجا باعث شده جلو هیجانم رو بگیرم 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام سلام☁️❤️

من اومدم با دوتا تجربه جدید✌️

تو این هفته به همسرم گفتم تارا رو نصب کنه، بهش ۱.۵ اعتبار داد. بعد برای خونه، لوازم شوینده و خوراکی هایی که برای یک هفته لازم بود رو خریدیم.

قبل از اینکه با همسرم تو گوشی با اکالا خرید کنیم، خودم تمام قیمت ها رو بررسی کرده بودم. لیست دقیق از خرید داشتم.😊

موقع انتخاب مایع ظرفشویی، چون داشتیم دوتایی باهم انتخاب میکردیم، اولش به اشتباه به قیمت ها دقت کردم😕 و بلند هم گفتم به همسرم.🫢 دیدم ای وای ایشون هم دنبال ارزون ترینه!😑

اما بعد گفتم بهترینش رو بگیر که دستام خراب نشه.😇 

که خداروشکر بهترین رو گرفت🤲

✅توی تقویمم دقیق روز اقساط تارا رو نوشتم. 👌

ایشالا اعتبارمون بره بالا.

تجربه دوم خرید میوه‌ی درجه ۲بود

هیچوقت تجربه نکرده بودم و خجالت میکشیدم

اما دیروز حدود ساعت ۶ رفتم تره بار

دیدم سیب زمینی پیاز رو گذاشته ۱۰تومن

پرسیدم توی تره بار چند میدن؟ 

گفت ۳۰

گفتم پس مُشما رو بده😍

۲.۵ کیلو سیب زمینی و پیاز، شد ۲۵تومن به جای ۷۵!!!😁

سیب زمینی ریز برای آتیش هم برداشتم چون آخر این هفته سفریم به امید خدا.

رفتم سراغ میوه‌ها🤔دیدم کیلویی ۴۰ میده، داخل تره بار کیلویی ۱۰۰بود.

۲کیلو و ۴۰۰گرم شلیل شمس و شلیل عادی و هلو انجیری روبه جای ۹۶ برام حساب کرد ۵۸🤯 

اگر از خود تره بار میخریدم می‌شد چند؟۲۴۰🙂‍↔️

اینجا هم ۱۸۲تومن کمتر خرج کردم.

القصه… از تره بار با ۲۵۷تومن سود برگشتم خونه😂 این مبلغ رو گذاشتم تو پس اندازم که ایشالا تبدیل کنم💎

از تک تک شما ممنونم که تجربیاتتون رو مینویسید❤️

مخصوصا معصومه جان که با جزئیات مثل یک خواهر مهربان بهمون یاد میده چطور خرج کنیم و چطور خرج نکنیم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام معصومه جون خوب هستین؟ من همیشه پیام های شما را پیگیری می کنم و خیلی برام راهگشا بوده. می خواستم ازتون تشکر کنم و اگه بشه تو گروه ایتا تون عضو بشم که از نزدیک با هاتون در ارتباط باشم چطوری می تونم عضو بشم؟

عزیزم چایی سفید برای لکه بینی عالیه هروز یه ذره رو توی یه لیوان دم کن بخور

سلام عزیزم.ببینین لکه بینی علت های مختلف میتونه داشته باشه پس اول باید علت رو پیداکرد.

ببینین کلا هر دارویی بدون دونستن اطلاعات از طرف ممکن هست نه تنها باعث بهبود نشه که بدتر هم بکنه

مثلاً همین سیاهدانه که میگن مو رو سیاه می‌کنه و پر پشت و...و خیلی هم خاصیت داره اگر ندونین و فردی گرم مزاج باشه استفاده کنه نه تنها مشکلش حل نمیشه بلکه گرمای بدنش بیشتر میشه و مشکلش شدیدتر از طرفی باعث پرخاشگری میشه چون طبعش زیادی گرم میشه.همینطور خونریزی های پریود رو هم  بیشتر می‌کنه و....

یاهمنطور سیر باز هم همه خواص سیر رو میدونین ولی برای افراد گرم مزاج اگر زیاد استفاده بشه باعث به وجود اومدن مشکل میشه.

مثلاً اینکه میگن مصرف ماهی با تخم مرغ خطرناکه به چه علته؟چون ماهی و تخم مرغ هردوسردن و مصرفشون باهم خیلی اونو سرد میکنه.حالا اگه فردی گرم مزاج باشه شاید متوجه چیزی به نشه یا کمی فقط اذیت شه ولی اگه فردی سرد مزاج باشه و استفاده کنه به خصوص شب حتی ممکنه باعث مرگ تو خواب بشه.من این رو به چشم هم دیدم.وخیلی موارد دیگه...

جسارت نباشه عزیزم این رو کلی میخواستم بنویسم رو پیام شما نوشتم

سلام عزیزم.ببینین لکه بینی علت های مختلف میتونه داشته باشه پس اول باید علت رو پیداکرد.ببینین کلا هر ...

اینم هست عزیزدلم حق با شماست.

چون من پیش دکتر طب سنتی رفتم گفتم لکه بینی دارم گفتن چایی سفید بخور.

چون خودم خیلی اذیت بودم با چایی سفید نتیجه گرفتم به ایشونم گفتم

🌟خونه مورد پسندتون رو یه بار صبح ببینید یه بار ظهر یه بار شب تو این بازدید ها میزان نور طبیعی خونه ...

عااالی بود عزیزم ، خیییییلی ممنون ، واقعاً لطف کردی ❤️❤️🌹🌹

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
سلام عزیزم.ببینین لکه بینی علت های مختلف میتونه داشته باشه پس اول باید علت رو پیداکرد.ببینین کلا هر ...

من خونریزی پریودم شدیده رفتم دکتر گفت مشکلی نداری

راهی هست کمش کنم

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

یه مورد دیگه اینکه اصلاح سبک زندگی و همینطور به سمت تغذیه سالم رفتن برای هر کسی لازمه.

ببینین اینکه مثلاً با مصرف یه دارو می‌خوایم یه مشکل رو حل کنیم ،(چه گیاهی چه شیمیایی چه حتی دمنوش و انواع چای ها که فکر میکنیم خیلی راحت میتونیم مصرف کنیم.چه بسا داروهای گیاهی چون دز مشخصی ندارن در صورت نداشتن آگاهی بیشتر آسیب میزنن)چون راحت تره خوب این خودش برای بدن مشکل آفرینه نه که دارو مصرف نکنیم ولی ما با دارو فقط موقت اون مشکل رو حل می‌کنیم ولی با تغذیه و ورزش و ...وقتی بدن سالم بشه خود به خود بیشتر مشکلاتش حل میشه که اگر بدن سالم باشه اعضای بدن خود به خود درست کار میکنن حالا اگر مشکلی حاد بود در کنارش دارو هم مصرف می‌کنیم ولی اول نیایم مستقیم بریم سراغ دارو بدون حل ریشه ای مشکل.

مثلا به فرض یکی طبعش گرمه و نمیدونه با مصرف گرمیجات زیاد خونریزیش زیاد میشه(این مورد برای خود من پیش اومده.ببینین حتی میگن نمی‌دونم اگه خون ریزی تون  زیاده یه ترکیب هست گردو و روغن خوب و...مخلوط میکنین میخوری خوب میشین.این برای خیلی ها جواب میده و به بقیه هم توصیه میکنن ولی برای کسی با طبع گرم خونریزیش رو بیشتر میکنه چرا چون وقتی طبع گرمه  وقتی گرمای خون بیشتر میشه مثل اینه که بیشتر میجوشه خونریزی بیشتر میشه در صورتی که برای سرد مزاج ها خیلی خوبه) و می‌ره دکتر براش دارو میده (این داروها دارای استروژنن،) که خونریزیش کم بشه چی میشه فقط ظاهر مشکل رو حل می‌کنه و بدتر در دراز مدت خود دارو ممکنه به تخمدان هم آسیب بزنه و هورمون های بدن رو به هم بریزه در صورتی که قبلاً این فرد مشکل هورمون نداشته و حالا یه مشکل به مشکلاتش اضافه میشه.این فقط یه مثال بود و موارد فراوان

پس اول تغذیه سالم و ورزش بعد اگر باز مشکل وجود داشت در کنارش مصرف هر چیزی به شکل و عنوان دارو 

مثلاً بیشتر ناباروری ها به خصوص اونهایی که بدون علت مشخصی هست با اصلاح سبک زندگی حل میشه پس چرا باید با مصرف دارو سلامتیمون رو بگیریم.تنبلی های تخمدان بیشتر در افراد چاق و بلغمی هست چون وزن اضافه دارن خوب این خودش با اصلاح تغذیه و کاهش وزن,(البته با رژیم درست مثلاً یه دوستی داشتیم رفته بود دکتر تغذیه برای رژیم.یه وعده ش دو برگ کالباس بود خوب این فرد اگر وزنش هم کم بشه به خاطر خوراک اشتباه براش مشکلات دیگه  به وجود میاد.من خودم سالها پیش قبل این تجربه ها برای اینکه وزنم اضافه بشه به متخصص تغذیه مراجعه کردم.دکتر خوراکی های تو رژیم قرارداده بود که من با دلیل گفتم اینها رو نمی‌خوام مصرف کنم و وقتی علت رو گفتم گفت والا شما دکتر تری باید جامون رو عوض کنیم.منظور چه کاهش وزن چه افزایش وزن وقتی با تغذیه سالم همراه نباشه بعدها باعث مشکلات بیشتر میشه اون رژیمی مناسب هست که با تغذیه سالم باشه درسته نتیجه گیری دیرتر هست ولی حداقل بهترین نعمت رو که سلامتی هست از دست نمی‌دین.)حل میشه چرا باید بیایم به دارو بخوریم که تخمدان بیشتر کار کنه در صورتی که با کاهش وزن تخمدان خود به خود درست کار خواهد کرد.

ببخشید اگه پراکنده می‌نویسم هرچی یادم میاد مینویسم😅

به به 😍 نیکو جان ❤️ عزیز دل معصومه خوبی دوست من ؟میبینم که قشنگ برای خودتون هدف گزاری کردین 😍👌آفر ...

ممنونم عزیزم خداوند خوشبختی رو از سروکولت بیاره فعلا که دارم تلاش میکنم خدا کمکمون باشه ناشکری نمیکنم ولی باید زودتر زندگیم رو خوب کنم

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔

سلام سلام

امیدوارم روز پاییزی همگی بخیر باشه.

پاییز فصل عاشقان و پر از زیبایی هست ولی برای آدمی مثل من که طبع سودایی داره ،اصلا فصل خوبی نیست.انرژیم خیلی پایین میشه و با این اخبار اقتصادی،قیمت طلا و ...حال و حوصله ای نمیمونه.ولی تمام تلاش خودم رو میکنم که زندگیم به بهترین نحو ممکن باشه.از خرید طلا بازم غافل نبودم و با وجودی که قیمتش داشت منفجر میشد با اعتبار تارا در حد 4 تومن خرید کردم.یه 1 تومن هم شوینده،دستمال کاغذی،نوار بهداشتی،بیسکوییت و خوراکی واسه سفرمون برداشتم.

اینجا بعضی دوستان مثلا میان میگن ما مخالف گذاشتن مایحتاج و مواد غذایی تو فریزر هستیم ،و دلایل خودشون رو دارن.ما هم میدونیم که این کار اصلا واسه سلامتی خوب نیست و طعم و مزه اولیه از دست میره.ولی ببینین من اون روز تره بار که رفتم لوبیا سبز کیلویی 130 تومن بود،در حالیکه مرداد ماه 70 بود.واقعا چند نفر هستن که 130 تومن به لوبیا سبز بدن؟ممکنه یکی باشه با این قیمت بگیره ولی من به شخصه این کار رو انجام نمیدم.تو فصل مناسبش میگیرم و میذارم تو فریزر ،حالا برای آدم شاغلی مثل من این فریزر کردن چقدر کارم رو راه میندازه که من عصر نهایت ساعت 7 شامم حاضره.یا میبینی با دوستای همسرم نوبتی غذا میذاریم بیرون میریم وقتی فرصتی نیست خیلی بهم کمک کننده هست.حالا فکر کنید برم از مغازه بگیرم،پاک کنم بپزم یه روز وقت میبره.

در مورد سفر 3 روزمون که به تهران بود به دلیل مشغله کاری همسر و اینکه نتونست باهامون بیاد،بین قطار و اتوبوس مردد بودم که هم برای اقتصادی بودنش و هم راحتی ،بلیط قطار از سایت مستر بلیط رزرو کردم که حساب کتاب کردم دیدم با اتوبوس 900 تومن اختلاف داشت.

به خودم قول دادم که هیچی هم  از اونجا خرید نکنم چون همه چیز دارم.

در مورد پس انداز روی سلامتی ،تازگیا طناب رفتن تو خونه رو شروع کردم که روزی 50 تا میرم که واقعا حالم رو خوب میکنه چون گفتم که تو پاییز مودم به شدت پایینه.

صبح ها یه استکان شیره انگور با آب جوشیده قاطی میکنم و میخورم بعضی وقتام عسل و آب لیمو ترش.مصرف برنج و نان رو هم کم کردم.

در مورد قرعه گذاشتن،ما پارسال با فامیل های همسرم قرعه گذاشتیم که من نفر یکی مونده به آخر شدم.خخخخخ اون موقع طلا گرمی 4 تومن بود که اولینش رو صاحب قرعه خودش برداشت و وقتی نوبت من میشه که طلا گرمی 10500هست واقعا این اعداد رو کی میبینم میترسم.

جوون بیچاره چقدر باید درآمد داشته باشه که بخواد یه حلقه ساده واسه ازدواج بگیره؟

بعضیا که خدا هواشون رو زیاد داره(ما به ترکی میگیم خدا به همچین آدمایی گفته اوز بالام،یعنی بچه خودم)خخخخخ و وقتی حمایت خانواده باشه بازم یه چیزی،ولی اونایی که از این حمایت برخوردار نیستن واقعا تو این زمونه خیلی سخته.

ایشا...ما هم به اهدافمون برسیم.خدا یار و یاور همگی.

این همه تجربه از کجا میاد؟😍

لطف شماست 

ما خودمون ملک خریدیم دو سال پیش 

همون موقع موارد رو نوشتم گروه گذاشتم الان مجدد تو گروه کپی کردم 

البته که ما خودمون خیلی از این موارد رو بلد نبودیم 

در واقع تجربه های دیگران هست که من جمع آوری کردم