2777
2789
عنوان

از یه دختر به دخترا💔

269 بازدید | 26 پست

پسری که همش دنبالم بود نزدیک سه روزه جوابمو نمیده نه زنگ نه پیام 💔 جالبه فالوینگاش داره زیاد میشه یعنی وقت داره ولی واسه من دیگه نداره🙃

براش کلی پیام فرستادم 

کلی زنگ زدم گفتم نگرانت شدم مشکلی هست بیا و بگو.. براش ویس فرستادم گفتم حسینم چرا جواب نمیدی مگه دوسم نداشتی؟ چرا آنلاین میشی جواب منو نمیدی؟ 

فقط خدا از دلم خبر داره 💔

خاستم بگم دخترا تو رو خدا عاشق نشید از هر ۱۰ تا پسر یکیشون واقعا عاشق میشه 

ما مثه اونا نیستیم ما احساس داریم ، عشق داریم نباید خرج پسرا کنیم کاش یکی اینو پارسال بهم میگفت کاش این روز و میدیدم💔

یه پسری بود که خیلی منو میخاست من نخواستمش بهش اهمیت ندادم میگم شاید کارمای اونه ولی مسئله ما فرق می‌کرد خدایا من عاشقش نبودم اینکه گفت عاشقمه🥲💔

واسه آرزوم یه صلوات میفرستی گل خوشگلم🤍✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیامامو میخونم ویسامو گوش میدم دلم واسه خودم میسوزه😣 چطور تونستی پسر سر چی

بیشتر از این میسوزم که بهش اعتماد کردم با همه چیش کنار اومدم

کاش جواب میداد می‌فهمیدم دردش چیه

دختر باید برا خودش ارزش قائل باشه

نه نه نه 

به این بسنده نکنید کلا دلمون نباید واسه هیچ پسری بلرزه من دیگه آماده واسه یه ازدواج بدون عشق

پیامامو میخونم ویسامو گوش میدم دلم واسه خودم میسوزه😣 چطور تونستی پسر سر چیبیشتر از این میسوزم که به ...

اخ اخ بگردم چقد سمی پارتنرت

اکس منم همینجوری بود من ولش کردم

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

رل من این رفتار و کرد سرد شد و دیگه رفت منم قیدشو زدم تمام لحظاتی که باهاش بودم انگار خواب و خیال بو ...

بهت گفت میخواد کات کنه یا همینجوری رفت بدون هیچ حرفی

بدی من اینه باهاش بهم بزنم بازم چشم تو چشم میشم باهاش از کنارم رد میشه اینجور نیست دیگه نبینمش🫠