2777
2789
صبح پاییزیتون پر از آرامش دوستان خوبم 😘امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید 🤲کارهای من و خانواده در ش ...

عزیزم توروخدا بگو چجوری قند رو حذف کنیم

من  عاشق شیرینی هستم مخصوصا دونات و کروسان کاکائویی اصلا دست خودم نیست سرکارم برم هوس میکنم پسرم میخوره منم میخورم 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خونریزی پریودم شدیده رفتم دکتر گفت مشکلی نداریراهی هست کمش کنم

خوردن سویق عدس خونریزی رو کم میکنه، خودم تجربه کردم ولی این کار رو نکنی بهترِ، چون به نظرم کیستی چیزی بخواد به وجود بیاد با همین خونریزی ها دفع میشه، به جاش چیزای تقویتی بخور تا خون از دستت رفته جبران بشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

معصومه جان واقعا ازت ممنونم 😍همیشه سعی کردم از شما الگو برداری کنم تویِ زندگی، مخصوصا خونه داری و ه ...

الهی قربون دل مهربونت برم من عزیزم❤️

من کوچیک محبتتونم عزیزم ❤️ 

چشم عزیزم ❤️ اگه لیاقتش رو داشته 

باشم حتما ❤️

از صمیم قلبم دعا می‌کنم خیلی زودتر از چیزی که فکر می‌کنی خونه‌ی قشنگ و پرآرامشتون رو بخرین 😍

و با خانواده‌تون به خوشی و سلامتی زندگی کنید 😍و جوون بگین و جووون بشنوین 😘 کنار هم 

و برای مامانت هم از صمیم قلب دعا می‌کنم خداوند شفای کامل و فوری بهش بده و سایه‌اش بالای سرتون باشه 🤲

بله عزیزم خودمون ماشین داریمهمسرم سختش میگه بدون ماشین با دو تا بچه کوچیکولی از وقتی پدرشوهرم گفت ۵۰ ...

ای جاااانم عزیزم ❤️ ماشاالله به اراده ی شما 😍

همین که تونستین از صفر صفر شروع کنید و به این نقطه برسین خیلی ارزشمند 😍

انشالله با تدبیری که ازتون سراغ دارم ،بهترین موقعیت ها در پیش روتون هست 😍

انشالله که همسرتون هم رضایت می‌دند با شما هم عقیده می‌شند 👌 که انشالله ارزش کارتون حفظ بشه 😍

و خونه از خودتون باشه 

ماشین خریدن راحت عزیزم ❤️ انشالله به یه سال نمی‌کشه که یکی معمولی اش رو میگیرین و می اندازین زیر پاتون 

داستان کوتاه و پُر مفهموم ❤️یه دختر جوون بود که همیشه فکر می‌کرد برای تغییر زندگی باید کارهای خیلی ب ...

بسیار زیبا و آموزنده.معصومه جون من نمیدونم چرا احوالاتم ثابت نیست مثلا یه روز عاشق خونه و زندگیمم یه روز میبینی از همه چی بدم میاد حتی  در ودیوار خونه و وسایل یه موقع میبینی قربون صدقه خانواده میرم بعد میبینی غر میزنم خودمم موندم چرا اینطوری میشم .

خوردن سویق عدس خونریزی رو کم میکنه، خودم تجربه کردم ولی این کار رو نکنی بهترِ، چون به نظرم کیستی چیز ...

نه عزیزم کیست با همچین چیزایی دفع نمیشه کیست بدون خونریزی هم دفع میشه.خونریزی در بعضی افراد اونقدر زیاد هست که واقعا ناتوانشون می‌کنه به دنبالش خیلی مشکلات هست که به مرور بدن رو تحلیل می‌بره.حافظه رو ضعیف می‌کنه مو رو سفید می‌کنه هفته هارو تخت افتادن داره بدون اینکه بتونی کاری انجام بدی.تهوع به حدی که حتی میل به خوردن کمترین چیز نداری مفاصل بدنت شیره اش رو از دست میده و خیلی خیلی مشکلات دیگه.این خونی که شما میگین شاید زیاد نبوده خودتون فکر میکنین زیاده وگرنه خونریزی زیاد واقعا غیر قابل تحمله.

واما در مورد کیست چیزی که باعث به وجود اومدن کیست میشه عفونت هست که با تغذیه مناسب باید نذاریم عفونت تو بدن جمع بشه وباعث به وجود آمدن کیست بشه.وهمچنین غلبه هر خلط بد در بدن هم باعث کیست هست. 

ببینین به چیزی که هست اینکه میگیم اخلاق فلانی اینجوریه اینا هیچ کدوم دست خود آدم نیست و همه ش مربوط به طبع بدن هست.

مثلاً آدم هایی که چاق و سفید و تپلین میگیم خوش اخلاقن .علتش بلغم در بدن هست چون بلغم باعث میشه آروم باشن اینکه اکثرا جواب کسی رونمیدن ولی وقتی تعریف میکنن بغض میکنن اینکه به هیچ چیز معمولا اعتراض نمیکنن.و.....ما میگیم چه خوب خوش اخلاقن با هیچی کار ندارن  در صورتی که از طبع بدن هست

با افرادی با طبع گرم و خشک زود عصبانی میشن میگیم چه بداخلاق در صورتی که صفرا باعثش میشه واقعا دست خود آدم نیست و همه ی اینا فقط با ایجاد تعادل در بدن درست میشه

نه عزیزم کیست با همچین چیزایی دفع نمیشه کیست بدون خونریزی هم دفع میشه.خونریزی در بعضی افراد اونقدر ز ...

دقیقا ده سال پیش من همچین مدل خونریزی داشتم مثل جنازه میافتادم، سویق عدس میخوردم خونریزیم کمتر میشد، الان فکر کنم سنم بالا رفته کمتر از قبل شده، حالا کیست آندومتریوز دارم متاسفانه که با هیچ داروی گیاهی برطرف نشد.

عزیزم ممنونم ازت خیلی وقت میذاری و تایپ میکنی خدا خیرت بده، دلم میخواد سوال بپرسم راجع به مشکلم ولی میترسم بقیه دوستان ناراحت بشن.

یا بهت درخواست دوستی میدم یا اگه تاپیک جدا میزنی اونجا ازت میپرسم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

عزیزم توروخدا بگو چجوری قند رو حذف کنیممن عاشق شیرینی هستم مخصوصا دونات و کروسان کاکائویی اصلا دست ...

عزیزم هوس کردن زیاد شیرینیجات هم از همون غلبه خلط هست اگر برطرف بشه کامل درست میشین.مگر اینکه مشکل زمینه ای داشته باشین مثل دیابت که قند خون افت کنه و....

به هر حال باید با پزشک مشورت کنین.من اگه چیزی میگم تا حدی هست که اطلاع دارم ولی ادامه ش دست من نیست

من فقط قصدم این هست که دنبال مشکل بگردیم و راهکار 

اینکه مثلاً فکر کنین این حتما خصوصیت من هست و دنبال درمان نباشیم و روزهای قشنگ عمرمون رو با بی انگیزگی ادامه بدیم بده پس دنبال راهکار باشیم.

اینکه به نفر میگه من تنبلم واقعا تنبل نیست.اینها همه از غلبه یک خلط هست.هر انسانی به اندازه لازم از هر چیزی تو بدنش هست ولی وقتی تعادل بدن به هم می‌ریزه و بدن درست کار نمیکنه این مشکلات به وجود میاد

سلام به همگی

من قبلا پیام‌های اینجا رو میخوندم و کلی انگیزه میگرفتم

از آخرین باری که اینجا پیام گذاشتم به کلی از اهدافم رسیدم

دیشب بعد از مدتها دوباره ب اینجا سر زدم و کلی شور و شوق زندگی درونم زنده شد

از همه شما ممنونم که سخاوتمندانه انرژی هدیه میکنید.

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...