2777
2789
عنوان

دختر داداشم خونمون بود چیزای پشم ریزونی میگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 52 پست

اسی بچه ای که زباد خونه ی مادربزرگ بمونه همین میشه دختر منم کلاس اول بود عموی بی شعورش گوشی میداد دستش که توش فیلم مستهجن بود دخترم هم دیده بود رفتم خون به پا کرد مادرشوهرم گفت الان نبینه دو سال دیگه میبینه چه عیبی داره یعنی میخواستم دندون مصنوعی هاشو تو دهنش خورد کنم

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به برادرت حتما بگو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اگه برادرزادت واست عزیزه باید به برادرت بگی.البته اول سعی کن با بچه صحبت کردنی صداشو ضبط کنی که زن داداشت نتونه حاشا کنه

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

اسی بچه ای که زباد خونه ی مادربزرگ بمونه همین میشه دختر منم کلاس اول بود عموی بی شعورش گوشی میداد دس ...

عجب دلیلی آورده مادرشوهرت!!

به هرقیمتی میخان گندکاری بچه هاشون بپوشونن

شوهرت چی گفت؟ 

وخدایی که بشددددت کافیست❣
چه دایی خنگی،،،، اونوقت مادر بزرگ من ۹۰ سالشه یه ازدواج قبل از بابابزرگم داشت، ،،هیچوقت هیچ کس در مو ...

قطعا اون داره بچه رو واسه چیزای دیگه آماده می‌کنه شک نکن

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

عجب دلیلی آورده مادرشوهرت!!به هرقیمتی میخان گندکاری بچه هاشون بپوشوننشوهرت چی گفت؟

به شوهرم نگفتم چون قطعا منو مقصر میدونست کلا خانوادش بری نن تو خونم هم میگه تو مقصری 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

نمیدونم چرا حس خوبی به دایی هه ندارم

معلومه روان سالمی نداره

من بودم به داداشم میگفتم

من از داییِ ترسیدم

حس بدی بهم دست داد

نمیخوام بدبینت کنم

ولی یکاری کن این بچه دیگه نره سمت داییش

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

چه دایی خنگی،،،، اونوقت مادر بزرگ من ۹۰ سالشه یه ازدواج قبل از بابابزرگم داشت، ،،هیچوقت هیچ کس در مو ...

دختر من ۱۷ سالش ما یه موضوع خانوادگی داشتیم دوست نداشتم دخترم بفهم یکی از دوستاش امسال بهش گفته بود .دخترم تا مدت ها غمگین بود

به دختر داداشت بگو عمه اینارو به مامانت گفتی؟ اگه نگفتی برو بگو. تا بدونه داییه کثافته

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️