2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خدارو شکر عزیزم ❤️ که تونستی اون چیزی که آرزوشو دارم واقعا 😍و از صمیم قلب از خدا برای تک به تک ت ...

معصومه جان واقعا ازت ممنونم 😍

همیشه سعی کردم از شما الگو برداری کنم تویِ زندگی، مخصوصا خونه داری و همسرداری..

کاش هممون یه مادر یا خواهر مثل شما داشتیم که از اول بهمون یاد میدادن این چیزایی که شما اینجا به ما یاد میدی، خیلی ممنونم ازت ، همیشه دعاگوی خودت و خانوادت هستم عزیزم 😘

برام دعا کن انشالله بتونیم یه خونه خوب بخریم و توش آرامش داشته باشیم 🙏

راستی با دلِ پاکت برای شفای مادرم هم دعا کن 😢

ممنونم ❤️❤️❤️🌼🌼🌼

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
دوش گرفتم و حاضرشدم رفتم سمت طلافروشی😍😍همینطور که انتظار داشتم اولین مشتری بودم و طلافروش هم خدا ب ...

سلام خیلی مبارک باشه عزیزم . 

طلا فروش چی به عنوان ضمانت ازتون گرفت ؟ گرمی چند حساب کرد ؟ و اینکه طلا رو به قیمت روزی که تسویه کنین باهاتون حساب میکنه؟ 

مرسی عزیزم بله یک کاسه شد ولی عجله کردم اگه طلا میخریدم و تا پاییز امسال صبر میکردم آپارتمان دو خواب ...

غصه، نخورین منم از ترسی که پول دستش نمیمونه ۱۰۰ گرم طلا و تو گرم ۲۷۰۰ فروختم با یک ماشین صفر دادم اپارتمان برای سرمایه گذاری....چاره چیه به قول دوست عزیزمون همینجا ما در شرایط پیش اومده مقصر نيستيم 

ببخشید میپرسم ضامن حتما باید تو رسالت حساب داشته باشه؟

مطمئن نیستم ولی فکر میکنم باید داشته باشه و صامن هم باید اعتبار سنجی بشه . تو سایت ام رسالت قسمت پشتیبانی پیغام بزارید سریع جواب میدن . ما احتیاج به صامن پیدا نکردیم به همین خاطر دقیق اطلاع ندارم.

سلام عزیزم ❤️ خوبی فدات شم قرار نیست عزیزم همه چی رو ریز به همسرتون بگی اگه مخارج خونه دست شماست حتم ...

مرسی عزیزم من همیشه از راهنمایی های شما استفاده میکنم. باید سعی کنم یکجوری مخارج تو دستم بگیرم تا بتونم پس انداز کنم. اگر مدرسه دولتی خوب پیدا کنم دخترم میفرستم پشتش پولش پس انداز کلاس تقویتی میکنم.اینم ایده خیلی خوبی بود.

سلام دوستان عزیزم🌺بعد از سه سال همراهی با شما دوستای عزیز تونستم کم کم از حقوق کارمندی شوهرم و وام ...

🏡مواردی که برای خرید ملک می بایستی رعایت بشه🏡
🌟برای مبایعه نامه ملکی که هنوز سندش آماده نیست و خونه نوساز هست می بایستی حتما مالک زمین و مالک واحد مبایعه نامه رو امضا کنن
🌟کارشناس املاک هم می بایستی پایین مبایعه نامه رو امضا کنه
🌟چک کردن سن بنا از روی کنتور برق
🌟حتما آدرس ملکی که در مبایعه‌نامه نوشته شده رو چک کنید چون من خوندم که ممکن هست یک ملک دیگه رو نشون بدن اما تو مبایعه نامه یک ملک دیگه فروخته بشه ( کار از محکم کاری عیب نمی کنه)/ این اتفاق سال ۹۷ برای ما پیش اومد یک ماشین رو اینجوری بهمون فروختن که خیلی ضرر کردیم
🌟 تمام موارد ذکر بشه و در مبایعه نامه نوشته شود
🌟مدارک ساختمان رو چک کنید و اگر تونستید کپی برای خودتون داشته باشید.
🌟بعد از انجام مبایعه نامه ازش عکس بندازید.
🌟بیعانه بیست درصد یا یک سوم رو بپردازید.( ما یکم داریم از این مبلغ بیشتر می پردازیم چون این قانون رو نمی دونستم.)
🌟حتما هزینه رو در سه مرحله بپردازید
پیش پرداخت، تحویل کلید و روز سند
🌟حتما تاریخ تحویل کلید در مبایعه نامه ذکر بشه
🌟اگر به منطقه اشراف ندارید حتما تو گوگل مپ اطراف خونه رو چک کنید که آرامستان اطرافش نباشه( آرامستان مثال بود)
چون به ما ملکی رو نشون دادند که کارشناس بنگاه خیلی از خونه تعریف می کرد بعد معلوم شد پشتش غسالخانه بود.
🌟 موقع خرید خونه و نوشتن قولنامه حتما سال ساخت و متراژ دقیقو با سند چک کنید و تطبیق بدید.  بعضی املاکی ها با یه عده فروشنده مدام کار میکنن و چون طرف در طول سال مرتب براشون فایل فروش داره باهاش خیلی زیاد همکاری میکنن و ترفندشون اینه که موقع قولنامه مالک میگه الان جایی بودم یا سند پیش کسی امانته، املاکی هم به شما اطمینان میده که طرف آشناست و حرفش سنده، مثلا متراژ چند متر پایین تر میگن و معامله جوش میخوره و فردلش میگن سندو دیدیم خونه چند متر بزرگتره و شما باید ما به التفاوت قیمتو قبول کنید، اگه قبول کنید که خب مبلغ بالاتری میپردازید اگه هم قبول نکنید طرف میگه فسخ میکنم و چون بیست و چهار ساعت نگذشته هیچ حق فسخی هم نمیده، مشتری هم که در بیشتر موارد خونه خودشو فروخته و مثلا طلا فروخته و....  تا پولو جور کنه نمیتونه برگرده و باید شرایطو قبول کنه. امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
🌟حتما بعد از امضای قولنامه ازش عکس بگیرید که بعدا چیزی بهش اضافه نشه.
🌟کمیسیون املاکو همون اول کامل نپردازید یه مبلغیشو نگه دارید که اگه برای مواردی نیاز به دخالت و پیگیریشون بود نزنن زیرش.
🌟وقتی برای بازدید خونه ای میرید حتما چک کنن همه فضاها دریچه کولر یا جای بخاری داشته باشن.  کفشور بالکن و پذیرایی رو هم چک کنید که داشته باشه.
🌟از صاحبخونه اجازه بگیرید و داخل کمد دیواری ها و کابینت ها رو هم ببینید.
🌟وقتی یک ملک در معامله کد رهگیری براش میزنن، یعنی صاحب بنگاه املاک در سامانه املاک مرکزی ثبت میکنه این خانه معامله شده و به شخص واگذار شده.
حواستون باشه که کد پیگیری جعلی به شما ندن( کد پستی رو حواستون باشه که در قولنامه چک کنید)
🌟امروزه طبق ماده 28 قانون نظام امور صنفی انجام هر گونه معامله ملکی در بنگاه ها و بدون صدور کد رهگیری تخلف احراز شده و واحد صنفی مربوطه پلمب خواهد شد.
🌟حتما و مهم ترین نکته انتقال پول و مبلغ حتما به حساب طرف قرار داد واریز کنیدباشه و سعی کنید حتما در قبل هر پرداخت از طرف رسید دستی به همراه امضاء و اثر انگشت و با درج موضوع مبلغ مثلا خرید ملک به ادرس فلان و دو شاهد هم این متن رسید امضاء کنند ( به هیچ عنوان به مشاور املاک پول ندهید)
🌟یک وکیل و یا یک کارشناس املاک (از بنگاه دیگری)همراه خودتون ببرید
🌟اولین مورد اینکه موقع خرید اپارتمان مالک و خریدار خودشون حضور داشته باشند (اینکه خونه به نام مثلا مادرمونه ایشون پاش درد میکنه مریضه فلانه نمیتونست بیاد یا من وکیلشم یا .... اصلا قبول نکنید بدونید حتما کلاهبرداریه بزنید بیرون )
🌟حتما مشخصات مالک که در سند نوشنه شده رو با شناسنامه شخصی که خودشو مالک معرفی میکنه چک کنید
🌟قبل عقد قرارداد مشخصات ملک رو در سامانه ثبت من چک کنید که سند در رهن نباشه ، بازداشت نباشه و ....
🌟هزینه دارایی و شهرداری با فروشنده ملک هست گردن شمای خریدار نندازن مثلا من بهت تخفیف دادم به جاش دارایی و شهرداری با خودت شاید میلیون ها تومن اون ملک جریمه شده باشه
🌟پول در سه مرحله پرداخت بشه پیش پرداخت حدود نصف مرحله بعد پول سند مرحله بعد کلید که برای تحویل کلید حتما تاریخ مشخص کنید
🌟قبل از نوشتن قولنامه با املاکی طی کنید که چقدر مبخواد حق بنگاه بگیره یهو نگه ۲۰۰ تومن بده بعد قولنامه
🌟اگه میخواین بخشی از بودجه رو از طلا تامین کنید فروش طلا باشه برای آخرین مرحله پرداخت یهو تا تصمیم به خرید خونه گرفتید نپرید همه طلا ها رو نقد کنید
🌟اگه میخواین خونه رو تعویض و بزرگتر کنید منظور اینه که اگه قراره ملکی بفروشید و پول بزارید روش یکی دیگه بخرید اول ملک مورد نظر رو پیدا کنید بیعانه بدید بعد خونه خودتون رو بفروشید نه اینکه ملک رو نقد کنید بعد تازه برید دنبال خونه
ادامه دارد 

سلام دوستان عزیزم🌺بعد از سه سال همراهی با شما دوستای عزیز تونستم کم کم از حقوق کارمندی شوهرم و وام ...

🌟خونه مورد پسندتون رو یه بار صبح ببینید یه بار ظهر یه بار شب  تو این بازدید ها میزان نور طبیعی خونه شلوغی و رفت و آمد ساختمان و تا حدی حال و هوای همسایه ها دستتون میاد
🌟حتما سرمایش و گرمایش خونه رو چک کنید اگه کولر آبی هست همه اتاق ها دهنه کولر داشته باشه و اگه بخاری همه جا باشه اگه گفتن اسپیلت چک کنید از بالکن اسپیلت گرفتن همسایه ها یا پشت بام
🌟دقت کنید جایی نمناک نباشه و مشکل تاسیسات نداشته باشه
🌟نور طبیعی اتاق ها و هال رو چک کنید
🌟درسته بنگاه ها پول یامفت ازتون میگیرن ولی برای دررفتن ازش نرید مستقیم محضر تو اینم میتونه کلاهبرداری زیاد انجام بشه ولی وقتی قولنامه باشه جلو خیلی از مشکلات بعد گرفته میشه
🌟از قولنامه عکس بگیرید چون بنگاه تا پولش رو ندی قولنامه رو بهتون نمیده پس عکس داشته باشید تا چیزی اضاف و کم نشه
🌟طی کردن دستمزد بنگاهی قبل از نوشتن قرارداد.

تمام 

عزیزم من خودم تا حالا نخریدم ولی یک کاربری بود اسمش یادم نیست میگفت خیلی خوب هست و همیشه سود کرده بو ...

ممنونم گلم💜

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
عزیزان این دوستمون راجع به ارتباط ناباروری وطب بو علی درست میگن من خودم ۵ سال باردار نمیشدم اگه پست ...

عزیزم چایی سفید برای لکه بینی عالیه هروز یه ذره رو توی یه لیوان دم کن بخور