2777
2789
بله جریمه میشی

چقد جریمه میشم؟

۱۹۰۰باید خورد خورد پرداخت کنم تا ۱۱ اما میدونم نمیرسیم چون چک مشتری همسرم برگشت خورده حقوق رو نمیدن

همسرمم بنده خدا الان خسته اومده خونه مستقیم رفت اسنپ ک قسط ویپاد رو بتونیم پرداخت کنیم دوتام قسط ویپاد هست ک تا دهم باید جور کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورتون مصرف سنجد هست که یبوست میاره؟اگه بله چون پودرش رو با شیره و شیر مصرف میکنین یبوست ایجاد نمی ...

نه کلا برای یبوست که سریع رفع بشه

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

عزیزان این دوستمون راجع به ارتباط ناباروری وطب بو علی درست میگن من خودم ۵ سال باردار نمیشدم اگه پست های قبلی من خونده باشد من ۶ سال جدایی داشتم ودوباره رجوع کردم در طی این ۶ سال هم وزن کم کردم وهم بخاطر کیست تخمدان پیش یک عطاری خیلی خوب ت شهرمون رفتم و از داروهاش استفاده میکردم خیلی جالبه که خودم با چشم میدیدم کیست ازم دفع شد خلاصه بعد از اینکه دوباره ازدواج کردم همون ماه اول باردار شدم ومطمئنن تاثیر همون داروها بودن ولی الان دوباره دچار لکه بینی شدم دکتر هم رفتم ولی خوب نشدم سه ساله که دچار این مشکل شدم

چقد جریمه میشم؟۱۹۰۰باید خورد خورد پرداخت کنم تا ۱۱ اما میدونم نمیرسیم چون چک مشتری همسرم برگشت خورده ...

عزیزم اگ ویپاد داری ازین وامهای یکماهش بگیر قسط تارارو پرداخت کن.جریمش مبلغ خاصی نمیشه و اعتبارت خراب میشه حیفه

عزیزان این دوستمون راجع به ارتباط ناباروری وطب بو علی درست میگن من خودم ۵ سال باردار نمیشدم اگه پست ...

عزیزم منم 7سال ناباروری دارم بخدا دیگه خسته شدم هم روحی هم جسمی همم اطرافیان خیلی اذیتم کردن😔از دوستان معذرت میخواهم اینجا درد و دل کردم

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
سلام به روی ماه همگی🥰😘😘معصومه جونم امروز داشتم با خواهرم صحبت می‌کردم و دیدم من خرد خرد توی این ح ...

سلام به روی ماه همگی 😍😍

خب خب من اومدم که از امروزم بگم 🫡

من امروز صبح ساعت ۵ صبح با صدای حاضر شدن همسرم برای رفتن به ماموریت بیدار شدم 

دیدم تپش قلب شدییییید دارم جوری که اصلا بهش کنترلی ندارم و استرسی که نگم براتون🤷‍♀️

دیگه بازم خوابیدم تا ساعت ۶ که آلارم گوشیم زنگ خورد و سعی کردم به خودم مسلط باشم بچه ها رو بیدار کردم و سعی کردم باهاشون مدارا کنم تغذیه شون رو حاضر کردم و فرستادمشون مدرسه 

وقتی رسیدم خونه ساعت ۷و ۱۰ دقیقه بود 

دیروز من بخاطر انرژی های منفی دو ساعت زمینگیر شده بودم و تا نه و نیم بیکار و غمزده نشسته بودم و هیچ کاری نکردم 

اما امروز با خودم عهد کرده بودم که روزم رو محکم توی مشتم نگه دارم 

یه مقدار پول داشتم که با خودم گفتم چیکار کنم چیکار نکنم 

به خودم گفتم دلم میخواد برات یه هدیه بدم 

قرار بود ۶۵۰سوت طلا جمع کنم و گلگوش محبوبم رو بخرم 

اما با خودم گفتم برای اینکه به زندگی امیدوار بشی برات اون گلگوش رو میخرم😍🥰🥰🥰😍

اما خب پول کاملش رو نداشتم و براش ۶۵۰سوت طلا جمع کرده بودم 

گفتم حالا من میرم به طلا فروش میگم شاید با همین مقدار پول باهام راه اومد😅

دیگه نگم که با چه شوقی شروع کردم به کار کردن 

با خودم گفتم همسرت ساعت ۵ صبح میره ماموریت به شهر غریب 

برای اینکه تو در رفاه باشی 

هیچی رو برای خودش نمیخواد 

تمام پولش رو میده دست تو 

روا نیست که تو کم کاری کنی و با جون و دل نگهدار زندگی همسرت نباشی 😚😙

شروع کردم به جمع و جور کردن 

🏡 اول شروع کردم به مرتب کردن وسایل اضافی 

🏡آلارم گوشی رو گذاشتم روی ۱۰ دقیقه که سرعت کارم زیاد بشه 

🏡رفتم حیاط رو جارو کشیدم و مرتب کردم

🏡خونه رو جارو کشیدم 

🏡یه دور لباسشویی رو روشن کردم

🏡دوتا پتو مسافرتی رو شستم 

🏡یخچال و فریزر رو دستمال و شیشه پاک کن کشیدم

🏡چایی دم کردم وسط کار چای و بسکوییت میل کردم و یکم استراحت کردم 

🏡جاکفشی رو تمیز کردم که بررررق افتاد😍

🏡سرویس بهداشتی رو با مایع سفید کننده شستم 

🏡روشویی رو عمقی شستم 

🏡دمپایی سرویس رو با مایع سفید کننده شستم انگار کن تازه از مغازه خریدمش😍😍

🏡کیسه جاروبرقی رو درآوردم و با پودر دستی شستم

🏡فرشی که دیروز شسته بودم رو بردم توی آفتاب پهن کردم 

🏡دیدم برای ناهار بادمجون داریم با خودم گفتم خوراک لوبیا و بادمجون میپزم که بچه هام و همسرم بهش علاقه دارن و خودمم عاشقشم😍😍😍

نگم که با چه شوقی کار کردم 😚😚

برنجم رو گذاشتم خیس بخوره 

تازه داشتم درک می‌کردم وقتی معصومه جون میگه پرواز کنان رفتم سمت طلافروشی یعنی چه😍😍😍

یه آهنگ گذاشتم و رقصیدم 

توی دلم هزاااااااار جوانه از امید بود که به زندگیم رسیدگی کنم تا با خیال راحت برم طلافروشی🥰😍😍😍

بعد از اینهمه کار میدونید ساعت چند شده بود؟؟؟

تازه شده بود ساعت ۹ونیم😍😍😍

با خودم قرار گذاشته بودم ساعت ۱۰ونیم که طلافروشی بازمیشه من اولین مشتریش باشم🥰🥰

دیدم یکساعت وقت دارم 

نشستم با آرامش چایی میل کردم خداروشکر شکر کردم برای نعمت حضور همسرم 

برای سلامتی بچه هام 

برای سلامتی خودم که میتونم به خونه زندگیم رسیدگی کنم 

برای اینکه همسرم بهم اعتماد داره و تمام پولش رو میده دست من و ازم سوال نمیپرسه چجوری خرجش میکنم 

خدارو شکر کردم برای اینکه خونه ای دارم 

وسایلی دارم که میتونم بهش رسیدگی کنم 

خداروشکر کردم که میتونم احساساتم رو مدیریت کنم و برای چیزایی که کنترلی روشون ندارم زندگی رو به کام خودم تلخ نکنم 

خدارو شکر کردم که وجود نازنین خودش که هست و برامون خدایی میکنه 

خداروشکر کردم برای پول برای نعمت های بی حسابش 

برای فراوانی که به سمت زندگیم سرازیر کرده 

برای اینکه تا هفته پیش داشتم فکرمیکردم گوشواره م رو بفروشم برای بدهی اما الان خدا از زمین و آسمونش روی سرم بارید و تونستم بدون فروش گوشواره بدهیم رو بدم😍😍😍

خلاصه یه دوش گرفتم و حاضر شدم و رفتم سمت طلافروشی...

ادامه دارد...

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
عزیزم اگ ویپاد داری ازین وامهای یکماهش بگیر قسط تارارو پرداخت کن.جریمش مبلغ خاصی نمیشه و اعتبارت خرا ...

ویپاد دارم ولی وام برایند گرفتم چند وقته پیش همسرم بنده خدا از شرکت تا اومد مستقیم رفت اسنپ طفلی تا قسطای ویپادو حداقل بدیم

خدا نگذره از  آدمای مردم آزار باعث این وضع

الان دوتا مغازه داره بیشعورن ک حسابشونو تسویه نمیکنن جلو واریزی حقوق ما گرفته شد الان گیر افتادیم

سلام عزیزم ❤️دقیقا منم خیلی با قیمت طلا ناراحت شدم اتفاقا تازه همسرم داشت می‌گفت بهم ک کاش به حرفم گ ...

عزیزم شما دیگه تصمیمی نگیر بزار همسرت با فکر خودش پیش بره

ما زمین فروختیم الان و قرار بود طلا بفروشم خونه بخریم به همراه گرفتن وام مسکن که قسطش میشد ماهی ۲۰

حقیقتش دلم راضی نبود ب این وام درسته پول بی ارزش میشه ب مرور اما حقوق قانون کار مگه الان چقده؟!

من چون مستاجرم نیستم فقط میخواستم برم مرکز شهر خونه بگیریم رو خواستم چشم پوشی کردم  به همسرم گفتم بزار طلا بگیریم تا ۷_۶ماه دیگه پول وامه جور میشه دیگه ده سال قسط هم نمیدیم همسرمم به حرفم گوش کرد چند روز پیش ک گرمی ۹۹۰۰ بود بین بدو بدتر گزینه بدو انتخاب کردم گفتم بره پایین صبر میکنم بره بالا هم شانس اوردم ک گرفتم پس گزینه بد رو انتخاب کردم

البته اینم بگم ک منم طلا زیاد فروختم مثلا برای ماشین اما اصلا پشیمون نیستم چون با همون ماشین بهترین لحظات رو رقم زدیم و خاطره ساختیم و چ سفرها ک باهاش نرفتیم یا یبار برای سرامیک خونم فروختم هرچند ب غلط اما دلمو شاد کردم اما بعدش از هر فرصتی طلا گرفتم اکثر طلاهامو یکسالو نیم پیش حدودا گرمی ۲۲۰۰گرفتم

الانم خیلی عذر میخوام شما هوش اقتصادی ضعیفی داری خواهر منو ببخش بابت حرفم اما بزار همسرت کارشو بکنه عزیزم شما فقط نظاره گر باش

عزیزم اگ ویپاد داری ازین وامهای یکماهش بگیر قسط تارارو پرداخت کن.جریمش مبلغ خاصی نمیشه و اعتبارت خرا ...

بخدا مال من هنوز دو تومنی باز نمیشه

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

عزیز دلمی ❤️ درخواست دوستی بده..یه پیام بده براتون می‌فرستم لینک رو

معصومه ی عزیز و پرانرژیو خوش قلب 

منم میخوام بیام تو گروه ایتا 

لطفا به منم لینک بدید 

درخواست دوستی میفرستم عزیزم💚

سلام دوستان خداروشکر میکنم و بهتون افتخار میکنم. من هرروز صحبتای شمارو میخونم و لذت میبرم😊

از اعتبار دیجی پی ۲۵۰۰ عیار خریدم امیدوارم بتونم قسطاش رو بدم برام دعا کنید😍 دخترمم کلاس اسکیت ثبت نام کردم که روزای پنجشنبه جمعس. با اینکه قسطامون از حقوقمون خیلی زیادتره ولی به همسرم گفتم خدابزرگه شهریش جور میشه.

من خودم تو بچگی خیلی اسکیت دوست داشتم ولی هیچوقت برام نخریدن. یه همسابه داشتیم ک دخترش اسکیت داشت همیشه اسکیتشو بهم میداد. من اسکیت سواری رو از دوستم یاد گرفتم.همیشه حسرتش تا الان بدلم مونده. الان که دخترم ۶ سالشه میبینم که چقدر به چیزایی ک من تو بچگی علاقه داشتم. اونم علاقه شدید داره. بخاطر همین براش اسکیت رو خریدم و کلاس ثبت نامش کردم با اینکه شوهرم مخالف بود شایدم دارم عقده های خودمو اینطوری خالی میکنم. اینقدر ذوق رفتنشو دارم که انگار خودم بچه شدم و میخوام کلاس برم.