2777
2789
سلام دوستان نظرتون درباره طرح پیش فروش سکه چیه؟این روزا سوال خیلیاس @لیلیثث‍

سلام فدات شم

من خودم تا الان سکه نخریدم اصلا از بازارش خبر ندارم❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام معصومه جان یک راهنمایی میخواستم ازتون شما هم تجربه تون بالا ممنون میشم کمک بکنید. من قدیم شاغل ...

سلام عزیزم ❤️ خوبی فدات شم 

قرار نیست عزیزم همه چی رو ریز به همسرتون بگی 

اگه مخارج خونه دست شماست حتما خودت پس انداز رو شروع کن 

مردا از کلمه ی پس انداز متنفر هستند 👌 

دوست ندارند تو سختی قرار بگیرند 

ریسک پذیر نیستند 

شما خودت فعلا در پشت جمع کن و طوری جلوه بده که مخارج زندگی زیاد و نمیشه پس انداز کرد 

حالا مدرسه یا غیر انتفاعی هم اکه دوست داشتین میتونین از امسال هر ماه یه مبلغی مخصوص برای مدرسه ی دخترتون جمع کنید ...شاید همسرتون تو فشار مالی هستش به خاطر همون میگه چرا غیر انتفاعی ثبت نامش کردی 👌

و اینکه عزیزم میتونین مدرسه دولتی ثبت نام کنین ...و فقط  اون درس هایی که میخواهید پایه اش قوی باشه تقویتی بذارینش 👌پول غیر انتفاعی رو هم برای خودش پس انداز کنید 

دو تا دخترای من تو دولتی خوندن و من فقط هر سال براشون انواع کلاس ها گذاشتم ..تو هر کدوم درس خواستم قوی باشند..اون درس رو تقویتی گذاشتم  ...و خیلی هم راضی بودم و هستم 

ماشاالله درس هاشون هم عالی عالی 👌

همیشه هم شاگرد اول کلاس بودند ...و هستند 

دخترم دانشجو هست کارنامه اش رو چند هفته پیش گرفته ۱۹/۶۰معدلش بود و ۲۱واحد درسی برداشته بود 

و دختر کوچیکم همون‌طور ...تمام نمرات خیلی خوب 

@royayezendegi‍ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب در نهایت یه گزارش بدم از کارهای مالی این ماه💪🧡همینطور که قبلا گفتم با اینکه همسر من کارمنده و م ...

ماشالا عزیزم

چقدر خوش‌ انرژی هست 

من قاطعانه بهت میگم تو کار فروش هم بری

حالا فروش هرچیزی مثلا همین کیک خونگی حتما و حتما موفق میشی از بس که انرژی خوبی داری و خودت شیرینی آدم دوست داره باهات همکاری کنه😍😍😍

سلام فدات شممن خودم تا الان سکه نخریدم اصلا از بازارش خبر ندارم❤️

لیثث عزیزم ❤️ پیامت رو خوندم ولی تا خواستم جواب بدم گم کردم 

ممنون عزیزم که برام پیشنهاد حضوری رو توضیح دادی 

نمی‌دونستم اصلا 

اینطوری برای من خیلی خیلی بهتر میشه😍 

میرم حضوری میگیرم و اقساطش رو میدم ...تازه بدون پیش پرداخت هم باشه که به به 😍 پنج ملیون هم اعتبار دارم 

آدرسی که دادید اتفاقا نزدیکم 😍میشناسم 

دمت گرم عزیزم 

مرسی ازت خوش قلب من ❤️

بمونی برامون ❤️

عزیزم اگه خودتون ماشین دارین خب چه کاری باهاشون شریک میشین ؟خب ماشین خودتون رو بفروشین...انشالله ماش ...

بله عزیزم خودمون ماشین داریم

همسرم سختش میگه بدون ماشین با دو تا بچه کوچیک

ولی از وقتی پدرشوهرم گفت ۵۰گرم طلا میدم و شریکی من تاکید میکنم ماشین بفروش و خودشم نرم شده

بخدا همین الانشم ما ۱۰ سال تو غربتیم مریضی..

خدا شاهده چ روزایی گذروندم ۵ بار اسباب کشی کردم تهران مستاجری

همسرم همیشه حواسش بوده شده شبا نخوابیده تا صبح پروژه گرفته صبم رفته سر کارش

چون ما زندگیمون از صفر صفر شروع کردیم و دانشجویی

و من پدرمم جهاز نداد

هم نداشت هم‌میگف دختر فرستادم دانشگاه و همسرم هر چی دوس داشتم خرید دستش درد نکنه و زندگیمون ساختیم 

حالا زحمات خودمون نادیده گرفته بشه و هزار جور ماجرا پیش بیاد

خب در نهایت یه گزارش بدم از کارهای مالی این ماه💪🧡همینطور که قبلا گفتم با اینکه همسر من کارمنده و م ...

یه چیزی بگم بچه ها

چندوقت پیش بحث نگهداری از وسایل خونه شد 

که متاسفانه باعث یه سری کدورت ها هم شد 

اما این بحث خیییییلی برای من تلنگر بزرگی بود 

انگار من مخاطب اون حرفها بودم

من دیدم من واقعا توی نگهداری وسایل خونه خیلی کاهلی میکنم با اینکه هر وقت هرچیزی خواستم در نهایت خریدم 

اما درست از وسایلم نگهداری نمیکنم و ارزش و اعتباری به وسایل زندگیم نمیدم 

بعد از یه مدت وسایل برام رنگ می‌بازند و خیلی ارزشی ندارن برام با اینکه همیشه در حد خودم بهترین وسیله ها رو میخرم 

از اون روز شروع کردم به تمیز کردن وسایلم 

به مرتب چیدن وسایل خونه

اومدم با همون وسایل قبل دکور خونه رو عوض کردم

جای بعضی وسیله ها رو عوض کردم 

وسایل برقیم رو دستمال کشیدم و مرتب چیدم

فریزر رو خالی کردم و از نو مرتب چیدم و الان ماااااه شده 

فضای آشپزخونه رو خالی تر کردم و سعی کردم در عین سادگی مرتب باشه 

سعی کردم به وسایل خونم احترام و ارزش بذارم چون هرکدوم رو با کلی تلاش خریدیم 

نمیتونید باور کنید که حالا چقققققدر همون وسایل برام عزیز و دوست داشتنی هستن

الان هروقت از خونه میرم بیرون کلی دلتنگش میشم😅

با اینکه وسایل همون وسایل قدیمی هستند اما من الان عااااشق ترکیب همون وسایل قبلی هستم و هر صبح باعشق تمیزشون میکنم😍😍

خلاصه که قدر زندگیمون رو باید بدونیم و در نهایت این خودمون هستیم که میتونیم به زندگی خودمون عشق و نور بدیم 😍😍😍

🏡من انشالله برای فردا هدفم اینه سرویس بهداشتی رو عمیییییق تمیز کنم 

🏡به لباسها سر و سامان بدم و یه سری هاش که نمیپوشیم رو جمع کنم فعلا تا یکم خلوت تر بشه 

🏡کمد لباس بچه هامم مرتب کنم 

شما هم اگه پایه هستین بسم الله بگین و لایک کنید و شروع کنیم باهم به وسایل زندگیمون بها و ارزش دادن و مرتب کردن😍😍😍

معصومه جون خدا پدر و مادرت رو بیامرزه امروز که نوشتم حدودا ۲ ساعت وقتم رو درگیر کرد 

من احساس می‌کردم موظفم حال خوبم رو به اشتراک بذارم تا شاید نور امیدی بشه برای یک نفر 

الان فهمیدم شما چقدر سخاوتمندانه وقت زندگیتون رو صرف نوشتن توی تاپیک میکنید چون واقعا زمان‌بر و سخته😅🧡🧡

ممنون بخاطر تمام سخاوتمندی هات دوست عزیزم🧡🧡🧡🥰🥰🥰

شب همگی بخیر و خوشی 🧡🧡🧡

@masumehjoon

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
ماشالا عزیزمچقدر خوش‌ انرژی هست من قاطعانه بهت میگم تو کار فروش هم بریحالا فروش هرچیزی مثلا همین کیک ...

آی قربونت شکل ماهت مادر 

نمیدونی خودت چقدر برام عزیزی و چقدر همیشه با دیدن اسمت لبخند میاد روی لبم😍😍😍

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
به به 😍سلام بهار جونم خوبی عزیزم اتفاقا امروز به یادت بودم هم به یاد شما ❤️هم به یاد نیایش عزیز که ...

سلام عزیزم .جای شما خالی.خیلی دعاتون کردم هم شما و هم همه دوستان رو .آن شاالله بهبودی کامل رو به دست بیارید .من قبل سفر ی مقدار کمک مالی به یک بنده خدا کردم .و فردای اون روز ۴میلیون تومن از طرف کار همسرم بن دادن بهشون.میخواستم بگم اگه اطرافمان کسی رو می‌شناسیم مخصوصا اگه بچه مدرسه ای دارند و احتیاج به کمک .کمکشون کنیم خدا از جایی که گمان نمی بریم هزاران برابر بهمون میرسونه.من خیلی به این جمله اعتقاد دارم «خدا به دل آدم نگاه میکنه»انشاالله همیشه موفق و پر روزی باشید دوستان عزیزم و معصومه جون،🌹🌹🌹

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

به به 😍 به به 

چقدررررر لذت بردم من از پست های قشنگت 

یعنی طوری رفته بودم تو بَحر که انگار منم پیشت بودم 😍

اونجا که گفتی زندگی رو جمع کن ...همسرت به خاطر تو می‌ره شهر دیگه برای کار ....آخ چقدر کیف کردم 😍👌

باریکلا به طرز نگاهت 😍

آفرین به این مدیریتت 

آفرین به زنانگی ات 👌باریکلا به اینکه با اعتماد به نفس رفتی جلو و ریسک پذیر بودی 

ماشاالله 😍 هزار ماشاالله همه چی عالی و پِرفکت 👌😍

بسی من لذت بردم 👌

با خدا باش و پادشاهی بکن 

دیدی عزیزم ❤️ نیت کجا و منزل همونجا 

چند روز بیشتر نبود که تاپیک خودم نوشتی که باید قرض یه عزیزی رو بدم ...که رو طلاها حساب باز کرده بودی 

دیدی خدا چقدررر قشنگ همه چی رو گذاشت عین پازل کنار هم 😍

اینطوری که می‌گند بخوااااه بشوووو 😍

خیلی برات خوشحال شدم عزیزم 

طلاهات هم هزار بار مبارک 😍

عالی درخشیدی 😍

نمره ات هم از بیست صد بود 👌😍🤩

یه چیزی بگم بچه هاچندوقت پیش بحث نگهداری از وسایل خونه شد که متاسفانه باعث یه سری کدورت ها هم شد اما ...

قربونت برم من عزیزم ❤️خیلی خوشحالم از تغییر قشنگی که ایجاد کردی تو زندگیت 😍

راستی یا علی 👋منم هستم تو چالش تمیزی 

درسته من چند روز پیش جرمگیری کردم 

ولی کلا دوست دارم کارهای گروهی رو 😍

و اینکه اگه کاری رو میکنیم صفر تا صد انجامش بدیم 

از بالا تا پایین دیوار هارو هم بشوریم که کاملا تمیز بشه و برق بندازه 😍 حتما یه چهار پایه بذاریم و به چراغ دستشویی هم یه دستی بکشیم ...

و حتما چهار پایه رو اول قشنگ بشوریم بعد بیاریم بیرون 😉ماشاالله همتون خانم به تمام عیار هستین ❤️ ولی گفتنش خالی از لطف نیست ....یه لحظه میبینی آدم حواسش نبود آورد تو خونه و تو اون خونه سفره انداخته میشه ...

من دیگه برم یه چایی دبش به همسر جان بدم ❤️

که دیگه شب بخیر بگیم ❤️

واسه فردا کلی کار داریم که باید بهش برسم 😍

اگر ریپلایی موند ..سوالی موند حتما ریپلای بزنین انشالله اگه خدا اجازه بده عمری باقی باشه میام پیشتون ❤️

عاشقتونم 😍😘مراقب مهربونیاتون باشین ❤️ 

لیثث عزیزم ❤️ پیامت رو خوندم ولی تا خواستم جواب بدم گم کردم ممنون عزیزم که برام پیشنهاد حضوری رو توض ...

قربونت برم عزیزم

خرید کردی بفرست منم ذوق کنم😍😍😍

@مامان_سبحان7‍ نمیدونم درست تگ کردم یا نهعزیزم شما اطلاعی دارید منو راهنمایی کنید

عزیزم من خودم تا حالا نخریدم ولی یک کاربری بود اسمش یادم نیست میگفت خیلی خوب هست و همیشه سود کرده بود و اگر برای بلند مدت سکه میخوان واقعا خوب هست .