2777
2789
به این فکر کن همه مالت یه کاسه شده .میتونی از این به بعد هر سال به رهن اصافه کنی بدی طلا . مبارکتون ...

مرسی عزیزم بله یک کاسه شد ولی عجله کردم اگه طلا میخریدم و تا پاییز امسال صبر میکردم آپارتمان دو خواب میتونستم بگیرم. من از ترس همسرم که یکوقت پول ماشین خرج نکنه مجبور شدم سریع اقدام به خرید کنم چون پول تو دستش نمی مونه.

من الان ساینا دارم و شنیدم ایران خودرو. ثبت نام داره از طرفی منتظریم جایی پیش خرید کنیم نمیدونم ماشین بگیرم چون فعلا خونه مشخص نیست یا ماشین نگیرم 

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم خیلی کم خونم یعنی دلیلش اینه؟

خوردن پنج شیره البته از جایی تهیه بشه که مطمین باشین اصله(البته اگه طبع گرمی داشته باشین نباید افراط کنین چون در افرادی باطبع گرم خوراکی‌های گرم اگه افراطی استفاده بشه باعث کبد چرب میشه چون کبد عضو سرد هست و نباید زیادی گرم بشه) 

خوراکی های گیاهی آهنشون به نسبت کمتر جذب میشه ولی تاثیر خیلی خوبی دارن مثل کاهو.انواع کلم.فلفل دلمه.اینهارو حتما کنار غذا بخورین

صبح ناشتا یک عدد سیب پخته بخورین(سیب رو قاچ کنین یه ته استکان آب بریزین تو قابلمه درش رو بزاری یه ربعه میپزه)خنک شد بخورین.میتونین بیشتر بپزیم دوسه روز بخورین.دیگه مجبور نشین هر روز بپزین.

صبح ناشتا آب جوش وارم شده بخورین

سویق عدس که عالیه

البته یه مدت باید مداومت کنین به خوردن تاثیر رو حتما حس میکنین.

برای پاکسازی کبد و بدنتون هم میتونین خاکشیر بخورید.اینهم تاثیرش رو بعد یه مدت قشنگ حس میکنین.قشنگ سموم بدن رو دفع می‌کنه و باعث سرحالی میشه.حتی رو پوستتون هم تاثیرش رو متوجه میشین

به موقع خوابیدن و به موقع بیدار شدن خیلی رو کم خونی تاثیر داره

بازم چیزی یادم اومد میگم

سلام معصومه جون ممنون واقعا با حرفای پر انرژیتون ما رو امیدوار میکنید خیلی خوشحالم که دوست خوب وعاقل ...

به به 😍 سلام به روی ماهت عزیزم 

اتفاقا دیشب پست هات رو جسته و گریخته خوندم عزیزم 

چقدر به وجودت در کنار خانواده افتخار کردم ♥️ 

چقدر تو دلم بهت احسنت گفتم 

دمت گرم عزیزم واقعا ..موندی و زندگیت رو ساختی 👌

و کنارِ بچه هات جنگیدی برای زندگیت 😍

آفرین بااانو تلاشت تحسین بر انگیزه 

و اما خونه ی نو 😍 خیلی خیلی مبارک عزیزم ❤️ 

به شادی و دلخوشی انشالله عزیزم 

انشالله خونه ای باشه پُر روزی 😍

انشالله تو اون خونه غرق در آرامش و رفاه باشین ❤️

انشالله جشن پایان تحصیلی بچه هات رو بگیری ❤️

جشن ترخیصی گل پسرت 😍

عروسی اشون انشالله ...جووون بگین و جووون بشنوین انشالله 

عزیزم قضیه ی قرض گرفتن فرق داره فدات شم ❤️

یکی برای پیشرفت قرض بگیره 

چه اشکالی داره عزیزم ؟از دست کسی گرفتن از آقا امیر المومنین امون مونده 

الان شما گرفتی برای خرید خونه 

ولی یکی میاد میگه پول سیگارم رو ندارم خرجی خونه ندارم 

این گرون میاد واسه آدم که بابا ،حساب کتاب شده خرج کنه تا لنگ نمونی ✅

خدا سر شاهد اون روز از نزدیکان خودم ..نسبتش رو نمی‌گم که شناخته نشه 

پیام داده آقا بود ...که فلانی داری به من دویست و پنجاه تومن پول بدی ؟ 

موندم خدایا ۲۵۰ملیون میگه یا تومن 😄

تا من بخوام جواب بدم خودش پیام داد که ،یه جایی ام کم آوردم 

میام میزنم ...هنوز که هنوز میزنه 😀

حالا به کنار ..چندان مبلغ بالایی هم نیست که پیگیر باشم 

ولی خب عزیز من ❤️ چرا آدم به خاطر چندر غاز بخواد عزت خودش رو بیاره پایین ؟

من اینارو از ضعف مدیریت میدونم 

والله ما هم وقتهایی شده دستمون خالی بوده و اون نون خالی رو به زور گذاشتیم سرِ سفره ولی نه من نه همسرم به کسی رو ننداختیم ❤️

ولی هستند کسایی که براشون مهم نیست ..

منظور قربونت برم شما نیستی ...شما بلاخره حرکت بزرگی زدین 👌

قرض خواهرتون رو هم میتونین وام بردارین 

با ویپاد کار کنین ..بهتون وام بدون ضامن میده میتونین وام رو بدین قرض خواهر رو بدین 

به بانک بدهکار باشین ❤️ 

یا میتونین اگه طلایی براتون مونده ببرین بذارین کار گشایی و روش وام بردارین ..

یا میتونین شما هم مثل ما جمع بشین با اقوام و فامیل قرعه راه بندازین ...نفر اول شما هستین بردارین ✅ بدین به قرضتون. 

@royayezendegi‍ 

ویک سوال دیگه با عرض پوزش خرید از میلی معتبره وشما به چه صورتی طلا رو از میلی به صورت فیزیکی تبدیل ...

عزیزم معتبر بودنش رو نمی‌دونم ولی من برای پول های ریز و دم دستی میگیرم از میلی 

چون بیست و چهار ساعت باز و دست خودت کی بگیری کی بفروشی 

پول نسبتا خوبی هم داشتم در حد پونصد ،یه ملیون ..دو ملیون 

از صندوق طلا ی بورس میگیرم 

میلی رو از پارسال دارم ..و خریدم ده ها بار 

و فروختم 

منتها تو جنگ دوازده روز جلوش بسته شد از طرف کارگشایی 

یک ماه و نیم ..بیشتر یا کمتر جلوی ،فروش بسته بود 

و اینکه خواستی بفروشی پایان میشه ...سه‌ چهار ساعتی طول می‌کشه بشینه به حسابت 

منم هفته ای یک بار پول میدم بهشون دختر من صبحانه نمیخوره صبح زود میل نداره خدارو شکر بچه هام میوه و ...

عزیزم بچه های منم یه زمون اونطور بودند 

بعد که ثبت نام کردم باشگاه و اون زمون گفتم اینا مدرسه رفتنی صبحونه نمی‌خورند 

مربی گفت که بعد اینکه از خواب بیدار شدند 

یه چندتا نرمش برند ...اشتهاشون باز میشه 

الان که چند سالی میشه ورزشکار هستند 

خودشون خود به خود اشتهاشون باز ماشاالله 

نرمش هم بی تاثیر نبود اون اوایل 

سلام عزیزم در راستای پست قبلیم ک گفتم میخایم با فروش طلا و نقدینگیمون خونه بخریمپدر شوهرم هم گفتن ک ...

سلام عزیزم 

والا من شراکتی رو دوست ندارم 

میگم سی متر هم باشه ،مالِ خود آدم باشه و بدون منت ✅

حالا شما میتونین خودتون وام بردارین ،خونه رو بگیرین 

اگه دیدین هیچ راهی نداره اون موقع ،با پدر جان طی کنید که انشالله به زودی پول رو جور میکنیم 

و میریم دفتر خونه 

ما هم انگیزه داشته باشیم برای جمع کردن 

اینطوری عزیزم 

و بعدش هم میتونی رو سند خونه از بانک مسکن وام بردارین 

وام رو بگیرین ...یکم هم خودتون بذارین بدین به پدر 

و شما بدهکار بانک باشین 

اینطوری بهتر پشت سرتون هم حرف و حدیث نیست 

ممنونم مععصومه جون خیلی بزرگواری میکنید وجواب میدیداگر ممکنه آدرس ایتا تون رو برام بفرستید شنیدم که ...

عزیز دلمی ❤️ درخواست دوستی بده..یه پیام بده براتون می‌فرستم لینک رو 

سلام عزیزم والا من شراکتی رو دوست ندارم میگم سی متر هم باشه ،مالِ خود آدم باشه و بدون منت ✅حالا شما ...

سلام دقیقا منم چیز شریکی دوست ندارم 

مامانم یه مثال می‌گفت از بچگی میگه اگه شریک خوب بود خدا برای خودش شریک میزاشت استغفرالله 

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

سلام معصومه جانم صبحت بخیر و شادی

معصومه جان 

توجه کردی از وقتی برگشتی تاپیک پربارتر شده و دوستان زیادی انگیزه پیدا کردند و می نویسند

خیلی ممنونم به خاطر انرژی و شادی که به روحمون تزریق می کنی

خیلی ممنونم به خاطر اینکه دیدن زندگی از زاویه دید پرنورتری رو بهمون یاد دادی

دوست دارم😘

خیلی چیزا ازت یادگرفتم

امیدوارم زندگیت در کنار عزیزانت همیشه پر از نور و خوشبختی و شادی و ایمان و در نهایت عاقبت بخیری باشه❤️🌹🌹

سلام به روی ماهت عزیزم ❤️ کهنه شور هم خوبه منتها جا ندارم واقعا اگه گرفتم باید بذارم پارکینگ ممنون ع ...

سلام معصومه جان یک راهنمایی میخواستم ازتون شما هم تجربه تون بالا ممنون میشم کمک بکنید. من قدیم شاغل بودم الان دو ساله به خاطر دخترم که کوچیکه خونه نشین شدم. همسرم تا حقوقش میاد خرج میکنه. فقط هم دوست داره خرج شکم بکنه. هفته پیش رفته از سوپری محل کافی میکس خریده یک میلیون تازه با افتخار میگفت تخفیف گذاشته بود که خریدم. کارتش رو به من میده برم بیرون خرید کنم ولی کلا خرجی رو نمیده که من برنامه ریزی کنم. میگه با کارت خودم برو بخر. چند هفته پیش یک پولی دستش اومد همش بهش اصرار کردم که طلا بگیر انقدر این دست اون دست کرد آخرش به زور طلا تو قیمت بالا خرید اصلا پول دستش نمی مونه پدرش هم همینطوره و کنترل زندگی دست مادرشونه. خودش مدرسه و دانشگاه غیر انتفایی و آزاد رفته ولی الان برا دخترم میگه مادر پدرم به زور فرستادن من دولتی بیشتر دوست داشتم برا دخترم هم میگه بره دولتی بخونه نمیخواد از الان براش پس انداز کنه. دخترم سال پیش مهد دولتی فرستادم زده شد دیگه نرفت امسال یک مهد خصوصی خوب گیر آوردم اطراف خونه دو روز تو هفته میره ۸ تومن میگیره همسرم همش غر که بچه های این مهد خانوادشون پولدارن این بچه زیاده خواه میشه و این حرفها. سال دیگه پیش دبستانی دخترم میشه همین مهد الان ۵ روز هفته ۱۶ میگیره سال دیگه خیلی گرون تر میشه نمیدونم چطور از الان پس انداز کنم برای دخترم. با چه روشی پول ازش بگیرم طلا بخرم.