2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خودمون هم نمیدونیم چکار کنیم سر در گمیم. من شوهرم یه اخلاقی داره از معامله کردن ، خرید و فروش خ ...

عزیزم نه فروش دو تا خونه بعد برید خونه تهران کوچیک بخرین نظر خوبی نیست .

به نظرم فعلا طلا جمع کنید .اونقدر طلا پس انداز کنید که بتونید اون خونه قولنامه ای را با طلاهای پس اندازی اتون را با یک خونه یک جای معمولی توی تهران عوض کنید 

البته ملک باید ارزنده باشه .تن به هر معامله ای ندهید .

عزیزم اگه شتاب زده عمل میکنید اینجا بهترین جا هست که بیای و مشورت بگیرین از دوستان .

ولی یک چیزی هست باید تمام دوستان بدونند که دوستان از آینده خبر ندارند ممکن فردا ملک افزایشی باشه یا طلا کاهشی باشه آدم باید یک تصمیمی بگیره پای سود و ضررشم وایسته. 

نمدونم اگ پربازدید شد لطفا امضام...

به حاجتت رسیدی ؟

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

سلام دوستان به نظرتون ثبت نام ایران خودرو تو این شرایط کار درستیه ؟کدوم ماشین ایران خودرو بهتره برا ...

اگر برای استفاده میخواین و پولش رو دارین و خونه هم از خودتون دارید بله ثبت نام کنید چرا که نه

دوستان من هیچوقت نمیتونم باکس بزارم مثل شما دوستان بخاطر همینه که نمیتونم شاید لباس بخرم ویا لوازم آرایش ویا هزینه سفر رفتن رو فراهم کنم من حتی چند ساله آرایشگاه هم نرفتم ولی همیشه مرتب وتمیز خودم رو نگه میدارم ولی هیچوقت پول آرایشگاه از همسرم نمیگیرم که پس انداز کنم فقط هنر میکردم که خرج خوردنی وبیمه رو بپردازم واینکه قسط وام بدم وقسط مدرسه و هزینه های موارد پیش بینی نشده رو بزارم کنار به مقدار کم ولی دیگه برای خودم هیچی باقی نمی مونه😢اگر میشه منو راهنمایی کنیدسپاس گزارم

بگو پدرت با پولش طلا بخره سودش بیشتره تا با ما شریک بشه یا اگه شریک بشه قرضی بده به قیمت طلا الان گر ...

دقیقا پدرشوهرم ۵۰گرم طلا داره میخاد بده

منم ب شوهرم گفتم طلاشو گرم گرم پس میدیم

من خودمم برا این ۱میلیارد پس اندازمون بخدا خیلی صرفه جویی کردم

درسته همسرم زحمت کشیده کلی منم جز خورد و خوراک و پوشاک ضروری خرج دیگه نداشتم با ۱حقوق کارمندی چون خودم خانه دارم

گوشی نداشتم گفتم عب نداره بدم طلا ک پول ارزشش حفظ بشه و صد تا چیز دیگه...

اونوقت زحمات خودمونم نادیده گرفته میشه 

من این تجربه دارم الان میخوایم خونه رو بفروشیم بهترشو بخریم ولی تا پدرشوهرم رضایت نده نمیشه چون سند ...

بله خواهر خودم همه ۵سال پیش پدرشوهرش ۳۰۰کمک کرد خودشونم ۲۰۰داشتن خونه خریدن

الان میخان بفروشن پدرشوهرم و مادر شوهرش  میگن دو تا برادرید یاید یه خونه ۲طبقه بخری یا سهم برادرت بدی دیگه سهمم بدن چیزی نمیمونه

در حالی ک همون سال یه مغازه ۳۰۰ت ب برادرش داده بودن

ولی همسرم میگه من تک پسرم فرق داره و ابن حرفارو با پدرم نداریم و معلوم نیس کی قبل کی بره

ولی من کلا با نفس این کار مخالفم 

عزیزم تصمیم گیری اصلی با خودت و همسرت هست ولی اینم نظر منه ، شاید بتونه تو تصمیم گیری کمکتون کنه ❤️ب ...

عزیزم وام نمیخوایم برداریم چون نصف حقوق همسرم ب وام میره و ما این طلاکاری با وام خریدیم طی دو سال گذشته

ولی در کل ایده خوبی ماشین خودمون بی منت بدیم

فوقش برا ماشین خریدن کمکمون میکنه ک معقول تره

یه دنیا ممنون عزیزم بینهایت سپاسگذارم از همه ی عزیزان