2777
2789
سلام خدمت همه دوستان عزیزم علل خصوص معصومه جون لثیث ، سامیه و همه دوستان عزیز که اینجا کلی ازتون یاد ...

به‌به عزیزم چه کار خوبی

منم ازت ایده گرفتم چون امروزم اومدم سرکار سیصد هم من به خودم جایزه دادم تو طلاسی❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست خودم نیست عذاب وجدان میگیرم دلم براش میسوزه ولی بی عقل تشریف دارن که نمیخان برن هر بار میاد میمو ...

تواین گرونی خیلی زشته بری ده روز خونه کسی مهمونی دوسه روز بمونن اگر نمیخوان برگردند که برن هتل یاسوئیت بگیرند شما دیدی میخوان یه هفته بیشتر بمونن بگو میخوایم بریم مسافرت یا یه شهر دیگ کار داریم باید حتما بریم 

ولی عزیزم من مادرشوهرم تهرانی هستن واقعا قورمه سبزیش معرکه است ترکیبش ۲کیلو تره،یک کیلو جعفری، ۲۵۰گر ...

ما هم اصالتا ترک هستیم اما تهران زندگی میکنیم همین مدلی درست میکنیم و امروز هم قورمه سبزی داشتیم دقیقا معرکه شد

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
این همه خیارشور توی یخچال میزاری؟چه جوری خراب نمیشن!!من یکبار درست کردم روش سفید شد انداختم دور

عزیزم من یخچال نمیذارم میذارم انبار روستامون اونجا خنکه سردسیره

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

عزیزم من یخچال نمیذارم میذارم انبار روستامون اونجا خنکه سردسیره

بگو چه جوری درست میکنی 

من عاشق خیارشورم

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

من همون مدل درست میکنم

ادویه ایی چیزی داخلش میریزی؟؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

تواین گرونی خیلی زشته بری ده روز خونه کسی مهمونی دوسه روز بمونن اگر نمیخوان برگردند که برن هتل یاسوئ ...

غذا و گرونی به درک 🙃

ظرف شستن و آشپزی و تمیز کاری خسته ام کرده 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

واای اره ، بخدا واسع من نگهداریش یک روزه زود خراب می‌کنم .یعنی نخرم ؟ با این قیمت طلا افسردگی گرفتم

شما اگه طلافروشی آشنا دارید و میتونید هرماه 20 تومن پس انداز کنید به نظر من یه تکه طلا به اندازه 5 گرم بخرید و هرماه اندازه 1/5تا2 گرم را تسویه کنید

پس سلام ویژه بو تو باوانم

هه ر بژی