2777
2789
.خانم ها میتونن گواهینامه موتور بگیرن ، چند وقت پیش خبرشو دیدم ولی نمیدونم ابلاغ شده یا نه و اینکه ب ...

نه هنوز تصویب نشده 

به هر حال موتورسوار خانم زیاد بشه مجبورند تصویب کنند و به خانم ها هم گواهینامه بدن 

اتفاقا خانم ها اغلب مسیر های کوتاه رو میرن و موتور خیلی بیشتر به دردشون میخوره 

مثلا ما مهمونی یا مسافرت میریم که همسرم هست من هیچ وقت پشت فرمون نمیشینم همسرم رانندگی می کنه ولی داخل شهر کلاس و خرید و اینا که میرم ماشین میبرم اون هم دیگه یه ساعت هایی با این ترافیک و شلوغی واقعا آدم رو اذیت می کنه موتور باشه آدم راحته نه نیاز ماشین بیاری بیرون نه اسنپ و اینا بگیری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی دوست دارم:) شوهرم گفت بذار گواهینامه بگیری و تو شهرمون جا بیفته ، بخر ... بیشتر جاها طول می ...

تو شهر ما خیلی از دختر ها موتور دارن جدیدا میریم بیرون خیلی می بینم😍هر بار حداقل سه تا دختر رو میبینم موتور دارند کم کم جا افتاده دیگه 

نه هنوز تصویب نشده به هر حال موتورسوار خانم زیاد بشه مجبورند تصویب کنند و به خانم ها هم گواهینامه بد ...

البته  سرمای پاییز و زمستون میتونه موقع موتورسواری اذیت کننده باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

جعفری و تره و گشنیز و اسفناج و شنبلیله و گاهی شوید هم

دقیق عین ما 

کرد هستین؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

ولی عزیزم من مادرشوهرم تهرانی هستن واقعا قورمه سبزیش معرکه است ترکیبش ۲کیلو تره،یک کیلو جعفری، ۲۵۰گر ...

اون حتما یک چیزی دیگه ایی هم میریزه خخخ

خودت درست کردی با این ترکیب؟؟چطوره؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

خانم های کدبانو، زودپز روگازی چه مارکی خوبه؟

من زولینگ دارم 12 ساله و خیلی راضی هستم فکر نکنم الان باشه دیگه بیرون ندیدم تا حالا، من قبلا از خانه اشپزخانه خریدم که دیگه فکر کنم بعد تحریمها کلا فروشگاههاش بسته شد.

سلام خدمت همه دوستان عزیزم علل خصوص معصومه جون لثیث ، سامیه و همه دوستان عزیز که اینجا کلی ازتون یاد گرفتم 

اومدم گزارش کار دو روز پیش  رو خدمتتون بدم

من حدودا ۱۰ روزه که ازدواج کردم و از همون روز اول مدیریت مالی و کم و بیش دستم گرفتم 

من برای خرج خوراک ماهانمو ۶ تومن در نظر گرفتم که ۲ تومنشو همون اول میزارم کنار جمع بشه هر دو سه ماه برنج بگیریم ۱۵۰۰ ش رو هم اول ماه میخوام برم خرید کلی خونه و ۲۵۰۰ ش رو هم تقسیم بر ۴ میکنم و میشه خرج هفتگی من . از طرفی یخچالمم پر کردن موقع جاهاز دیدن ب خاطر همین خیلی خرج یخچال نداریم .

حالا پریروز داشتم هرج اول ماه و لیست میکردم که همسرم بره بخره و توش ابچکون قاشق چنگال نوشتم بخره با یه مقدار سبزی اینا که وقتی از خرید اومد گفت مامانم یه ابچکون نو اضافه داشت داد به ما من دیگه نخریدم دستشون درد نکنه منم سری زدم تو نت و حدود قیمتشو زد ۲۰۰ تومن و همون پول و رفتم باهاش از طلاسی خرید کردم  فقط در جهت اینکه به خودم نشون بدم که با این پول های ریز ریز میشه یه قدم هر چند کوچیک برداشت . البته منم به جاش براشون جبران میکنم 🌹

یه عزیزی اومده خونمون ده دوازده روزه نمیره 😭😭😭

بابا هرچیزی حدی داره 

تازه نمک ریختم تو کفشش که بینم می‌ره 😭

بخدا خسته شدم 

هم مادی هم معنوی 

مدام غذای خوب 

مدام پذیرایی 

ای بابا 

من آدم بد مهمونی نیستم ولی دوست دارم بعد ۱۱ روز دیگه بره واقعا سخته ن فقط خرج بلکه پذیرایی ازش

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

یه عزیزی اومده خونمون ده دوازده روزه نمیره 😭😭😭بابا هرچیزی حدی داره تازه نمک ریختم تو کفشش که بینم ...

خدا صبرت بده

۱۱روزه

علت موندنش چیه؟

خدا صبرت بده۱۱روزهعلت موندنش چیه؟

صبرررررر بخدا مردم خسته شدم 

خسته واقعی 

اومده سر بزنه 

شهر اونا از ما دوره 

فقط نمیره نمی‌دونم تا کی میخواد بمونه 

من قبلاً می اومدن دو ماه سه ماه می موندن ولی الان اذیت میشم واقعا نمی‌دونم به بچه برسم یا اینا

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

صبرررررر بخدا مردم خسته شدم خسته واقعی اومده سر بزنه شهر اونا از ما دوره فقط نمیره نمی‌دونم تا کی می ...

کم محلی کن اخم کن غذا هرچی دستت اومد درست کن مثل املت

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

کم محلی کن اخم کن غذا هرچی دستت اومد درست کن مثل املت

دست خودم نیست عذاب وجدان میگیرم 

دلم براش میسوزه 

ولی بی عقل تشریف دارن که نمیخان برن 

هر بار میاد میمونه 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹