2777
2789

سلام دوستان

احساس میکنم شاگرد خوبی برای معصومه جون بودم.

از آخرین گزارشم حدود چهل روز میگذره و من اومدم از خودم براتون آپدیت بدم

🩷یه وام ۱۰۰تومنی از سرکارم دراومد واسم که توی طلای۷۸۰۰ حدود دوازده گرم و نیم طلای شکسته خریدم

🩷پزشک زنان رفتم چون دوستم هستن اگثر سونوهام رایگان شد و بقیه داروها و همچنین عکس رنگی رحم که گرفتم پول دادیم و تکمیلی بهمون برمیگردونه اینجاست که همش میگم قدر تکمیلی رو بدونیم

🩷برای خونه چند تا وسایل کوچولو که لازم داشتیم مثل لامپ شارژی و...تهیه کردیم از یه پیج توی ایتا که خیلی مناسب تر از مغازه بود

🩷یه گوشواره نوزادی به وزن ۴۰۰سوت خریدم

🩷از طرف محل کارم یه پاداش بهم دادن و با فروش محصولات کار همسرم و همچنین پاداش دوتا چک که روی هم ۱۰۰تومن میشد رو پاس کردیم و نیازی به قرض یا فروش طلا نشد الحمدلله 

🩷از شغل دومم حدود ۳تومن قراره برام واریز بشه که گذاشتم با پول تکمیلی اول بیمه ماشین رو بدم و بقیش رو تبدیل کنم

🩷خدا به پدر مادرم و پدر و مادر همسرم عمر با عزت بده صدسال زنده باشن دریای محبتشون همیشه بهمون سرشاره از حبوبات گرفته تا سبزیجات و ذرت و انار و هویج و برنج و... برام از شهرستان به صورت ارگانیک میفرستن و منم سعی میکنم به نحو احسنت استفاده بکنم

🩷از سمت محل کارم۴ونیم بن خرید دادن که قراره بریم و یه وسیله برای خونه بخریم

🩷۵۰کیلو رب گوجه و ۴کیلو خیارشور درست کردیم و چند بسته پوره گوجه فریز کردم

🩷یه جایی رفتیم بازار همسر جان که حدودا ۵۰۰ازمون بیشتر از خدماتشان پول گرفتن پیگیری کردیم و قراره چهارشنبه پولو برگردونن و من از اسنپ مارکت با اعتبار دوتومنیم پارسیان سفارش بدم

🩷همسرم برای یکی از فامیل بار بردن و ایشون بجاش برای من شکلات و یه کارتن ویفر و کافی میکس آوردن

🩷مهمونی خونه یکی از دوستامون رفتیم و من توی پلاستیک های شیک و زیپ کیپ طور از محصولات خودمون بردم و چقدرررر ذوق کردن

🩷روزی که میخواستم برای عکس رنگی بیهوشی بشم از شب قبل از سرکار که اومدم با تخفیف اسنپ فود یه پیتزا و یه هات داگ گرفتم که ۱۵۰تومن دراومد و فرداش که اومدیم خونه غذامون حاضر بود دیگه هزینه نشد

🩷با همسرم رفتیم عمده فروشی شلوار برای خودم و ایشون گرفتیم که دوتاش۶۷۰شد

🩷از کارگاه ها غافل نشید دوستان ما کارگاه نبات پیدا کردیم و نبات کیلویی۶۰خریدیم

🩷راستی تولدم توی شهریور بود که از طرف محل کارم صبحانه دعوت شدیم شبش هم دوباره همسرجان پایینی دعوتم کردن و بستنی که نوش جانم بعد این همه زحمت

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

🩷راستی اینم بگم اقساط کاملا بروز هستن من تا حقوقم میاد اقساط رو واریز میکنم و بعد خرجی خودم و خونه از حساب همسرجانه

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار درستی می‌کنی به شوهرت انتقال نمیدی این بحث ها رو و ببین کار به روز دو روز نیس که باید مدتی رو خو ...

مرسی که خواهرانه وقت گذاشتی برام عزیزدلم ❤️حتما سعی خودمو میکنم رو خودم بیشتر کار کنم

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

تهران ک حیلی زیاده خانم موتور سوار. البته منم موافق نیستم هرجایی و هرمحلی سوار بشیم..یک محل هایی بای ...

آره دقیقا:) اتفاقا داشتم فکر میکردم یه مسیر ۴۵ مین تا ۱ ساعتی رو بخوام با بچه موتورسواری کنم بین شهری چطور میشه، یهو ترسیدم یکی جلومو بگیره فورا سکته میکنم:))))) ترسوام ....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

گزارش من 

سلام به همگی😍

معصومه جون من قبلا یبار گزارش دادم ولی چون خیلی فاصله افتاده یه خلاصه میگم من سعی کردم یه وام بردارم از بانک رسالت چون یکسال بود توش حساب داشتم و به امید وام گرفتن ازش استفاده می‌کردم خداروشکر با کمک های مامان سبحان عزیز  خدا خیر و برکت بهشون بده 🙏😍موفق شدم ۴۵تومن بگیرم و سریع تبدیل کردم به دو تا النگو مستعمل به مبلغ ۶۶ تومن ... ....

ماه پیش با بن کارت شوهرم ۸ تومنه یه سکه پارسیان ۹۰۰ سوتی گرفت و آورد اونم به خط اوردم ... یکم هم ته حساب دارم  در حد سوت بخرم ولی واقعا قیمت ها ثبات نداره از ۸۵۰۰ گفتم ثبات بیاد بخرم ولی داره گاز میده قصد وایسادن نداره ... 

ما درآمد مون زیاد نیست و نتوستم مخفی داشته باشم فقط یه ۵ تومن نقد تو خونه نگه داشتم شوهرم خبر نداره ...

و یه حرکت جدیدی زدم که یه مبلغی هم تو عیار گذاشتم با کمک یکی از کاربرای اینجا ایشالا بالا بره😍😍

مانتو م از دوخت رفته بود دوخت هم نبود  نمیدونم چی میگن ولی باز شده بود و نمای خوبی نداشت یکم زامفیکس خریدم و اتو گردم و دوباره نونوار شد 😅

دیروز میخواستم خواهر شوهرم دعوت کنم مرغ بیرون گذاشته بودم به شوهرم گفتم بگو بیان اینجا اما شوهرم گف نمیان  منم دیشب با اونا  مرغ سوخاری تو خونه درست کردم و ۵۰۰ تومن تو جیبیمون موند از بیرون می‌خریم همیشه

بعدش دیگه کار خاصی برا تعریف کردن ندارم ایشالا باز بتونم از شما یاد بگیرم و زندگی کنیم نه زنده مانی..

من فکر میکردم سبزی قورمه تو همه شهرها یکیه ولی الان میبینم متفاوتهسبزی قورمه خوزستان جعفری گشنیز تره ...

من یه بار ادای تهرانی درآوردم فقط جعفری و تره و یه کوچولو شنبلیله ریختم  یاخدا خونه بوی حنا گرفته بود طعم مزخرف ،نسبت هاشم از یه خانم تهرانی که قورمه سبزی هاش معرکه ست گرفتم دیگه تکرار نکردم و به سبک خودمون درست میکنم 

سلام عزیزم اره دقیقا خیلی ها دارن از این تورم سواستفاده میکنن و خیلی ناعادلانه گرون میکنن منم از شه ...

خدا قوت دوست عزیز .اگر برات مقدوره در گروه آشپزی  طرز تهیه سیب زمینی نیمه آماده  که فریزر کردی رو بنویسید .متشکرم 

سلام دوستاناحساس میکنم شاگرد خوبی برای معصومه جون بودم.از آخرین گزارشم حدود چهل روز میگذره و من اومد ...

این همه خیارشور توی یخچال میزاری؟

چه جوری خراب نمیشن!!

من یکبار درست کردم روش سفید شد انداختم دور

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

من یه بار ادای تهرانی درآوردم فقط جعفری و تره و یه کوچولو شنبلیله ریختم یاخدا خونه بوی حنا گرفته بو ...

روش شما چطوره؟؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

جعفری و تره و گشنیز و اسفناج و شنبلیله و گاهی شوید هم

ولی عزیزم من مادرشوهرم تهرانی هستن واقعا قورمه سبزیش معرکه است ترکیبش ۲کیلو تره،یک کیلو جعفری، ۲۵۰گرم شنبلیله 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
ولی عزیزم من مادرشوهرم تهرانی هستن واقعا قورمه سبزیش معرکه است ترکیبش ۲کیلو تره،یک کیلو جعفری، ۲۵۰گر ...

میدونم عزیزم خودمم چون ترکیب تهران رو خوشم اومد درست کردم ولی واسه من خوب نشد شایدم دلیل دیگه ای داشت نمیدونم

منظورت همون ۲۳ درصدیه است دیگه درسته؟منم یکساله توی نخ موتور هستمالبته من برقی میخوام ک نیاز به گواا ...

آره دستت درد نکنه برام بفرست به نتیجه رسیدی چی بگیری به من هم بگو من هم احتمالا برقی بگیرم 

ولی تو گوگل نوشته برقی هم گواهینامه میخواد