سلام دوستان
احساس میکنم شاگرد خوبی برای معصومه جون بودم.
از آخرین گزارشم حدود چهل روز میگذره و من اومدم از خودم براتون آپدیت بدم
🩷یه وام ۱۰۰تومنی از سرکارم دراومد واسم که توی طلای۷۸۰۰ حدود دوازده گرم و نیم طلای شکسته خریدم
🩷پزشک زنان رفتم چون دوستم هستن اگثر سونوهام رایگان شد و بقیه داروها و همچنین عکس رنگی رحم که گرفتم پول دادیم و تکمیلی بهمون برمیگردونه اینجاست که همش میگم قدر تکمیلی رو بدونیم
🩷برای خونه چند تا وسایل کوچولو که لازم داشتیم مثل لامپ شارژی و...تهیه کردیم از یه پیج توی ایتا که خیلی مناسب تر از مغازه بود
🩷یه گوشواره نوزادی به وزن ۴۰۰سوت خریدم
🩷از طرف محل کارم یه پاداش بهم دادن و با فروش محصولات کار همسرم و همچنین پاداش دوتا چک که روی هم ۱۰۰تومن میشد رو پاس کردیم و نیازی به قرض یا فروش طلا نشد الحمدلله
🩷از شغل دومم حدود ۳تومن قراره برام واریز بشه که گذاشتم با پول تکمیلی اول بیمه ماشین رو بدم و بقیش رو تبدیل کنم
🩷خدا به پدر مادرم و پدر و مادر همسرم عمر با عزت بده صدسال زنده باشن دریای محبتشون همیشه بهمون سرشاره از حبوبات گرفته تا سبزیجات و ذرت و انار و هویج و برنج و... برام از شهرستان به صورت ارگانیک میفرستن و منم سعی میکنم به نحو احسنت استفاده بکنم
🩷از سمت محل کارم۴ونیم بن خرید دادن که قراره بریم و یه وسیله برای خونه بخریم
🩷۵۰کیلو رب گوجه و ۴کیلو خیارشور درست کردیم و چند بسته پوره گوجه فریز کردم
🩷یه جایی رفتیم بازار همسر جان که حدودا ۵۰۰ازمون بیشتر از خدماتشان پول گرفتن پیگیری کردیم و قراره چهارشنبه پولو برگردونن و من از اسنپ مارکت با اعتبار دوتومنیم پارسیان سفارش بدم
🩷همسرم برای یکی از فامیل بار بردن و ایشون بجاش برای من شکلات و یه کارتن ویفر و کافی میکس آوردن
🩷مهمونی خونه یکی از دوستامون رفتیم و من توی پلاستیک های شیک و زیپ کیپ طور از محصولات خودمون بردم و چقدرررر ذوق کردن
🩷روزی که میخواستم برای عکس رنگی بیهوشی بشم از شب قبل از سرکار که اومدم با تخفیف اسنپ فود یه پیتزا و یه هات داگ گرفتم که ۱۵۰تومن دراومد و فرداش که اومدیم خونه غذامون حاضر بود دیگه هزینه نشد
🩷با همسرم رفتیم عمده فروشی شلوار برای خودم و ایشون گرفتیم که دوتاش۶۷۰شد
🩷از کارگاه ها غافل نشید دوستان ما کارگاه نبات پیدا کردیم و نبات کیلویی۶۰خریدیم
🩷راستی تولدم توی شهریور بود که از طرف محل کارم صبحانه دعوت شدیم شبش هم دوباره همسرجان پایینی دعوتم کردن و بستنی که نوش جانم بعد این همه زحمت