2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم 🌺این چند ماه حتما برات سخت گذشته درک میکنم وضعیت مالی فشار زیادی میاره و اینکه داری همزم ...

سلام عزیزم ممنون از شما و بقیه دوستان که نظر دادن خیلی مفید بودن

خدارو شکر حقوق دادن قسطارو دادیم ولی شوهرم این خرجارو میکنه بعد میگه اصلا بهم نمیگه 

حالا من برا خرجای خودم تقریبا درامد دارم 

وام های فرزند اوری  و ودیعه مسکن ثبت نام میکنم

۷ساله با خانواده همسرم زندگی میکنم خواه ناخواه مورد قضاوت قرار میگیریم

من جاریمو خیلی دوست دارم و اونم نسبت به من همین حسو داره

ولی به نظر منم یه چیزایی تو وقت خودش انجام نشه شاید دیگه هیچوقت وقتش نرسه

ما یه بار ورشکست شدیم که رفتیم منفی ۵۰میلیون قرض 

تا اونارو دادیم و یه زمین دیگه خریدیم و پس انداز کردیمو ماشین خریدیم پوستمون کنده شد

ولی خب این ورشکستگی مقصر صد در صد همسرم‌بود که یه زمین خودش و برادرشو فروخت رفت شرکت گل کوئیست و همه سرمایه ما و برادرش سوخت شد

تا یه مقدار پول جور کردیم دادیم و خودشون گداشتن روش زمین خریدن خییلیی اذیت شدم

برا زمین اولمون ۳۰گرم فروختم

برا زمین دوم هم۳۰گرم

برا ماشیم هم ۳۲گرم

ولی هر سری فروختم همسرم‌جاشونو پر کرد برام

بدی زندگی ما اینه همه چیزمون مشخصه هیچ چیز مخفی نداریم🥲

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ماشالله جاریتون خونش نسبتا تکمیله وسایل خونه نو و تکمیل ،چرا خیری که میتونست به بچه های واقعا نیازمن ...

چون دیدم جاریم واقعا ایقدر برا خونشون بدهی دارن نمیرسن چیزی برا بچه ها بگیرن دوست نداشتم بچه ها اینجوری مدرسه برن

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
سلام ببخشید کار هر دو اشتباه قسط ها مهم هستند یا ماشین شارژی وقتی میگین شوهرتون بیکاره

الان یک ماه بیشتره که دوباره سر کارن

سلام سلااام والا چند ماهه هیچی نمیگم چون واقعا هیچ کاری نکردم😑شوهرم بیکار و قسطا عقب افتاده الان دو ...

بچه ها لطفا ده نفر پیاممو گذارش بزنه حذف بشه ایقدر پیام های بد پی وی فرستادن خسته شدم

واقعا از این کار چیپ تر و ببخشید حماقت از این بیشتر وجود نداره که جوری بگردی با وجودی که داری ،برای ...

گلم میشه پستمو گذارش بزنی؟ 

بله شما کردی

سلام آفاق گیان خاسی ایژم تو سوزی دلسان ناسنی وا خوت دروس اکیت؟ دلسان فره فره خوشمزه اس امه خانوادگی و بیژم خاله و دایه و گشتمان له اوه اسنین واقعا سوزی کی خوشه من سوزی دلمه و اشی کیشی اسنم وتم بزانم امتحانت کرگه یا هر خوت حزکی خوت دروس کی؟ 

سلام آفاق گیان خاسی ایژم تو سوزی دلسان ناسنی وا خوت دروس اکیت؟ دلسان فره فره خوشمزه اس امه خانوادگی ...

خخخخخ سلام کیمیا گیان ولا من فقط نظرم دا له مورد ترکیب سوزی وگرنه خوم هر دلسان اسینم تک گلژین  ،احساس اکم گلژین تام وبوی خوشتر له دلسانه

خخخخخ سلام کیمیا گیان ولا من فقط نظرم دا له مورد ترکیب سوزی وگرنه خوم هر دلسان اسینم تک گلژین ،احسا ...

😂😂😂😂😂عزیزکم کوره اره افاق گیان بس نیه خومان دلسان مان هس واقعا عالی وخوشمزه اس دلسان 

والا من گلژینم نسنگه له کو هس بسنم امتحانی کم؟