2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 67858 بازدید | 1695 پست
فقط به فکر آینده مالیشون باشید نذارید سختی بکشن

اینقدر که همسن و سالای من و شما حسرت به دل موندیم.

در حال حاضر تنها فکر و تلاشم آینده و حال بچه هامه که تو رفاه باشن.

از ما که گذشت حداقل اونا سختی نکشن

والا من هیچ موقع نیتم بد نبوده همیشه آدم خوبی بودم آزارم به هیچکس نرسیده

‌پسر خوب برو فکر آینده ی خودت باش تا توان داری آینده تو بساز دل نشکن ولی زرنگ باش نسل گذشته فقط فکر خوشی خودشون بودن دل نمیسوزون واسه ماها ذهنتو بزار واسه خودت اینجا بخوایی جواب بدی تا سال دیگه باید جواب تک تک ذهن های مریضو بدی البته بعضی از دوستانم واقعن حرفشون درست و به جا بود 👌

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت براخودت قدم بردار یعنی چی ازدواج نمیکنم ؟خب اگه واقعا قصد داری ازدواج نکنی دیگه پس انداز میکنی ...

آخه عزیزم این چه حرفیه میزنی به این پسر ؟

مگه آدم فقط برا ازدواج ، پول میخواد ؟

کامنت های قبلی این آقارو خوندی ؟؟؟

گفت ؛ حتی پدر و مادرش هم از خودشون خونه ندارن 

این آقا اگه زن هم نگیره ، باید برا پیری و کوری خودش اندوخته ای داشته باشه 

دو فردای دیگه که پدر و مادرش فوت کردن

و این آقا هم خودش پا به سن گذاشت ، و بدون خونه و آشیونه و سرپناه موند ،،، بره درب خونه یِ کیو بزنه ؟؟؟

حالا اگه پدر و مادرش خونه داشتن ، ایشون با خودش میگفت : 

اشکال نداره ، حقوقمو همگی باهم میخوریم و فعلا باهم خوش میگذرونیم

بعد اگه پدر و مادرم  فوت کردن  این سرپناهشون میرسه به یدونه بچشون که من باشم

ولی الان .....

پس ایشون حتما باید برا پیری خودش پول جمع کنه که بتونه یه خونه و ماشین واسه خودش بخره

(( در ضمن الان بخاطر شرایط مالیش نمیخواد زن بگیره ، ده سال دیگه که اوضاغش ایشالا مرتب شده ، زن هم میگیره ایشالا 😍))

شما بیا با کفش های من راه برو بعد قضاوت کن

قضاوت نکردم

شما راجب بدیهی ترین و مایه ترین رفتار ها ازخودت اختیار نداری و بهونه میاری حتی کارت بانکی!

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

مگه ول میکنن همین ماه گذشته 8 میلیون خرج دندونم شد اونا هزینشو دادن تا باهام حسابش نکنن مگه ول میکنن

برادر من چرا هزینه ی دندون شما رو دادن مگه شما خودت حقوق نداری فکر کنم یه جاهایی شما هم سوسه میای اونام از همون طریق از شما سواستفاده میکنن

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

نده بهشون 

ولی خودم عقل معاش داشته باش وبرای پولت برنامه ریزی کن

آینده که دستت خالی بمونه همین پدر مادر جواب سلامتم نمیدن

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
‌پسر خوب برو فکر آینده ی خودت باش تا توان داری آینده تو بساز دل نشکن ولی زرنگ باش نسل گذشته فقط فکر ...

همین چوب خوب بودنمو خوردم من همیشه خیلی مثبت و خوش اخلاق بودم و هستم این باعث سو استفاده شد ، از صبح دارم جواب کامنت میدم تموم نمیشه راس میگی 😁

کاربر اقام