2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گفتم ریزش طلا تا اون حد نشدنیه نه افزایشش . به نظرم ریزش ۷۰ درصدی طلا در موقع گل و بلبل هم نشدنیه ...

فک میکنید اگر طلا بریزه چی میشه؟

همه حمله میکنن بفروشن.

کی خریداره؟؟؟؟؟؟ اونی که می‌دونه ریزش موقتیه!

حالا هرچی این ریزش بیشتر باشه حجم فروش مردم بیشتره!!!!

یعنی طرف میبینه سرمایه ش داره نیست میشه میفروشه کمتر ضرر کنه.

این سناریو تکراری هستش و غیر ممکن هم نیست!

اینکه میگن طلا اهرم جهانی داره.

خوب دلار بریزه به راحتی طلا می‌ریزه.

چون قیمتش به دلاره دیگه.

❌❌من هیچ نظریه ای رو نه تکذیب می‌کنم نه تایید میکنم❌

فقط نظر و دیدگاه شخصی مو میگم.

هیچ علم خاصی ندارم.

نمی‌خوام هم هیچ شخصی رو متقاعد کنم.

بوس به همتون

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

بستگی به ذائقه و سلیقه ای غذای داره یه خانواده میبینی خوش خوراکه یکی کم خوراکه یکی مصرف گوشت کمه یکی ...

ناهار رو با گوشت مرغ فیله سینه گوشت چرخ کرده ببند ب جز جمعه هر وعده حدود دویست تا سیصد گرم هس شام هم یا فست فود یا تخم مرغ یا اضافه عذا ظهر میوه و اجیل همه چی میخوام ی مبلغی بگین همون قدر پول بردارن‌‌خرج‌خونه دستم باشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه گزارش کوچک هم من بدم 

تابستون امسال از نظر مالی و درآمدی برای من خداروشکر خوب بود و کلاس های خصوصیم به نسبت اینکه تابستون بود و اینکه کلا کلاس های خصوصی پارسال افت کرده بود تابستون بدی نداشتم 

با آموزشگاهی هم که قرار داد کنکور بستم تو این دو ماه پرداختشون خیلی سر موقع بود و یکم خداروشکر پول به حسابم میومد 

مدرسه هایی هم که هستم کلاس های فوق برنامه تابستونی داشتند که پرداخت کردند فقط یکی از مدارس که چهل جلسه تابستون کلاس داشتم به تمام معنا نامردی کرد و حق التدریس رو با قرار داد پارسال پرداخت کرد در صورتی که اون یکی مدرسه البته من اون مدرسه بیست جلسه فوق برنامه داشتم با قرار داد آموزشگاه حق التدریس رو پرداخت کرد من هم می‌خوام بگم که تو سال آینده دیگه کلاس های تابستون اون مدرسه رو برنمیدارم 

از اول سال هم حدود هجده گرم طلا خریدم 

وام پنجاه میلیونی ویپاد رو هم بیست و هفتم گرفتم وام پنجاه تومنی فراز هم امروز به حسابم اومد فعلا هر دو تا رو گذاشتم تو بام ببینم چی میشه واقعا آدم تو این شرایط نمی دونه باید چیکار کنه 

من اوایل مهر همیشه قورمه سبزی میگیرم چون اینجا تازه اسفناج میاد و من دوست دارم تو قورمه سبزی حتما اسفناج بزنم البته نه زیاد چون طعمش تغییر می کنه ولی در حد معقول لعاب خیلی خوبی به خورشت میده و تره و جعفری و شنبلیله میزنم گشنیز اصلا تو قورمه سبزی دوست ندارم 

من قورمه رو از این سبزی خوردکنی ها نمی گیرم چون خیلی ساقه داره تو طعم قورمه خیلی تاثیر داره بعضی وقت ها مامانم برام آماده می کنه خیلی موقع ها هم میدم بیرون برام پاک کنند بعد میارم میشورم مامانم دستگاه خورد کن داره با دستگاه خورد می کنم و آبش رو میگیرم سرخ نشده فریز می کنم هر بار همون موقع سرخ می کنم 

الان هم مامانم گفت یه خانمی هست پاک می کنه دستش هم تنگ کیلویی پونزده تومن میگیره پاک کنه گفتم بهش بده پاک کنه دیگه صد و پنجاه تومن برای ده کیلو چیه خودم باید از صبح تا شب بشینم پاک کنم حالا خیالم از سبزی راحت شد میدم برام پاک می کنند 

تو تابستون هم یه چهار کیلو لوبیا سبز گرفتم خورد کردم پختم فریز کردم امروز هم حبوبات خیس کردم فردا بپزم فریز کنم برای آش رشته 

از قبل هم پیاز داغ سرخ شده دارم 

دیگه چیزی برای فریز نمی‌خوام همسر من بادمجون خور نیست که بگیرم فریز کنم بعد کلا هم خانوادگی مشکل بوی فریزر داریم هر جی بره داخل فریزر به نظرمون بوی یخچال میگیره 

البته یخچالمون مشکل نداره ما خیلی حساس هستیم خونه کسی هم بادمجون و مواد فریزری میخوریم بوش رو حس می کنیم 

گوجه هم خواستم پوره کنم شوهرم گفت نمیخواد بو میگیره.

آهان یه چند بسته هم سبزی کرفس آماده کردم و فریز کردم 

اگرچه سایتی تواسنب؟ که معتبرباشه

میوگلد، کیا گالری، پرسته، نلا گلد، سنجاق و...
تقریبا از همه خریدم
میخوای خیالت راحت بشه نگاه کن ببین کدوم‌ها خرید حضوری دارند

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم این روش نیشابوری هاستمنم از دوستم یاد گرفتممن با سبزی خورد کن خودم خورد کردمکیلویی نگرفتم سبزی ...

چه جالب که اونجا این روش مرسوم ولی تا حالا نشنیدم ... پس حتما امتحانشو پس داده که میفروشن و خود شما هم که تجربه دارید ....

برا خودم همیشه در حد ۲،۳ وعده سرخ میکنم میذارم فریز که سریع قورمه آماده شه .... ولی این دفعه گه سرخ کردم به روش شما یه مقدار آماده میکنم میذارم کابینت ببینم چطور میشه ....

فقط چند تا سوال خانم گل

برا هر تابه سبزی، ۲،۳ قاشق روغن خیلییی کم نیست ؟  چون تا سبزی بخواد خشک بشه ، روغن بیشتری میخواد... چقدر میذارین رو شعله که به این حد برسه؟ 

بعدش که گذاشتیم تو سینی که خشک شه ، بذاریم تو گرما؟ 

درباره ی ظرف نگهداری و محل نگهداریش هم بگین لطفا

خیلی ممنونم عزیزم

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
مرسی ممنون توخریدحضوریم قسطی اسنب میدن

آره فدات شم

خرید حضوری یه خوبی دیگه هم داره

اینکه نیازی نیست چیزی پرداخت کنی

قانون خرید از اسنپ‌پی اینجوریه که شما هرچی بخری قسط اول رو همون موقع پرداخت می‌کنی سه قسط رو ماه‌های بعد

اما خرید حضوری اون اول هم نیاز نیست چیزی رو نقد بدی کلا از اعتبار کم می‌کنه

لیلیث جان خیلی اجرتشون بالاس من هی وسوسه میشم یه پلاک شمشی بخرم ول هی نکاه به اجرتش میکنم پشیمون می ...

آره فدات شم حدودا ٣٣ درصد هست اما خب عزیزم تا ۴ ماه بعد قیمت خیلی تغییر می‌کنه سود هم می‌کنی

من همین ٢٠ شهریور از اسنپ خرید کردم طلا ٨۶٠٠ بود الان نزدیک ١٠ تومنه

اگه دید بلند مدت داری و حداقل تا یکسال نمیخوای بفروشی بنظرم حتما بخر❤️

بعد بچه ها واقعا خرید عمده رو جدی بگیرید این حتی از پر کردن فریزر هم مهم تر 

چون اولا راحته مواد فریزری نیاز به زمان داره بعد هم جای آدم محدود نیست بو و اینا هم نمی گیره 

امروز اومدم بانک های حبوبات رو پر کنم رفتم دیدم فاکتور حبوبات داخلش هست چون ما تقریبا همه این چیزا رو یک ساله می‌خریم 

لوبیا چیتی کیلویی ۲۷۰ بوده تاریخ فاکتور هم بیست و یک فروردین الان چند بالای پونصد لوبیا چیتی درجه یک هم هست طلا از عید آنقدر رشد نداشته 😂😂

صبح هم همسرم رفت از عمده فروشی ها دو جین روغن و رب و تن ماهی خرید که گفت روغن چهل تومن رب هجده تومن و تن ماهی پونزده تومن تو هر دونه از فروشگاه های تخفیف دار ارزونتر شده این هم در نظر بگیرید وقتی خرید عمده می کنید هم ارزون تر میشه هم اینکه دو سه ماه بعد دیگه هیچ کدوم این قیمت نیستن پس همین میشه مدیریت کردن 

تو پست قبلی مقدار طلایی که تا الان خریدم رو فکر کنم اشتباه گفتم یه یازده گرم گرفتم یه هفده گرم که مجموع طلا تا اینجا شد ۲۸ گرم که البته بخشی از پول طلاها از پس انداز قبل از عید بود 

شهریور لباس هم خریدم دو دست مانتو شلوار برای مدرسه یه دونه کتونی یه کوله یه تراول ماگ چند دست لباس تو خونه چند تا شلوار خونگی یه دست کامل هم شومیز و تاپ و شلوار برای بیرون که تیپ اولد مانی طور شد که خیلی شیک و قشنگ بود به نظرم 

کمبود لوازم آرایش هم هر چی داشتم خریدم گفتم پول هست آدم الان بخره بهتر از دو ماهه دیگه است 

دقیق نمی دونم چقدر اینجا خرج کردم چون چند بار گفتم من اگه خیلی برم تو عمق خرج کردنم استرس میگیرم و اون خرید بهم مزه نمی‌ده به هر حال هر کسی یه اخلاقی داره 

آدم پول درمیاره که راحت زندگی کنه اگه بخواد برام استرس داشته باشه به نظرم ارزش نداره 

الان هم یه تبلت قلم دار برای تدریس نیاز دارم چون کارم هم تو مدرسه هم تو تدریس های آنلاین خیلی راحت می کنه 

دارم سرچ می کنم کدوم تبلت به درد کارم میخوره که هم قیمتش مناسب باشه هم کیفیتش خوب باشه