یه گزارش کوچک هم من بدم
تابستون امسال از نظر مالی و درآمدی برای من خداروشکر خوب بود و کلاس های خصوصیم به نسبت اینکه تابستون بود و اینکه کلا کلاس های خصوصی پارسال افت کرده بود تابستون بدی نداشتم
با آموزشگاهی هم که قرار داد کنکور بستم تو این دو ماه پرداختشون خیلی سر موقع بود و یکم خداروشکر پول به حسابم میومد
مدرسه هایی هم که هستم کلاس های فوق برنامه تابستونی داشتند که پرداخت کردند فقط یکی از مدارس که چهل جلسه تابستون کلاس داشتم به تمام معنا نامردی کرد و حق التدریس رو با قرار داد پارسال پرداخت کرد در صورتی که اون یکی مدرسه البته من اون مدرسه بیست جلسه فوق برنامه داشتم با قرار داد آموزشگاه حق التدریس رو پرداخت کرد من هم میخوام بگم که تو سال آینده دیگه کلاس های تابستون اون مدرسه رو برنمیدارم
از اول سال هم حدود هجده گرم طلا خریدم
وام پنجاه میلیونی ویپاد رو هم بیست و هفتم گرفتم وام پنجاه تومنی فراز هم امروز به حسابم اومد فعلا هر دو تا رو گذاشتم تو بام ببینم چی میشه واقعا آدم تو این شرایط نمی دونه باید چیکار کنه
من اوایل مهر همیشه قورمه سبزی میگیرم چون اینجا تازه اسفناج میاد و من دوست دارم تو قورمه سبزی حتما اسفناج بزنم البته نه زیاد چون طعمش تغییر می کنه ولی در حد معقول لعاب خیلی خوبی به خورشت میده و تره و جعفری و شنبلیله میزنم گشنیز اصلا تو قورمه سبزی دوست ندارم
من قورمه رو از این سبزی خوردکنی ها نمی گیرم چون خیلی ساقه داره تو طعم قورمه خیلی تاثیر داره بعضی وقت ها مامانم برام آماده می کنه خیلی موقع ها هم میدم بیرون برام پاک کنند بعد میارم میشورم مامانم دستگاه خورد کن داره با دستگاه خورد می کنم و آبش رو میگیرم سرخ نشده فریز می کنم هر بار همون موقع سرخ می کنم
الان هم مامانم گفت یه خانمی هست پاک می کنه دستش هم تنگ کیلویی پونزده تومن میگیره پاک کنه گفتم بهش بده پاک کنه دیگه صد و پنجاه تومن برای ده کیلو چیه خودم باید از صبح تا شب بشینم پاک کنم حالا خیالم از سبزی راحت شد میدم برام پاک می کنند
تو تابستون هم یه چهار کیلو لوبیا سبز گرفتم خورد کردم پختم فریز کردم امروز هم حبوبات خیس کردم فردا بپزم فریز کنم برای آش رشته
از قبل هم پیاز داغ سرخ شده دارم
دیگه چیزی برای فریز نمیخوام همسر من بادمجون خور نیست که بگیرم فریز کنم بعد کلا هم خانوادگی مشکل بوی فریزر داریم هر جی بره داخل فریزر به نظرمون بوی یخچال میگیره
البته یخچالمون مشکل نداره ما خیلی حساس هستیم خونه کسی هم بادمجون و مواد فریزری میخوریم بوش رو حس می کنیم
گوجه هم خواستم پوره کنم شوهرم گفت نمیخواد بو میگیره.
آهان یه چند بسته هم سبزی کرفس آماده کردم و فریز کردم