2777
2789

چه چیزایی هوس میکنی

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشمزاس ها حالا قبل بارداری اصن لب نمیزدم😂

من روغن زرد فقط تو کاچی میخورم اونم وقتی پریود باشم یا سر زایمان خوردم 

ای جانم بارداری؟؟ الهیییییی😍

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
8کیلو برای خونه خریده خونه ندارم با مادرشوهرم زندگی میکنم

پس شما هم خیلی راحت یه پیاله کوچولو رو پر کن وبشین بخور، دلیلی نداره وقتی همسرت خریده خجالت بکشی از خوردن 

دوبار اینکارو کنی، بار سوم مادر همسرت بیشتر میاره، شاید بنده خدا فکر میکنه دوست نداری 

وقتی ی قندون وسط سفره هست و نمیخوری مادرشوهر بیچارت لابد فکر میکنهدوس نداری یا بکش جلو توهم ب۷ور یا برو ی پیاله پرکن بیار. و از این فاز مظلوم بازی دربیا. چون فقد خودت و توراهیت ضرر میکنن