2777
2789
سلام وقت بخیر یه سوال مهم دارم خواهشا هرکس خوند نظر خودش رو بگه چون واقعا برام مهمه حدود صد تومن نقد ...

من جات بودم یه هفته صبر میکردم ببینم قیمت طلا چجور میشه بعد خرید میکردم

بله طرح جمع شد ولی من خداروشکر امروز صبح وام برام واریز شد سر پونزده روز وام بهم تعلق گرفتهمسرم اومد ...

از کجا بفهمم  من میتونم یا نه آخه یه هفته س حساب باز کردم؟ من هنوز تو قسمت تسهیلات نوشته ۱۵ تا ۶۰روزه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستانکمک میخواستم ازتون من یک خونه دارم و یک ۲۰۷به نظرتون خونه و ماشین بدم و یک خونه بزرگتر یه ...

سلام عزیزم ❤️ 

مدیرتت عالی بوده آفرین به شما خانم خونه 

و مادرِ نمونه ❤️که نمی‌ذاره پول های فرزندش الکی خرج بشه تو دست بره ...مادرِ آینده نگر به این میگن 😍

و در مورد سوالت 

اره عزیزم من باشم حتما همین کار رو میکنم خونه ام رو میبرم جای بهتر 

حتی اگه من بودم به فکر خونه ی دوم بودم ...من برای خرید خونه ی دوم قالی های زیر پام رو فروختم.. و خیلی هم خوشحالم که به وقتش تونستم خودم رو به یه نقطه ی امنی برسونم ❤️

تو هم عزیزم اگه خواستی میتونی ماشینت رو بفروشی و یه چک بدی تا موعود وامی که قرار درست بشه ...با رهن و وام یه خونه ی نقلی در حاشیه ی شهر بگیری 

الان قیمت مسکن خیلی خوبه ...ماشین و طلا خورد خورد میاد به جاش ولی خونه ...یه حرکت بزرگ میخواد 

بعدها هم انشالله جمع میکنید خونه اتون رو هم میبرید لوکیشن بهتر ،تا وقتی که بچه هاتون کوچیک فرصت پس انداز بیشتر عزیزم ❤️ 

اینطوری میبینی چند پله یه جا پیشرفت کردی 😍

و از اجاره و رهن ها میتونی خیلی کارا بکنی 

و میشه یه منبع درآمد کوچیک ...😍

@royayezendegi‍ 

خدا خیرت بده،خیلی ممنونم❤💝

خواهش میکنم عزیزم ❤️ شروع کن به پس انداز و از امروز تبدیل کن 

اگه خرج خونه با شماست ...میتونی خودت رو به چالش بکشونی 

که من با این مبلغ هفتگی یا روزانه خرجمون رو ببندم ...مابقی اش هر چی موند تبدیل میکنم به طلا 

اینطوری انگیزه است زیاد میشه برای ادامه ی کار 😍

جمع که شد میتونی از خود شعبه های میلی که هست در پنج شهر بود قبلا الان دقیق نمی‌دونم 

میتونی میلی ات رو نشون بدی و طلای مورد نظرت رو ازشون انتخاب کنی 😍

[QUOTE=396388925]سبزی نیشاپور خوبه؟؟ من چند وقته میخوام از باسلام بخرم میترسم خوب نباشه خوشمزه ست؟خش ...

اره 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام .منم گزارشی بدم .قبلا گفتم شهریور ماه برای ما حسابی پر خرج بودهم عروسی داشتیم و هم دو هفته مهم ...

به‌به عزیزم

چه خوشحال شدم پیشرفت کاری داشتی

ماشالا😍😍😍😍🔥🔥🔥

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام به نقاش عزیزم و همه ی دوستانِ جان ♥️متاسفانه آینده بیماری معلوم نیست و درمان هم نداره 💔 اما با ...

عزیزم گفتین خوراکی هایی مثل گز همیشه دارین و برای مهمان خاص میارین، گز مدت مصرفش چهار ماهِ، بعد از اون مزه جالبی نمیده، یعنی تو فریزر نگهداری می کنید؟

تو یخچال و فریزر هم سفت میشه

تو ذهنم هست یه خوراکی این مدلی تو خونه داشته باشم برای مهمان، ولی چون تاریخ مصرفش محدودِ، واقعا نمیدونم چه جوری میشه طولانی نگه داشت، خودمون هم اهل خوردنش نیستیم که بگم بخوریم و بعد جایگزین کنیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

[QUOTE=396391830]سلام خواهران گلم: قیمت ملک نسبت به ماههای گذشته افزایشی بوده یا کاهشی؟ اطلاعی دارید در این باره بفرم ...[/QUOTE سوال من هم است عزیزم و اگر خرید داشتید یا فروش داشتید مطرح کنید در جریان باشیم در چه وضعی هستن 

سلام این انگشتر مستعمل امروز تونستم بخرم ۱۹۵۰۰ شد ۱/۸۵۰گرم نتیجه یک ماهه پس انداز 🥲😁.انشالله دفعه ...

مبارکت باشه عزیزم

چه نمایی داره خیلی بیشتر از وزنش به چشم میاد😍😍😍

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزم سبزی رو سرخ کردید بعد خشک؟؟طعمش چجوری میشه ؟ چون من فکر میکنم اگه خشک کنم طعمش عوض میشهیک ...

من با سبزی خشک، قرمه سبزی درست کردم، اصلا خوشمزه نشد، از مشهد گرفتم، سبزی مخصوص قرمه سبزی بود که خشک کرده بودن. حالا شاید کسی خودش سبزی خونگی درست کنه خوشمزه بشه نمیدونم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

من با سبزی خشک، قرمه سبزی درست کردم، اصلا خوشمزه نشد، از مشهد گرفتم، سبزی مخصوص قرمه سبزی بود که خشک ...

قرمه سبزی در هر منطقه یه سری ویژگی های خودش رو داره مثلا قرمه سبزی آذری زبان ها با جنوبی ها خیلی متفاوته .و طبعا نحوه آماده سازی سبزی در هر ناحیه هم فرق داره مثلا نسبت سبزی ها در ترکیب کردن .باید ببینید با طبع شما سازگار هست یا نه 

از این جهت گفتم که دوستان هزینه نکنند بعد باب میلشون نباشه و هزینه هدر بره .