شما که دخترش هستی نباید بهت تیکه مینداختهفکر کنم مادرت مهمون گریزهاونم بخاطر شرایط زندگی اینطور شده. ...
مهمون گریز ک هست اما کسی خونه ما نمیومد که. هنونقدر ک اینا میرفتن بقیه ام میومدن اونم وقتی بچه بودیم. بزرگ ک شدیم تموم شد. تو زایمان منم چون کرونا بود هییییییچکس نیومد. هییییچکس. کلا نرمال نیس این رفتارا
چون میدونه درامد ندارم و خانواده خودم هم که بهم محل نمیزارن این هرماه واسم پول میزنه
پس قبول کن مشکل از شماس که حتی خانواده خودتم محلت نمیذارن، خیلی اشتباهات بدی کردی تو زندگیت که قابل جبران نیستن اینهمه شوهرتو اذیت کردی تازه واسه ازدواجشم میخوای سنگ بندازی جلوش؟ بذار یه کم طعم خوشبختی و بچشه بدبخت
اون بچه خیلیم کمبود داره، توو مدرسه روز مادر نیستی ،روزای جلسه همه مادرا میرن فقط اونه که هیچوقت ماد ...
شما اگه بابای اونا میشناختی حرف منا قبول میکردی که هیچ کمبودی نداره،اینا مادر خودم تعریف میکرد برام که یبار بچه تب میکنه تو مسیر ترافیک بوده این ماشینش را ول میکنه وسط خیابون به امان خدا و تا بیمارستان می دوعه ماشین به اون گرونی را همونجور روشن ول میکنه وسط خیابون یکی از مغازه دارها ماشین را میبره جلوی مغازش این فردا میره دنبالش
یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
شما اگه بابای اونا میشناختی حرف منا قبول میکردی که هیچ کمبودی نداره،اینا مادر خودم تعریف میکرد برام ...
مادر و پدر باهم مکمل خوب واسه بچه میشن بابای به این خوبی و اگه همراه با یه مادر خوب داشت دنیا واسه اون بچه بهشت میشد، چطور مرد به این خوبی و مفت مفت از دست دادی