2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانما یه راهنمایی میخواستم من تمام طلاهام دوماه پیش فروختم ماشینم تعویض کردم هیچی دیگه طلا ندارم این ماه ۲۰ تومن روزانه پس انداز کردم فردا میخوام یه گوشواره ۱یا تقریبا ۲ گرمی مستعمل بگیرم ولی چون من طلا سبک نمیتونم مراقبت کنم میخوام ماه دیگه ۲۰ بندازم تعویض کنم به نظرتون خوبه اینطوری یعنی اول یه مستعمل بگیرم بعد تعویض کنم نو بخرم ؟ طلای مستعمل نداشتم ، ضرر نمیکنم ؟ 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
سلام خانما یه راهنمایی میخواستم من تمام طلاهام دوماه پیش فروختم ماشینم تعویض کردم هیچی دیگه طلا ندار ...

عزیزم ضررمیکنی اینجوری که دوباره بفروشی ماه بعد

یا صبر کن دوماه بشه ۴۰تومن بخر یا اینکه الان یه گوشواره ۲گرمی بخر ماه بعد یه چیز دیگه بخر 

حالاخیلیم فکر نکنم ظریف بشه قفل خوب داشته باشه که گم نمیشه من خودم باشم این ۲۰تومن پلاک میگیرم ماه بعد ۲۰تومن دوم رو زنجیر بعدش میندازم استفاده میکنم بعدم الان حتی خانم های اینجا هم طلا میخرن سنگین تر اما اونو که نمیندازن بیرون به هرحال خطر داره یا اگر بیفته دلتوم میسوزه که گرمش بالا بوده

واسه بیرون ظریف خوبه که یک درصد چیزی هم بشه آدم دلش نمیسوزه بخر معلوم نیست تا ماه بعد چقدر بشه بخوای نگه داری تا بشه ۴۰تومن

سلام .منم گزارشی بدم .قبلا گفتم شهریور ماه برای ما حسابی پر خرج بودهم عروسی داشتیم و هم  دو هفته مهمان داشتیم .و حساب خرج گاهی از دستم در رفت .مهمان ها که رفتن خیلی خسته بودم اما کمر همت رو بستم و گفتم تا مدارس شروع نشده و سر کار نرفتم کمی اوضاع رو سر و سامان بدم .ابتدا منزل رو حسابی تمیز کردم .بعد به فریزر رسیدم پوره گوجه و لوبیا سبز و پیاز داغ و ناگت و ...آماده کردم  منطقه ما مدتی قبل حبوبات برداشت شد و حبوبات پاییز عمده خریداری شد .چند مدل شور و ترشی انداختم .امسال هیچ ساعت اضافه برنداشتم و هر چی حساب کردم دیدم پارسال همین اضافه کارها بخشی از بار مالی رو پوشش داد .کاربرانی مثل معصومه جون ،سامیه ،لیلیث و...خیلی به ادم انگیزه برای تلاش میدن ❤️👌برای همین یه پیشنهاد کاری رو قبول کردم و ۸ ساعت اضافه کار برداشتم .قبلا گفته بودم کمی طلا فروختم که حساب سنای ۲ بذارم و بدهی پدر همسرم رو بدم .و خوب دیدید طلا چطور به تاخت رفت ! خیلی به فکر بودم هر طور شده کمی طلا بگیرم  از محل کارم یه وام دادن ۳۰ تومن و همسرم پیشنهاد داد از مبلغ سپرده کمی بردارم و چند گرمی طلای بخرم و به جاش سعی کنبم‌خرد خرد واریز به  سپرده کنیم .و عصر یک دستبند گرفتم حدودا ۶۰ تومن (بیشترش نصیب دوستان🙏)

عزیزم ضررمیکنی اینجوری که دوباره بفروشی ماه بعدیا صبر کن دوماه بشه ۴۰تومن بخر یا اینکه الان یه گوشوا ...

خوب مستعمل بگیرم با نو ؟ اخه ۲۰ تومن الان هیچی نمیشع با اجرت هاش 🥲

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️دخترا به احترام همتون تاپیک (۳)پس اندازمون هم زده شده 🤩دلم میخواد مثل بقیه ی تاپی ...

سلام خسته نباشید عذر میخام من چطور میتونم به شما شخصی پیام بدم ازتون کمک و راهنمایی میخواستم🙏

⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️دخترا به احترام همتون تاپیک (۳)پس اندازمون هم زده شده 🤩دلم میخواد مثل بقیه ی تاپی ...

سلام معصومه خانم من چندتا از تاپیک های شمارو مطالعه کردم میشه لطفا به من کمک کنید چندتا راهنمایی از شما میخواستم چطور میتونم با شما صحبت میکنم میشه لطف کنید راهنماییم کنید 🙏

سلام خانما یه راهنمایی میخواستم من تمام طلاهام دوماه پیش فروختم ماشینم تعویض کردم هیچی دیگه طلا ندار ...

سلام عزیزم 🌺 بنظرم تعویض نکن ضرر می‌کنی حالا بر فرض مثال دو گرم خرید با این قیمت طلا اجرتشم بزاریم حالا ۷ درصد حدود ۱ ملیون و ۲۰۰ اینا اجرتش میشه ضرر می‌کنی اینجوری به قیمت تابلو هم ازتون برنمیدارن 

بنظرم صبر کن دوماه یکبار تبدیل کن پولتو دوست عزیز ❤️ 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️