2777
2789
سلام عزیزم میشه لطف کنی جواب سوال منم بدیمن پدرم فوت کردن ۶ ماه پیش منتها سند زمینی که به نامش بوده ...

روحشون شاد.

سند رسمی باشه در اسناد ثبت هست. ازین قدیما باشه کارتون سخت میشه.

در کل اولین مرحله برای هرکاری انحصار وراثت هست، نه دوندگی نداره در واقع مشخص شدن وراث هست. الان همه چی انلاین شده کارا سریع انجام میشه.بعد شماهم یکی باید وکالت بدین

برید ثبت نشانی زمین و حدود ش رو بدین سند المثنی بگیرید.

💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا از بعضی ها تعجب میکنم من اینجا از وامی که شرایط گرفتنش راحت هست میگم یکی میاد با طعنه ببینید ب ...

سلام سامیه جان خوبی ؟ ❤️

عزیزم من میخواستم حساب باز کنم فراز بانک ۴۰ تومن دارم میخوام وام بگیرم بدهیمونو تسویه کنم افتتاح حساب کنم تو اپلیکیشن ایران زمین بعد چیکار باید بکنم عزیزم ممنون میشم راهنماییم کنید ❤️

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

اتفاقا به نظر من جز بهترین بانک هاست من بالای ده ساله تو بانک ایران زمین حساب دارم همیشه خدماتش عالی ...

واقعا چقد خوب 

عزیزم شرمنده برام سوال شد من تابحال تو بانک ایران زمین اصن حساب نداشتم تا به الان که پست شمارو دیدم حالا میخوام حساب بازکنم میخواستم بدونم اگه من حساب بازکنم و مثل شما پول سپرده کنم یعنی به منم این وام تعلق می گیره یا حساب شما قدیمی بوده فرق میکنه؟؟ 

و ‌اینکه تمام مراحل مثل ویپاد اینم اینترنتی انجام میشه یا برای افتتاح حساب و مراحل وام باید حضوری بریم شعبه ؟؟

پیشاپیش ممنونم عزیزم  🧡

واقعا از بعضی ها تعجب میکنم من اینجا از وامی که شرایط گرفتنش راحت هست میگم یکی میاد با طعنه ببینید ب ...

سامیه جون عزیزم من یک سوال دارم هرکاری میکنم نمیتونم ویدیو تصویری را بفرستم. اطلاع دارید که اون حرفی که یکی از کاربران در مورد اتمام مهلت ثبت نام این طرح وام پایان یافته درسته یا نه؟

سلام عزیزم ❤️قربونتون شکر هستم پس بلدی استفاده کن از هنر دستت 😍عزیزم میتونی با کارهای راحت و ساده ش ...

سلام معصومه جون. ممنون بابت مطالب جذابی که می‌نویسی

من یه سوال دارم. سود ربع سکه و سکه یک گرمی بیشتره یا طلای دست دوم؟

عزیز طعنه نزدم 

.......گفتم شاید من همراه بانکی دیگه نصب کردم اشتباه 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام عزیزم ❤️قربونتون شکر هستم پس بلدی استفاده کن از هنر دستت 😍عزیزم میتونی با کارهای راحت و ساده ش ...

سلام معصومه جون. ممنون بابت مطالب جذابی که می‌نویسی

من یه سوال دارم. سود ربع سکه و سکه یک گرمی بیشتره یا طلای دست دوم؟

داخل بلو بانک پول گذاستم.. سه ماه بمونه از میانگین حساب سه ماه وام میده مال من ۷ تومن شده گردش حسا ...

یعنی ۷ تومن رو ۳ ماه گذاشتی بلو بانک؟ قسطش چقدر هس؟

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
سلام دوستان عزیزیه راهنمایی می خواستم ممنون میشم کمکم کنید،همسر من کارمند دانشگاه آزاد هست ما ساکن ش ...

عزیزم ما هم این اپلیکیشن رو داریم تو شهر شما جانبو یا کوروش با رفاه نداره اینا جزو تک تاپ هستن