2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانمها از نظر سود دهی یکساله خرید ربع سکه بهتره یا طلای ۷درصد که استفاده هم کنیم؟

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

واقعا از بعضی ها تعجب میکنم 

من اینجا از وامی که شرایط گرفتنش راحت هست میگم 

یکی میاد با طعنه ببینید با طعنه میگه عکس همراه بانک خوبتون رو بگذارید 

آدم خنده اش میگیره 

مگه بانک ایکس یا ایگرگ برای پدر من هست که مثلاً تبلیغ کنم اینجا به نفع من باشه 

یا مثلاً دروغ بگم چه نفعی برای من داره که باید عکس هم ارائه بدم برای گرفتن وام ؟؟؟؟؟؟ 

این عکس رو هم برای دوستانی که سوال کردن میگذارم 

خودتون تحقیق کنید من واقعا نمی دونم اصلا شرایط بانک چه جوری هست 

سلام مطالبتون خیلی مفیده و پر انرژیه👌👌

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی 

سلام عزیزم من ی سوالی داشتم ازتونپدر من ۸ ماهه فوت کردن و سپرده بلند مدت ۲۰۰ میلیون تو بانک دارن ک ...

اول باید برین انحصار وراثت کنید که واسه این کار باید برین شورای حل اختلاف، که مراحلی داره مثل پلیس قضایی و محضر و...

حدودا چهل روز طول میکشه تا جواب انحصار ورثه بیاد، بعد برگه مهرشده انحصار رو میبرین بانک، بانک حساب های پدرتون رو بررسی میکنه، نامه میده واسه اداره مالیات، اداره مالیات هم چند وقت طول میده تا بررسی کنه و مالیات بر ارث رو کم کنه و نامه میده واسه بانک، نامه رو میبرین بانک اونجا طبق سهم قانونی این پول بین ورثه تقسیم میشه، اگه قسط عقب افتاده داشته باشه یا سود و.. همه رو کم میکنن و بعد تقسیم می‌کنند.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

من نمیدونم چرا پس انداز نمتونم بکنم بهم نمیافته تا ۲ ۳ تومن جمع میکنم یا دستم در میاد یا پام ! فکر میکردم مشکل اینه که از همسرم مخفی کردم اونم پول خودم بود..پول کار همسرم نبود ..بهش گفتم بازم نمیتونم پس انداز کنم حالا خودش خرج خونه میکنه تا کم میاره میگه کارتتو بده 

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی 

اتفاقا به نظر من جز بهترین بانک هاست من بالای ده ساله تو بانک ایران زمین حساب دارم همیشه خدماتش عالی ...

عزیزم وامش بدونه ضامنه یا نه ضامن می خواد

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
هرچیزی ک مربوط به فرد متوفی باشهباید انحصار وراثت کنید بتونید حسابای بلوکه رو باز کنید.فرقی نداره چ ...

سلام عزیزم میشه لطف کنی جواب سوال منم بدی

من پدرم فوت کردن ۶ ماه پیش منتها سند زمینی که به نامش بوده مفقوده ،میشه بگین باید چیکار کنیم  و اینکه چند ماه طول میکشه و اینکه خیلی دوندگی داره؟

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

عملکرد شش ماه اول من 🌟داشتن فیلم ‌و کتاب بیشتر 🌟ورزش مرتب🌟کار زیبایی و روتین پوستی منظم 🌟راه اند ...

عزیزم سلام 

چند تا سوال درباره کلاس،زبان دخترم دارم لطف میکنید درخواست دوستیم را قبول کنید 

ممنونم

واقعا از بعضی ها تعجب میکنم من اینجا از وامی که شرایط گرفتنش راحت هست میگم یکی میاد با طعنه ببینید ب ...

والامنم تااعتبارسنجیش رفتم ولی سودشر۲۰درصده زیادنیس به نظرتون؟

حق باشماست