2777
2789
خب و اما من هیچ گزارشی نمی‌بینم ها 🙁😉و از اونجایی که هیچ گزارشی نمی‌بینم دست و دل منم به کار و گزا ...

سلام سلاممم

من گزارشم رو دادم

هم کارهایی که کردم هم طلایی که خریدم😍😍😂

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منطور اون تحلیل گر هر گرم طلا بود نه انس طلا

امکان نداره و ندارددددد

اینا میگن که مردم نخرن یا برن بفروشن ضرر کنن

اگه طلا شد گرمی ۵ میلیون حتی ۵ هر فحشی دوست داشتید بهم بدید 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

الان امشب میخابی فردا بیدار میشی ارزش پول های نقدت از بین رفته دیگه ساعتی شده ن هفته ای ن ماهانه 😒م ...

و منی که ۱۰۰ تومن تو کارتم بود هفته پیش هرروز که خواستم برم طلا بخرم یکی زنگ زد که میام خونتون تا دیروز و پریروز هرروز مهمون داشتم.الانم با این قیمت موندم امروز خرید کنم یا نه

عزیزم کلم قرمز چ جوری درست کردی

سلام دیدم پرسیدین از دوستمون گفتم منم یه روش ساده ترشی کلم بلدم شاید به دردتون بخوره.کلم قرمز و میشورم بعد  خرد میکنم با چاقو .رنده خوب نمیشه خیلی ریز میشه.بعد تو ظرف میریزم چند تا دونه سیر و یکم نبات میندازم توش یکم نمک میزنم و بعد سرکه سفید میریزم دو سه روزه آماده س.بعدش بذارین یخچال که رنگش عوض نشه.نوش جون.

محدثه جون ❤️منظور میگی قرض پدر شوهرم رو بدیم و یا ماشینمون رو ارتقا بدیم درسته ؟من به جای شما باشم ا ...

اره عزیزم بچه نزاشت کامل بنویسم

همسرم حواله داره و می‌تونه وام بگیره از شرکتشون ماشینمونم بدیم۲۰۰ هم نقد لازم داریم 

از خرجی هم باید بزاریم ولی ارزش داره 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴

سلام منم چون ولخرج هستم ناچارا قرعه کشی نوشتم ماهی سه تومن سی تومن درمیاد از قبل هم ی بیست تومنی. دارم که دی ماه تموم میشه و اسم منم آبان درمیاد 

ماشالا آنقدر خوش شانسم همیشه نفرات آخر درمیاد 

در ماه همسرم قرار شد پنج تومن بهم بده قبلاً تقریبا دوتومن غذا از بیرون می‌گرفتم کلی لوازم آرایش الکی الان باید حواسم جمع کنم 

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

دوستان من الان تارا رو نصب کردم .چطوری میشه حصوری برم خرید کنم. بعد چطوری از اعتبارم اونجا استفاده ک ...

عزیزم  تارا رو که واردش میشی  اون کارت  که رنگ صورتی هست اون اعتبار خرید ات هست که میتونی بری افق کوروش یا رفاه خرید کنی الان نگاه کن ببین چقدر بهت اعتبار داده 

هر وقت رفتی خرید اول بپرس که  تارا تون وصل هست یا نه بعد خرید کن 

و اینکه اخر سر موقع حساب کردن به جای اینکه کارت بدی  

میری تو تارا زیر همون کارت صورتی نوشته بارکد پرداخت حضوری میزنی  روش صفحه گوشیتو میدی به فروشنده بارکد رو اسکن میکنه 

از حساب تارا ات کم میشه 

از ماه بعد  تو دو تا قسط باید پرداخت کنی

هر جا رو نیاز هست بگو دوباره توضیح بدم 

این تاپیک چه عجیبه🤔😂

چیش عجیبه عزیزم؟؟؟😉😁

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

دوستان ممنون میشم

مباحث مربوط به آشپزی

تو تاپیک خودش گفته شه

هم بین پیامها گم نمیشن

و دسترسی بهشون راحت تره 

هم تاپیک از مباحث متفرقه بدور میمونه🙏🏻🙏🏻💖

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
امکان نداره و ندارددددداینا میگن که مردم نخرن یا برن بفروشن ضرر کنناگه طلا شد گرمی ۵ میلیون حتی ۵ هر ...

نه عزیزم دور از جون شما چرا به شما فحش بدن

اینا اصلا تحلیلگر نیستن چون شرایط اقتصادی مارو اصلا در نظر نمیگیرند میگن طلا میشه 3600یعنی دلار میشه حدود 60

در صورتی که کالا ها با دلار بالای صد خرید و فروش میشن 

باید یه عقل و منطقی پشت تحلیل باشه 

دوستان من کاربر ستاره باران پاییزم رمزمو فراموش کردم مجبور شدم اکانت جدید بسازم 

انگشتر خودش که گفت برات ۲ درصد حساب کردم اصلا نپرسیدم چند درصد یا طلا چنده الان فقط کارتمو دادمفک کن ...

ببخشید ریپلای کردم
سلام معصومه خانم
من از سالهای خیلی قبل شماره رو دنبال میکردم احتمالا یادتون نیاد البته یه کاربری دیگه هم داشتتم
ولی یه سوال دارم ازتون خانم زیبا
چون به جرات میگم خانمی به درایت شما ندیدم توی اطرافیان تا الان
من یه مادر مجرد هستم که با دخترم زندگی میکنم یه خونه 50متری 20ساله توی منطقه متوسط تهران دارم خودم کارمندم و کار می کنم
الان پولی که به براردم قرض داده بودم رو گرفتم
با اون پول و وام مسکن و فروش حدود 400 میلیون طلا می تونم خونمون رو عوض کنم
مثلایه چند منطقه بهتر و 7یا8 متر بزرگتر
به نظرتون این کار بهتره یا اینکه اطراف تهران یه خونه دیگه با همون شرایط وام و رهن و پس انداز و فروش طلا بخرم
با توجه به اینکه سالهاست دارم کار می کنم و واقعا خیلی وقتا احساس فرسودگی میکنم و دوست دارم تا سه یا چهار سال دیگه خودم رو بازخرید کنم
از طرفی خیلی دوست دارم خونه ام رو بزرگتر کنم با توجه به بزرگ شدن دخترم
واقعا نمی دونم بهترین تصمیم چیه
لطفا بهم بگین اگر شما بودین چکار می کردین

دوستان میخوام قابلمه بخرم  لطفا قابلمه چدن یا گرانیتی که استفاده کردین و ازش راضی بودین معرفی کنین .خودم قبلا چدن و تفلون استفاده کردم دیگه نمیخوام تفلون بگیرم .ممنون میشم راهنمایی کنید. 

نه عزیزم دور از جون شما چرا به شما فحش بدناینا اصلا تحلیلگر نیستن چون شرایط اقتصادی مارو اصلا در نظر ...

یه گزارش کوچولو هم بدم 

من پولامو از حقانی برداشتم 2گرم طلا داشتم که نقد بهم دادن 

به نظرم عملکردشون خیلی خوبه بازم میرم سراغشون 

پولمو گذاشتم تو عیار که چون چک میکنم خوشم نمیاد ولی قصد دارم تا عید ادامه بدم 

امروز حقوق همسرمو دادن بعد پرداخت اقساط اگه چیزی بمونه طلا یا عیار میخرم