2777
2789
درکت میکنم عزیزم ❤️ ولی قرعه رو یک روز ،دوروز ،سه روز حداقلش دیر میدند نه دیگه دو سه هفته خب کارِ با ...

انشالله که همیشه سلامت باشی ❤️❤️

واسه فروش طلا عید خواستیم بفروشیم بزاریم مهربانی بدون ضامن وام میده که ماشین نداریم باهاش ماشین بخریم من گفتم عید بفروشیم که گرون تره و اوضاع مشخص میشه 

. اون زن پرو از اینه که خجالت بکشه حالا میگه تا دهم چیزی نیست .

فقط بورس رو باید از گوگل بزنم

یا برنامه داره 

🥰♥️امیدوارم بتونم چون تا الان امتحان نکردم 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه گفتی چند درصد زیر تابلو برمیدارند طلافروش ما از ۷۴۰برمیداره موقع خرید هم از ۷۵۰تومن میفروشه

یعنی هر گرم ۵۰ تومن زیر خام 

با این اوضاع هیچی نیست 

چون فردا صبح هر گرم یه میلیون رفته بالا 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام . قرعه طلا چیه ؟ میشه یه مقدار در موردش توصیح بدین .

سلام به روی ماهت عزیزم♥️

قرعه ی طلا اینطوری که چند جمع می‌شند 

و طی می‌کنند بعد ازقرعه کشی در ماه مثلا یه دونه سکه ی پونصد سوتی ،یا رو یه گرم دو گرم طلا ،بستگی به شرایط مالی اعضا داره 

که رو چقدر قرارتون باشه 

قرعه کشی که کردین ....نفرات مشخص شد که نفر چندم هستند 

یه گروه باز میکنید ...و اعضا رو اونجا اد میکنید 

هرماه که نوبت یک نفر شد ...مثلا قرارتون این بود که یک گرم طلا بگیرید اون ساعت اون نفری که بانک هست ب ا نی هست می‌ره طلا فروشی قیمت میگه مثلا قیمت طلا از ده تومن 

بین اعضا اون ده ملین تقسیم میشه و همگی اون لحظه پول رو واریز میکنند تا در ون لحظه برای نفر مشخص شده یک گرم طلا خریداری بشه 

اینطوری عزیزم دیگه پولت از ارزش نمیوفته ✅ و اینکه بین نفرات اول  آخر ظلم نمیشه 

@royayezendegi‍ 

انشالله که همیشه سلامت باشی ❤️❤️واسه فروش طلا عید خواستیم بفروشیم بزاریم مهربانی بدون ضامن وام میده ...

قربونت عزیزم 

انشالله خیر عزیزم ❤️

اره از گوگل و آپارات خیلی فیلم هست بتونی ببینی 

موفق باشی عزیزم ♥️

سلام به روی ماهت عزیزم♥️قرعه ی طلا اینطوری که چند جمع می‌شند و طی می‌کنند بعد ازقرعه کشی در ماه مثلا ...

چه جالب . یعنی اگر مثلا ما روی ۱ گرم طلا ماهانه توافق کنیم و تعدادمون هم ۱۰ نفر باشه اگر طلا گرمی ۱۰ تومن بود باید نفری ۱ میلیون پرداخت کنیم . 

اگر مثلا برای ماه بعد طلا شد گرمی ۱۲ میلیون باید نفری ۱و ۲۰۰ پرداخت کنیم . درسته ؟

به بچه هام هم از بچگی سپردم که تو خونه فقط فرشِ که روی زمین میمونه ...تموم وسیله ها باید برند جای خو ...

معصومه جون

میشه لیست غذاهاتون رو بنویسید

به ویژه غذهای نونی

رو ممنون میشم

من شاغلم واقعا این غذا درست کردن معظلی شده برام دیر میرسم خونه

ممنونم

اتفاقا یکی از اساتید همینو گفتن ولی رو چه قیمتی رو نگفتن ....گفتن دولت همچین نوسانی از مردم بگیره که ...

بنظر منم درسته دقیقا کاری رو که با بورس کرد رو با طلا میکنه کارشناسی میگفت اصلا یه درصد فکر کن شعار سال 1404 چی بوده!!!!....در راستای صحبت های شخص اول کشور که گفتند سرمایه ها نباید بره سمت طلا و ارز و باید بیاد تو تولید و شما فکر کن اینها با علم به این موضوع اجازه بدن مردم وارد این بازارها بشن و اینجوری نوسان گیری کنند و سود کنند اینا قشنگ مردم رو رصد میکنند که دارن تو چه بازارهای مالی سرمایه گذاری میکنند و توجه میکنند ایا این سرمایه گذاری ها برای دولت سودی داره یا نه داره بیشتر پول و نقدینگی رو میبره سمت طلا و دقیقا از همون روزنه دوباره مردم رو غافل گیر میکنند.....اینا خیلی زرنگتر از ما هستند

بعد یه چیز عجیب غریب تر اینکه تعداد طلافروشها و طلا فروشهای انلاین حتی خیلی خیلی زیاد داره میشه و شده الان تو هر خیابون بری بیست تا طلا فروشی باز شده...یه پاساژی نزدیک ما بود طرف لباس فروشی بود مغازه رو جمع کرد طلافروشی کرد یا یکی بود پلاستیک و قابلمه و اینها داشت اونم طلافروشی زد اصلا هر کسی رو میبینی یا داره طلا فروشی میزنه یا به فکرشه بزنه یا انلاین طلافروشی زده....خب هر چیزی یه دوره سود و اوج داره و همیشه در اوج نمیمونه عین مسکن که تو اوج نموند عین ماشین ...درسته پولی که به طلا میدی کمتر از مسکن و ماشینه ولی منم طبق نظر اون کارشناسها میگم اینا قطعا نقشه هایی دارند برامون عین بورس....قشنگ ترمز بریده طلا و ایا اینا اجازه میدن همینجوری تخته گاز همه مردم سرمایه هاشون رو ببرن سمت طلا؟ 

اینکه طلا ارزشمنده در دراز مدت حرف درسته منم خودم چون پولمو حالا حالا نمیخوام قطعا پول هامو طلا میخرم ولی اینکه تمام بازارها به نوعی تعطیل بشه و همه چیز بره به اون سمت یکم مشکوکه در حالیکه عملا اینطور شده....زمان بورس هم همین شده بود یکی دو سال و بعد ....

امیدوارم همه چی به نفع مردم باشه و همه موفق باشند واقعا با این درامدها همون اندک سرمایه ادمها حفظ بشه

سلام به توصیه معصومه جون منم یه کم از قناعت و کم مصرف کردن بگم.

،🍃وسایل مهد بچه مو از سایت خریدم و حدودا 600 تا 700 به صرفه تر بود برام.

🍃واسه خورشت اگه گوشت خورشتی نباشه کوفته قلقلی درست میکنم.بچه ها دوست دارن.

🍃کاپ قاعدگی استفاده میکنم.واقعا بهتر و به صرفه است

🍃غذام اصولا اضافه نمیاد.اگه هم اضافه بیاد واسه غذای بعدی.مثلا برنج و میریزم داخل سوپ.در نهایت اگه تبدیل به غذا نشه.داخل یخچال جمع میکنم واسه پرنده و...

🍃حتما ته دیگ میذارم که برنج حیف نشه

🍃ناهار و خوب درست میکنم که بچه ها هله و هوله نخورن.و کلا  هله و هوله ندارم تو خونه.بعضی روزا می‌خریم براشون

🍃ریز مخارج و می‌نویسم و آخر ماه بررسی میکنم.مثلا ماه پیش پول اسنپ زیاد شد.با اتوبوس یا خطی میرفتم این ماه که کم بشه

🍃اشتراک اسنپ پرو میگیرم رو هر سفر تخفیف میده واسه غذا هم تخفیفش خوبه.ماه پیش 30 تومن دادم به اسنپ پرو.180 تومن سودم از سفرها و غذا شد

🍃اصولاً با تارا مواد شوینده رو کلی میخرم

🍃تصمیم دارم از این به بعد هر وقت پول دستم اومد پارسیان 30 سوت و 50 سوت و 100 سوت بگیرم واسه کادو.اینجوری دغدغه کادو ندارم.

🍃 هر چی تو خونه اضافه باشه یا میفروشم یا میدم نیازمند.اینجوری خونه خلوته و دعای خیر نیازمند هم پشت سرم هست.

در کل پس انداز مالی خاصی ندارم چون درآمد خاصی ندارم.ولی واسه وسایل خونه حواسم هست.و غذای بیرون هم خیلی خیلی کم کردم.ماهی یک یا دو بار

عزیزم کلم قرمز چ جوری درست کردی

کلم قرمز رو ورقه ای خورد کرد بهش نمک و ابلیمو و سرکه انگور ریختم یه ۱۰ دقیقه همینطور موند با دست بکم ورزش دادم ک نرم بشه بعد ریختم داخل شیشه بهش سرکه انگور وآب داغ اضافه کردم یکم گلپر و نعنا هم ریختم توش. درشو بستم گذاشتم یه گوشه