2777
2789
بله سرخش میکنیم پیاز رو هم سرخ می کنیم باهم مخلوط می کنیم بعضی ها همینطور دوست دارن خالی سرو کنن (ای ...

هویج سفته با سرخ کردن نرم میشه؟؟

روغن زیاد میخواد؟؟

آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیاز به مطب رفتن نداره ما از داروخانه می گیریم خودمون تزریق می کنیم تو بازو باید تزریق بشه نحوه تزری ...

سامیه جون رده سنی داره؟برای بچه ۲/۵ ساله و ۵/۵ ساله اوکیه؟

چه ماهی تزریق بشه بهتره، یعنی الان بزنم یا مهر؟

وای شرمنده چقدر سوال پرسیدم 🤦🏻‍♀️😁😂

سلام دوستان

ببخشید من یه سوالی دارم مرتبط با موضوع گروه نیست،

به شوهرم گفتم یه کیلو فلفل تند بخره ترشی بزارم ،رفته با پنج کیلو فلفل اومده 😣😣😣

چیکار کنم حالاااااا🤔🤔🤔نگاشون میکنم حرصم میگیره ، هیچی ام ب شوهرم نگفتم ....

هویج سفته با سرخ کردن نرم میشه؟؟روغن زیاد میخواد؟؟

من با رنده آلمانی رنده میکنم بعد میریزم تو ماهیتابه تا روش آب می ریزم وبکم روغن آبش که کشیده شد سرخ میشه ،فقط هم بزن نسوزه.کنار گوشت میذارم یا مرغ،بعضیا پیاز داغ فراوون می ریزن توش .

@خانوم_حاج_آقاداوود‍ سلام عزیز دلم ❤️ خوبی انشالله یه خبر از خودت و نی نی بده برامون انشالله که مادر ...

سلام معصومه جان 🌸💖
یه تشکر صمیمی ازت میکنم عزیزم 🤗 ممنونم که برای سلامتی من و کوچولوم دعا کردی نذر کردی انشالله خیرش برگرده به زندگی خودت 🙏💛 مهربونیت واقعا دلگرمم کرد و وقتی دوباره احوالمو پرسیدی و صدام کردی خیلی خوشحال شدم 🌷✨

خداروشکر الان دختر نازم نورا✨️ ۴۱ روزشه 🍼💖 سالم و سرحاله الهی شکر🌟🥰
از ته دل برات و برای دوتا دختر نازنینت بهترین‌ها رو می‌خوام 💕🌸 ان‌شاءالله همیشه زندگیتون پر از سلامتی، آرامش و موفقیت باشه 🌈🌹

برای همه‌ی دوستای خوب تایپیک هم دعا می‌کنم 🌺
ان‌شاءالله هرکسی هر خواسته ای تو دلش داره بهش برسه🤲🏻🌸  اونایی که هنوز منتظرن خیلی زود دامن‌شون سبز بشه 🌳💖 و اونایی که بچه دارن،عزیز شون همیشه سالم، شاد و خوشبخت باشن 🌟🍼🌷

یه تشکر هم میکنم از تمام دوستای عزیز تایپیک که تو اون روزها پست منو ریپلای کردن و با دلگرمی هاشون بهم قوت قلب میدادن💖محبتتاتون رو هیچ وقت از یاد نمیبرم🌷🌟

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
سلام دوستانببخشید من یه سوالی دارم مرتبط با موضوع گروه نیست،به شوهرم گفتم یه کیلو فلفل تند بخره ترشی ...

به نخ کن هم قشنگه هم  خشک خشک شد میتونی پودرشون کنی

با سوزن و نخ پشت هم  ریسه کن 

سلام بچه ها موهای صورتم همش در میاد طرف ما اصلاح صورت تنها بدون ابرو دویست تومنه میخوام یه ماشین اصل ...

سلام گلم اتفاقا چند روز پیش یک کلیپ دیدم مربوط به همین اصلاح صورت 

خیلی خیلی عالی بود😍😍😍

منم مث شما برای یک اصلاح خالی هر دفعه هزینه زیادی میدادم( ابروهام مدل دخترانه هست مدلشو دوست دارم برنمیدارم هیچوقت) ولی برای صورتم دو هفته یکبار مجبور بودم برم

تا اینکه این کلیپ رو دیدم خیلی راحت و آسون و کارساز بود

فقط باید از دوتا دستت کمک بگیری 😁

همش میگم کاش از خیلی وقت پیش این کلیپو دیده بودم 

چقدر بنفعم میشد 😅

کاش میشد داخل سایت فیلم هم گذاشت🥲

ولی حیف که نمیشه

اما اگر روبیکا داری درخواست دوستی بده، آیدیتو برام بفرست تا برات فیلمشو بفرستم عزیزم🩷

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

سلام دوستان عزیز 💖

می‌خوام از ته دل از همه‌تون تشکر کنم 🌸🙏

مرسی که اون روزها پیامم رو ریپلای کردین و با دلگرمی‌هاتون کنارم بودین 🤗💛

محبت و انرژی مثبت‌تون برام خیلی ارزشمنده و هیچ‌وقت یادم نمیره 🌷✨

دوستون دارم و براتون همیشه شادی، آرامش و روزای قشنگ آرزو می‌کنم 🌟💖

@lovea‍ 

@mamanshariar‍ 

@baranebahariiiii‍ 

@armaniii‍ 

@مامان_سبحان7‍ 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
سامیه جون رده سنی داره؟برای بچه ۲/۵ ساله و ۵/۵ ساله اوکیه؟چه ماهی تزریق بشه بهتره، یعنی الان بزنم یا ...

پنج سال و نیم که آره اکی هست 

دو سال و نیم رو یادم نمیاد ولی احتمال نود درصد اکی هست 

فقط دفعه اول برای بچه ها باید دو دوز نصفه بزنی با فاصله یک ماه 

یعنی برای دو تاشون چهار تا واکسن بگیری 

الان که نصف یکی رو زدی بقیه اش رو بندازی دور 

یک ماهه دیگه نصف دوز دیگه رو بزنی 

بری داروخانه بگیری خودشون کامل توضیح میدن 

زمان زدنش مهم نیست 

ولی به مهر برسه بچه ممکن مریض بشه و تو مریضی نمیتونی دیگه واکسن رو بزنی به خاطر همین بهترین تایمش همین شهریور هست که داروخانه ها واکسن رو میارن تا بچه ها مریض نشدن آدم بزنه 

من و شوهرم هم می‌زنیم چون من خودم مدرسه میرم زیاد سرما میخورم

سلام معصومه جان 🌸💖یه تشکر صمیمی ازت میکنم عزیزم 🤗 ممنونم که برای سلامتی من و کوچولوم دعا کردی نذر ...

سلام دوستان عزیز 💖
می‌خوام از ته دل از همه‌تون تشکر کنم 🌸🙏
مرسی که اون روزها پیامم رو ریپلای کردین و با دلگرمی‌هاتون کنارم بودین 🤗💛
محبت و انرژی مثبت‌تون برام خیلی ارزشمنده و هیچ‌وقت یادم نمیره 🌷✨
دوستون دارم و براتون همیشه شادی، آرامش و روزای قشنگ آرزو می‌کنم 🌟💖

@مهربانو۱۴۰۳‍ 

@نیلا_91‍ 

@کیک_شوکولاتی‍ 

@کاربرمهربون‍ 

@کیمیابادام‍ 

من واکسن آنفولانزا رو میزنم چون گفتم کلاس دوم که بود خیلی اذیت شدم حالا کلاس دوم پایه راحتی هست خودش ...

پسرو شوهرمم پارسال فرانسویشو زدن و واقعا عالی بود سال اول که پیشدبستانی بود بچه نابود شد اینقدر مریض شد و من کلا ویتامینا تقویتیا همه‌ چیزش خارجی بود اما اصلا تاثیری نداشت.تا اینکه پارسال پسرم زد و واقعا عالی بود حتی مریض میشد درحد سرماخوردگی بود تبش درحد خوردن یبار شربت پانادول بود.ولی پسر جاریم انفولانزا گرفت و یک هفته بستری شد و چون با ما رفتوامد داشتن پسر منم گرفت اما دکترش گفت بخاطر تزریق واکسن رد کرده بیماری رو و خداروشکر مثله یه سرماخوردگی بود نه چرک زیادی داشت نه تنگی نفس.اما طفلک بچه‌جاریم خیلی اذیت شد و اون‌شد براشون تجربه که دیگه واکسنو تزریق کنن چون واقعا باعث ایمنی میشه.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.