2777
2789
آره دقیقا این دفعه مذاکره و مکانیسم ماشه با هم ، هماهنگ شده ولی بازار به مذاکرات پاسخی + نداده و همچ ...

الان من امروز پولم رو از بانک درآوردم ریختم تو حسابم که قابل برداشت باشه چون سود میگرفتم الان نمیدونم چیکار کنم بخرم یا صبر کنم؟دوساله میخوام خونه عوض کنم جور نمیشه گفتم پولم رو تبدیل کنم تا هر وقت شرایط برای خونه بفروشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی توصیف درآمد و شغلتو میکنی من دلم میخواد برم دنبال کار ، ایشالله به آرزوهات برسی به زودی

فدات شم عزیزم😂😍

ایشالا همه امسال اهدافشون رو تیک بزنن🔥

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام گلم به استان یه شهر نیست به سلیقه هست و روش غذا پختنی که اموزش دیدیم مادر منم توی همه این غذا ه ...

دقیقا 

ولی قبول داری فراوانی یک محصول در یک منطقه استفاده از اون رو بیشتر میکنه من  سال ۸۹ برای مراسمی رفتم تبریز خونه خاله همسرم.  شوهرش رفت بیرون و از کیسه پلاستیکی های  بزرگی که مغازه ها داخلش خیار میزیزن فک‌کنم ده کیلویی بود هویج خلال شده خیلییییی نازک به نازکی نوک مداد خرید چون جمعیت خیلی زیاد بود اونا رو با پیاز سرخ کرده و زعفرون تف دادن و آلو هم ریختن  کنار دیس مرغ گذاشتن  

چقدرررر خوشمزه بود و من به اون سبک نخورده بودم همیشه فکر می کردم اون حجم هویج کنار مرغ شیرین و بدمزه میشه ولی خدایی عالی بود الان جز برنامه های غذایی من شده

الان معصومه جون میگن اینقدر زیاد هویج میگیره من کاملا درک می کنم  چون دیدم .  

دوستان به نظرتون تاماه بعد ۸۰تومن جمع کنم یک ماهه میشه جایی گذاشت که همونقد یا کمتر وام بگیرم تا بتونم پولمو کنم ۱۵۰ که گوشی که دوست دارمو بگیرم ۱۶خالی رو میتونم بااین ۸۰بگیرم اما نمیدونم چرا ۱۶پرومکس نمیتونم بیخیال شم خیلی سخته این مبلغ بدم گوشی اما برا کارمم واجبه وگوشیم خیلی قدیمیه

ممنونم عزیزم الان سرچش میکنممن کیکاموک میذارم یخچال فرداش سفت میشه میترسم بدم کافه قبول نکنه تویخچال ...

از خود پوپک بپرسین علت اینکه سفت میشه رد میگه.البته اگه دقیقا طبق دستور پوپک درست کنی سفت درنمیاد

دقیقا ولی قبول داری فراوانی یک محصول در یک منطقه استفاده از اون رو بیشتر میکنه من سال ۸۹ برای مراسم ...

بله میفهمم اتفاقا ما هم تبریزی هستیم و مصرف هویجمون زیاده اتفاقا دور چین هویج کنار مرغ و گوشت عالی میشه یکی از غذاهای مجلسی تبریز هم حساب میشه توی مهمونی ها بزرگ یا وقتی مهمونی برای اولین بار میاد خونه امون و شناختی از ذایقه اش نداریم هویج پلو با گوشت یا میپزیم چون میدونیم اکثرا توی تبریز این غذا رو دوست دارن 

زعفران هم هر وقت می اومدیم مشهد میخریدیم یا کسی برامون سوغات می اورد بقیه وقتها هم از مغازه ها میخریم قبلا زعفران بهرامن با سحرخیز به وفور توی تبریز بود الان هم قاعنات تفاوت قیمت چندانی هم با قیمت مشهد نداره مگر در خرید عمده 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
بله میفهمم اتفاقا ما هم تبریزی هستیم و مصرف هویجمون زیاده اتفاقا دور چین هویج کنار مرغ و گوشت عالی م ...

هویج کنارمرغ وگوشت به چه صورته 

سرخش میکنی؟؟

آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟

دوستان به نظرتون تاماه بعد ۸۰تومن جمع کنم یک ماهه میشه جایی گذاشت که همونقد یا کمتر وام بگیرم تا بتو ...

چرا قسطی نمی‌گیری عزیزم ٨٠ رو پیش بده بقیه قسط

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال