2777
2789
من متوجه نشدم یعنی سه ماه بدین بعد قطع کنیم .

انشاالله باشروع فصل پرتقال شروع کنین و تا هر وقت پرتقال تو بازار بود ادامه بدین به این کار

هر روز بدین اصلا نباید فاصله بیفته یه روز بدی یه روز ندی نمیشه هر روز بدین

بعد سه لیوان در روز باید بخوره یه لیوان صبح یه لیوان عصر یه لیوانم شب نتونسین روزی سه مرتبه براش بخرین و ابگیری کنین  دیگه روزی یک بار رو حداقل بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم دخترم منم مثل پسر شما زیاد بیرون نمی‌رفت تا پیش دبستانی که هر روز مریض بود منم همیشه خوشحال بو ...

نیاز به مطب رفتن نداره 

ما از داروخانه می گیریم خودمون تزریق می کنیم 

تو بازو باید تزریق بشه نحوه تزریقش رو هم نوشته 

خیلی راحته 

باز اگه خودتون می ترسید از داروخانه بگیرین برین درمانگاه براتون بزنن چون خریدنش نسخه و اینا نمیخواد 

نیاز به مطب رفتن نداره ما از داروخانه می گیریم خودمون تزریق می کنیم تو بازو باید تزریق بشه نحوه تزری ...

چه خوب ممنون عزیزم

فقط اسمش چیه چه مارکی خوبه کی باید بزنم؟

هویج کنارمرغ وگوشت به چه صورته سرخش میکنی؟؟

بله سرخش میکنیم پیاز رو هم سرخ می کنیم باهم مخلوط می کنیم 

بعضی ها همینطور دوست دارن خالی سرو کنن (این برای وقتیه که همه جوان باشن )

بعضی ها هم بعد سرخ کردن هویج با اب گوشت یا مرغ میزارن یکم بپزه نرم بشه و یه قاشق هم آبلیمو و یه قاشق هم رب با زعفران میریزن توش تا خوشمزه تر بشه این مدل معمولا برای عموم هست مخصوصا اگر فرد سن بالا یا بچه هم قرار بخوره توی اکثر مهمونی ها یا نذری ها این مدل سرو میشه کنارش هم آلو از قبل خیس میدن میپزن سرو میکنن البته آلو سلیقه ای هست همه سرو نمیکنن ولی ما دوست داریم در خونه باشه کنارش میزاریم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام عزیزم منم تجربه مشابهی دارم.💚پسرم پیش دبستانی با اینکه مهدکودک رفته بود کلی بیماری می‌گرفت حال ...

ببخشید نمی‌خوام نظر مخالف بدم اما آب میوه به جز برای کسایی که اشتها و میل به غذا خوردن ندارند یا جویدن براشون سخت هست اصلا اصلا توصیه نمیشه 

چون با آب گرفتن میوه شما تمام فیبر اون رو دور می ریزید و فقط قندش باقی میمونه 

پرتقال هم آنقدر ویتامین سی بالایی نداره که شما فکر کنید ارزش اون همه قند خوردن بابت آبمیوه رو داشته باشه 

بله در شرایط بیماری که شخص نمیتونه میوه رو به طور کامل بخوره خوبه ولی نه اینکه فکر کنید آب میوه از خود میوه بهتر 

چون من خودم به مسائل تغذیه حساس هستم گفتم بهتون بگم تا می تونید میوه رو به صورت کامل بخورید و اصلا سمت آبمیوه نرید 

چه خوب ممنون عزیزمفقط اسمش چیه چه مارکی خوبه کی باید بزنم؟

واکسن آنفولانزا بستگی داره داروخانه ها چی بیارن 

همشون یه مدل میارن البته اغلب 

یه سال هایی دو نوع داره چهار ظرفیتی و شش ظرفیتی 

البته مثلا پارسال و پیارسال فقط یک مدل بود 

اگه هر دو تا باشه شش ظرفیتی بهتر 

واکسن آنفولانزا بستگی داره داروخانه ها چی بیارن همشون یه مدل میارن البته اغلب یه سال هایی دو نوع دار ...

سلام عزیزم من امروز دکتر بودم و گفت هرواکسنی  خریدی فقط ۴ ظرفیتی حتما باشه حالا کشورش مهم نیست البته که فرانسه و هلند بهتره به کفته ی دکترم 

من واکسن آنفولانزا رو میزنم چون گفتم کلاس دوم که بود خیلی اذیت شدم حالا کلاس دوم پایه راحتی هست خودش ...

منم پارسال شهریور پسرم کلاس اولی بود هر دو دوز واکسن آنفولانزارو به فاصله یک ماه زدم چون اولین بار بود میزدم باید هر دوز را میزدیم خیلی راضی بودم حتی همکلاسی هاش آنفولانزا شدید گرفته بودن ولی خوشبختانه پسر من درگیر نشد امسال هم حتما میزنم