سلام سلام ..صبح زیبای همگیتون بخیروشاادی..
اومدم بایه گزارش دیگه..
خب خداروشکر طبق روال دارم میرم چلو الیته بعضی اوقات خرج های یهویی بدجور ادموسورپرایز میکنه..
مثلا چندوقت پیش یه قطعه خیلی کوچیک ازماشین همسرم خراب شدوحدود۱تومن خرج برداشت...
دیگه اینکه چندتا مغازه لباس فروشی وپلاسکو ولوازم خونگی قسط داشتم که همه روتسویه کردم وازاین ببعد میخوام که نقدخریدکنم فوقش وسیله ای رومیخوام یه مدت روش تمرکز میکنم پولشو آماده میکنم وخریدمیکنم..البته وسیله بزرگی باشه مثلا درحد ۴تومن ۵تومن به بالا ترجیحا بااقساط ۳ماهه خریدمیکنم
یه مقداردیگه از طلبهامون رو واریزکردن ومن مبلغ ۱۲ملیونشو طلا خریدم بدون اجرت به وزن۱گرمو۴۵۰سوت..
یه مقدار هم بازدارم درحد ۳تومن نگه داشتم وام بلوروبگیرم ماه بعدهم یخورده جمع کنم تبدیلش کنم شایدم نگه دارم مهرماه یه قرعه ۲۰تومنی دارم اونم بگیرم تبدیل کنم البته اگرطاقت بیارم..
چون ازآنجاکه خرجهاهووشمندهستن ترجیح میدم سریع تبدیل کنم...
مبلغ ۱۳۰۰هم نگهداشتم تو کارت برای مواردضروری چیزی خواستم دیگه به پس انداز دست نزنم..
اعتبار تارا ۳تومن شده که امروز به امیدخدابرم خرید ازاونور توماه جدید خرج خونه رو اون مبلغ رو تبدیل میکنم.
راستی یه قرعه ماهیانه ۱۰تومن ۱۵۰تومن شرکت کردم که انشاله از مهرماه احتمالاشروع بشه ...
ولی دیگه جای اقساط ندارم باقرعه چدیدحدود۳۵ملیون قسط میشه ..خداخودش کمکم کنه..
البته یه قرعه هم برای آذرماه به اسمم دراومده که همین مبلغ ۳۵تومن رونقدنگه میدارم حسابم و۱۵تومنشو تبدیل میکنم به امیدخدا..
گوشت گوسفندی وبوقلمون دارم...شایدیدونه مرغ بگیرم ..
برنج فعلا دارم اگرتموم بشه میرم باز حدود۴۰کیلویی میخرم البته ماچک میدیم
واینکه میخوام تیکه تیکه جمع کنم یه۱۰تومن ..برای قرعه ۱۰تومنی بزارم کنار .مخصوص این قرعه اگر بنابه هردلیلی از اون ۳۵تومنه خرج کردم جایگزین باشه.
فعلاکه حقوق ندادن تاببینیم چندروز دیگه واریزکنن یه برنامه هایی دارموبازهم میخوام ریسک کنم که اگرعملی شدمیام براتون میگم
تا گزارش دیگر بدرود..