2777
2789
بنظرمن که کار درستی میکنید هم جنس اصل میدین دست دوستان هم صداقت وهم اعتمادشون جلب میشه، هم پولی که ق ...

ممنونم عزیزم از انرژیِ خوب و مثبتی که بهم دادین😍🩵

و ممنونم از دعای خیرتون

ان‌شاالله که خداوند هزاران برابرِ خیرخواهیاتون رو به خودتون بده🤲🏻

چقدر عالی نوش جانتون باشه🥰 آلو هم آهن و فیبر زیادی داره👌🏻

محصول‌شون برای کدوم شهر هست عزیزم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سللم عزیزان دلم، وام سوم ۲۰ میلیونی بلو برام فعال شده که نوشته تا ۱۵ روز مهلت دریافت وام دارم. سوالم اینه اگه وامو نگیرم چی میشه؟ میپره ؟ دوباره برای درخواست وام باید پول بزارم داخل کارت و باهاش تراکنش داشته باشم تا وام بده؟؟؟؟؟

جسارتا اگه از تقلبی بودنش میترسین خودتون گلشو بخرین پاک کنین زعفران خیلی نشاط اوره

ازکجاباید خرید زعفرون حتی برندای معروف رنگ دارن

یباردادیم سفارشی ازخراسان بیارن طرف اشنابودمثلا سرمون کلاه گذاشت کاکل ذرت رنگ شده اورد

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

سلام صبح بخیر عزیزان ❤️

اومدم با یک گزارش دیگه… 

من از بچگی آسم نوزادی دارم که یک و نیم ساله تحت نظر دکتر هستم و همونطور که میدونید بین 100 نفر فقط یک نفر شانس خوب شدن رو داره

دکتری که رفتم فوق العاده دکتر خوبی بود ، هر دوماه میرفتم تایک سال یک سال که شد گفت آسمت رفع شده و ریه ات کامل و بدون مشکل کار میکنه یک اسپری و یک قرص داد گفت این جلسه ی آخرته این دوتا دارو رو بخور از این به بعد فقط مراعات کن چیزهایی که نباید بخوری رو نخور و هیچ دودی هم نباید اطرافت باشه حتی دود اسفند 

اما متاسفانه متاسفانه اطراف من دود بسیاره 

دود اسفند دود قلیون معمولی و قلیون تنباکوی‌ زرد و… که اون دوماه گذشت باعث شد عفونت و التهاب ریه ام بخاطر دود اطراف بالا بیاد و خیلی حالم بد میشد دوباره مراجعه کردم 

این دفعه دکترم گفتن که دوباره آسمت بالا اومده و عفونت و التهاب ریه ت شدید شده 

از طرف همسرم بیمه ی نیروهای مسلح هستیم هر دفعه ویزیت میکشیدیم 380 بود (برای ویزیت نمیگفتیم بیمه هستیم فکر میکردیم قرارداد ندارن) 

این دفعه گفتم نیروهای مسلح 115 تومن کشید 

سی تی اسکنم شد 31 هزارتومن 

داروهام 214 هزار تومن شدن قیمت اصلی : 2/340/000

هزینه ی رفت و برگشت اسنپ هم 200 هزارتومن شد 

که خداروشکر هزار مرتبه شکر توی باکس ها داشتم و جای نگرانی نبود 

که این شد هزینه ی رفت و آمد و ویزیت و آزمایش و دکتر🌱

@masomehjoon‍ 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من و مادرم رفتیم بستنی فروشی 

دو شیر انبه بستنی و دو پیراشکی سفارش دادیم که من حساب کردم شد : 217 تومن 🌱 نوش جانش یک عمر زحمتم رو کشید توی دارایی و نداری برامون بهترین هارو کرد 

رفتم بازار یه مقدار خرید داشتم 

لباس زیر های همسرم و دو جفت جورابش شد : 400 تومن 🌱

لباس زیر خودم شد : 50 تومن 🌱

یه کلیپس برای خودم یکی برای دوستم + گیره ی سر + تینت لب شد : 200 تومن 🌱

این هاروهم ازباکس برداشتم ❤️

و فعلا در حال پس انداز هم هستیم که فرش هامون رو بخریم بسلامتی🌱

و پیش به سوی ماه جدید…امروز بشینم برنامه ی ماه جدید رو بنویسم✨

@masomehjoon‍ 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

سلام سلام ..صبح زیبای همگیتون بخیروشاادی..

اومدم بایه گزارش دیگه..

خب خداروشکر طبق روال دارم میرم چلو الیته بعضی اوقات خرج های یهویی بدجور ادموسورپرایز میکنه..

مثلا چندوقت پیش یه قطعه خیلی کوچیک ازماشین همسرم خراب شدوحدود۱تومن خرج برداشت...

دیگه اینکه چندتا مغازه لباس فروشی وپلاسکو ولوازم خونگی قسط داشتم که همه روتسویه کردم وازاین ببعد میخوام که نقدخریدکنم فوقش وسیله ای رومیخوام یه مدت روش تمرکز میکنم پولشو آماده میکنم وخریدمیکنم..البته وسیله بزرگی باشه مثلا درحد ۴تومن ۵تومن به بالا ترجیحا بااقساط ۳ماهه خریدمیکنم

یه مقداردیگه از طلبهامون رو واریزکردن ومن مبلغ ۱۲ملیونشو طلا خریدم بدون اجرت به وزن۱گرمو۴۵۰سوت..

یه مقدار هم بازدارم درحد ۳تومن نگه داشتم وام بلوروبگیرم ماه بعدهم یخورده جمع کنم تبدیلش کنم شایدم نگه دارم مهرماه یه قرعه ۲۰تومنی دارم اونم بگیرم تبدیل کنم البته اگرطاقت بیارم..

چون ازآنجاکه خرجهاهووشمندهستن ترجیح میدم سریع تبدیل کنم...

مبلغ ۱۳۰۰هم نگهداشتم تو کارت برای مواردضروری چیزی خواستم دیگه به پس انداز دست نزنم..

اعتبار تارا ۳تومن شده که امروز به امیدخدابرم خرید ازاونور توماه جدید خرج خونه رو اون مبلغ رو تبدیل میکنم.

راستی یه قرعه ماهیانه ۱۰تومن ۱۵۰تومن شرکت کردم که انشاله از مهرماه احتمالاشروع بشه ...

ولی دیگه جای اقساط ندارم باقرعه چدیدحدود۳۵ملیون قسط میشه ..خداخودش کمکم کنه..

البته یه قرعه هم برای آذرماه به اسمم دراومده که همین مبلغ ۳۵تومن رونقدنگه میدارم حسابم و۱۵تومنشو تبدیل میکنم به امیدخدا..

گوشت گوسفندی وبوقلمون دارم...شایدیدونه مرغ بگیرم ..

برنج فعلا دارم اگرتموم بشه میرم باز حدود۴۰کیلویی میخرم البته ماچک میدیم

واینکه میخوام تیکه تیکه جمع کنم یه۱۰تومن ..برای قرعه ۱۰تومنی بزارم کنار .مخصوص این قرعه اگر بنابه هردلیلی از اون ۳۵تومنه خرج کردم جایگزین باشه.

فعلاکه حقوق ندادن تاببینیم چندروز دیگه واریزکنن یه برنامه هایی دارموبازهم میخوام ریسک کنم که اگرعملی شدمیام براتون میگم

تا گزارش دیگر بدرود..

عزیزم یخچالم سالمه تلویزیونم هم سالمه فقط میخوام تی وی بزرگتر بخرم فرشام روهم عوض کردم مبل ندارم در ...

عزیزدلم من کاملا درکت میکنم که دوس داری خونه از خودت داشته باشی اما به چه قیمتی؟به قیمت اعصاب خوردی؟بنظرم یه مدت اصلا صحبت خرید خونه رو نکن یا به گفته خودمون بیخیالی طی کن به خودت برس به علایقت ،بذار ذهنت اروم باشه و حساسیت شوهرتون هم از خرید خونه کم بشه و اگه دلخوری بینتون هست برطرفش کن بعدها اگه دیدی شرایط ارومه کم کم و به صورت غیرمستقیم درمورد خونه صحبت کن .
بذار خودمو برات بگم چندسال پیش منم مثل شما بودم مدام با شوهرم بحث داشتم سرخرید خونه هرشب من میگفتم خونه میخوام مستاحری دوس ندارم اله بله درجواب شوهرم میگفت الان نمیتونم خونه بخرم(ببین واقعا اون موقع اگه شوهرم یه کم همت میکرد میتونستیم جای خوب بخریم )ولی میگفت نه و این وسط هرشب با دلخوری سر رو بالشت میذاشتیم جوری بود که انگار داشت بینمون فاصله میفتاد موضوع رو به خواهرم گفتم درجوابم گفت خونه خوبه ولی نه به قیمت اعصاب خوردی و فاصله افتادن ،الان فکر کن خونه داری ولی رابطت با شوهرت خوب نباشه به چه دردی میخوره ؟اون موقع همش میخوای بگی کاش مستاجر بودم ولی اینجور نبود رابطمون.توی خلوت خودم دیدم واقعا خواهرم درست میگه من دارم خودم و خانوادمو مریض میکنم و دیگه انگار اون حس ارامش رو از هم نمیگیریم و خیلی توی رابطمون اثر بد گذاشته اولین کاری که کردم بیخیال خونه شدم دیگه نمیگفتم خونه بخریم کم کم با محبت دلخوری ها رو برطرف کردم و رفتم دنبال یه سرگرمی برای خودم و یه جورایی خودمو سرگرم مبکردم بعد از چندماه حس کردم دیگه وقتشه که شروع کنم هروقت میرفتیم بیرون از منطقه ای که شوهرم دوس داره رد میشدیم به طور غیرمستقیم حرف خونه رو میزدم مثلا میگفتم وای چه محله خوب و تمیزیه چه خونه هایی امیدوارم ماهم دراینده بیایم اینجا.یا میگفتم فلانی خونش توی فلان منطقه هس میگه خیلی محله خوب و آرومیه بنطرم کارخوبی کردن اینجا خریدن و از این حرفا..خیلی طول کشید ولی بالاخره شوهرم اومد توی خط خرید خونه حالا درسته که اون سالهای طلایی گذشتن و الان برامون سخت تر شده و دیرتر به هدفمون میرسیم  ولی بنظرم ارزششو داشت از این نظر میگم که نذاشتم ناراحتی ها ادامه دار بشه و زندگیم تلخ بشه.
تا اونجایی که من از مردها شناخت دارم اکثرشون با زور  و تهدید و دعوا بدتر میشن و لج میکنن پس باید گزینه های بعدیو بیاری روی میز (حالت و حیلت )
شما گفتید که خرید طلا هم دارید خیلی عالیه عزیزم 😃🤩
برای تلویزیون هم اگه حس میکنید با خریدش حالت بهتر میشه حتما انجام بده عزیزم به هرحال هرکسی یه اخلاقی داره مثلا شما ممکنه با خرید همین تلویزیون حالت بهتر بشه و ترجیح بدی خرد خرد وسیله بگیری برای موقعی که خونه خریدی ولی من روشم نخریدن باشه پس هیچ اشکالی نداره هرکس با توجه به زندگی و اخلاق خودش تصمیم میگیره قرار نیست یه روش برای زندگی هممون بکار بیاد (مثلا من وسیله نخریدم ولی خب مسافرت و کارای زیبایی کردم الان مامانم مدام بهم میگه به جای فلان کار طلا میخریدی ولی من خودمو بهتر میشناسم میدونم که اون لحظه طلا حالمو خوب نمیکرد) به هرحال ادما با هم تفاوت دارن و همین تفاوت بنظرم قشنگه.قرار نیست روشی که برای مثلا من جواب میده برای دیگری هم جواب بده .
پس عزیزم با توجه به روحیه و شرایط زندگیت خودت بهتر میتونی تصمیم بگیری🌻🙏
و در اخر بازم میگم تو دنیا هیچ چیزی با ارزش تر از سلامتی خودت نیست پس با داد و بیداد و ناراحتی سلامت جسم و روح خودتو به خطر ننداز(من خودم زخم خوردم از این موضوع دلم نمیخواد برای کسی دیگه پیش بیاد).❤️

سلام بچه ها موهای صورتم همش در میاد طرف ما اصلاح صورت تنها بدون ابرو دویست تومنه 

میخوام یه ماشین اصلاح صورت بخرم قیمتش مهم نیس برام میخوام گرون باشه زود خراب نشه هرکی میتونه راهنماییم کنه بگه از کدوما بخرم لطف کرده

سلام دوستان. صبح بخیر. من دیروز تارا احراز هویت کردم. کیفها غیر فعال هستن. صبح برام پیام اومد از تارا هدیه دارید. اعتبار از ۵۰۰ هزار تا ۵ میلیون پرداخت در دو قسط و...

روی لینکش که میزنم خطا میده هرزنامه. منم دیگه لینک باز نکردم. مشکل از پیامه یا میام‌های تارا همین جوری هستن؟

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو 

سلام خانومای عزیز صبحتون بخیر 

دوستان کسی اینجا از سهام عدالت سر در میاره؟

پدر شوهرم دوماهی هست که فوت کرده میخواستم بدونم سهام عدالتش چی میشه ؟

اگه کار خاصی هست که باید انجام بدیم برای گرفتنش ممنون میشم توضیح بدید 

میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید🙏😔

قربونت برم معصومه جون کلی گریه کردم با دعای قشنگت🥺😢

عزیزم نگران نباش🥰

به خودت برس و استرس رو از خودت تا می‌تونی دور کن البته من خودمم استرسی هستم متاسفانه و ممنون میشم دوستان راهکارای خوب و موثری رو برای کاهش استرس به ما آموزش بدن🙏🏻

خودمم خیلی وقتا تا متوجه استرسم میشم سعی می‌کنم خودمو آروم کنم اول با یادِ خدا🩵 و چندمرتبه ذکرِ «لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»

و بازم چندین مرتبه ذکرِ «أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ»
ترجمه: «آگاه باشید که یاد خدا آرام بخش دل هاست.»💙
و بعد هم قربون صدقه‌ی خودم میرم و میگم: آخه عزیزدلم😇🤭🩵 چیزی توی این دنیا ارزش این استرس رو داره؟

والا که نداره فداتشم🫂

نخندین بهم با خودم رفیقم و مهربونانه حرف میزنم🥰🩷

دیگه درصد زیادی تاثیر داره و آروم میشم و یوقتا خودمم خنده‌م می‌گیره همون لحظه😂

منم بخاطر چندبارداری پی‌در‌پی و اینکه تقریبا غیر از خونه داری و رسیدن به بچه‌ها توی شهر غریب(منظورم دست تنها) و همچنین مسئولیت ۹۰ درصد از کارای بیرون اعم از خرید خوراک و پوشاک و خریدای خونه با خودم هستش یمقدار از نظر زانو اذیت میشم البته چون نمی‌خوام از انرژی مثبتِ خودمو اعضای محترمِ تاپیک کم بشه میگم یمقدار...

خلاصه غضروف بین استخوانی توی تمام مفصلای بدن یمقدار تحلیل رفته و ب اذیت رسیده مخصوصا زانو

سنمم کمه ولی رو آوردم به مصرف ویتامین د۳ که البته نمیگم چندروز یدونه میخورم چون طبق نظر پزشک و با توجه به آزمایش باشه بهتره

اما کلسیم جوشان روزی یک عدد و شاید مجبور بشم دو یا سه قوطی استفاده کنم

روزانه شیر موز که داخلش پودر سنجد (تمام سنجد پوست و گوشت و هسته‌ش آسیاب شده)  حاضر می‌کنم که البته خیلی وقتا بادوم و کنجد آسیاب شده و پودر نارگیل (اینم خودمون نارگیل رو رنده وخشک کردیم خیلی هم از حاضریا خوشمزه تره و خوش عطر تر👌🏻) هم بهش اضافه می‌کنم ولی قابل حذف شدنن، مهمترینش شیر و پودر سنجد هست برای تقویت استخوان ، اما معده‌ی من ازون معده‌هاس که شیر رو باید با گرمیجات غلیظ کنم بعد بخورم که معده‌ی نازنینم اذیتم نکنه😂💓

یوقتا بخاطر تنوع برای بچه هام که همیشه راغبش باشن خرما هم اضافه می‌کنم اما در اصل خرما آهن داره و شیر کلسیم یا پسته آهن داره و شیر و لبنیات کلسیم و یجورایی جذبشو کم هم می‌کنه.

پس با چیزایی مثلِ:
پودر سنجد
کنجد
بادوم
و گردو
که کلسیم بسیار بالایی دارن و به سلامت استخوان و دندان خیلی کمک می‌کنن مخلوط شه منطقی تر و تاثیرگذار تر هستش.

و اماااا برای کمک به غضروف سازیِ مجدد: قلم گاو رو شب تا صبح با شعله‌ی کم میذارم بپزه البته با یدونه پیاز و چندحبه سیر خورد شده من قلم رو حدود هشت نه ساعت میذارم قل بزنه بلکه یوقتا بیشتر

همینطور توی قابلمه‌ی جدا پای مرغ رو بازم با سیر و پیاز میذارم حدود شش ساعت با شعله‌ی کم بپزه و بعد پختن و قشنگ لعابی شدن و دراومدن عصاره هاشون ، و بعد از یکم خنک شدن پای مرغارو استخوناشو جدا می‌کنمو  از صافی رد می‌کنم که غضروف و ... هم له میشه،(نشد هم غضروفارو اضافه می‌کنم به عصاره منظورم بیشتر اینه که ذره ای استخون نمونه داخلش دیگه)
قلمارو هم که کامل عصاره شون دراومده رو استخوناشو میذارم کنار و عصاره شو و باقیمونده ی آب غلیظ رو میذارم تو یخچال  سفت‌تر از ژله میشن حتی، بعد یسری رو جدا بسته بندی می‌کنم بعنوان عصاره‌ی قلم مثلا، یسری رو هم مخلوط با آب پای مرغ، فریز می‌کنم و الان چندروزه طبق  برنامه شروع کردم روز در میون از فریزر درمیارم یخش که آب  میشه یه پیاز کوچیک رنده شده و یکم زردچوبه و ادویه و نمک بهش اضافه می‌کنم و میذارم حدود چنددقیقه بجوشه باشعله‌ی خیلی کم، موقعی که خاموش کردم و روبه ولرم شدن بود یکم آبلیمو اضافه می‌کنم هم خودم دوسش دارم هم خداروشکر بچه هام،اگر امتحان نکردین ازتون میخوام امتحان کنید حتمابعد از چندروز خودتون متوجه تغییر میشین ان‌شاالله😍

فراووون ازین نسخه نتیجه گرفتن و الحمدلله خودمم هروقت اینکارو می‌کنم حالم خوب میشه

اما متاسفانه وقتی خوب میشم میبینی دیگه تاچهار پنج ماه حواسم بهش نیست و نمیپزم و باز با فعالیت زیادم یمقدار علائم شروع میکنن به خودی نشون دادن...👀

ایندفه تصمیم دارم به امیدخدا بعداز استفاده‌ی مرتب روزدرمیون از این عصاره ی مفیدِ غضروف ساز،به مدته چهل روز

بعد هم هفته‌ای دو بار استفاده کنم و بعد از شش ماه مثلا هفته‌ای یبار

اونم بسته به حالِ بدنم🥰

و هر دو مورد چه عصاره‌ی قلم و پای مرغ چه شیر و سنجد و بادوم و کنجد و ... یا اصلا خودِ شیربادوم(شیره‌ی خودِ بادوم) به سلامت استخوان بچه هامون و سلامت دندوناشونم خیلی کمک می‌کنه، هرروز هم انجام ندادیم،ندادیم.
ولی حداقل هفته‌ای سه مرتبه اگر ممکنه انجام بدیم🙏🏻🩷

ببخشید زیاد توضیح میدم که هم درست منظورمو رسونده باشم هم یسری دوستان نکته سنج هستن نمیخوام باعث سوتفاهم بشه🙏🏻
در پناه خداوند متعال سلامت و شاد باشین ان‌شاالله💙