2777
2789

سلام دوستان عزیزم صبح بخیر

ماتو کار مشارکتی ملک قولنامه ای خریدیم به نام مادر 

والان ارزش این ملک حدود ۱۰ میلیارد والان برای بنام زدن باید چیکار کنیم نمی‌خوایم صلح یا حبه باشه.

بعد برای سند اقدام کنیم چیکارباید بکنیم که بعداً به مشکل نخوریم رضایت مادر و پدر هست وشاهد هم داریم ولی مادر بیسواد هست .

اگر کسی مورد مشابه داشته لطف کنید راهنمایی کنید 

متشکرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم وقتی شرایط تون اینقدر سخته که هر لحظه ممکنه به پول نیاز داشته باشین طلا نخرین بذارین صندو ...

خیلی ممنون عزیزم آره دقیقا مشکل همین بی خبریه نمیدونم شرایطمون چی پیش میاد صندوق درآمد ثابت مثل بانک های دولتی امن هست؟؟

سلام عزيز دلم شبت بخير💖💖معصومه جون چنتا پست گذاشته بودم و تگت كرده بودم چند روز پيش هنوز نديدي😘و ...

سلام عزیزم ❤️ تاپیک رو صفحات رو یک در میون خوندم به خاطر همون پستت رو ندیدم عزیزم 

برامون دقیق بنویس ورودی و خروجی واضح تر باشه 

منم فرصت کنم انشالله میگم چیکار کن ♥️

ولی من حدودا ۲ سال هست از قرص هوم پلاس استفاده میکنم و قابلمه و همه چیز هم داخل ماشین می‌گذارم. قبلش ...

قرص هوم پلاس مدل جلادهنده استفاده میکنید یا ساده ؟

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

سلام عزیزم معصومه جان مودم اینترنت شما اسمش چیه ؟ هرماه چه مبلغی شارژش می‌کنید؟

سلام به روی ماهت عزیزم ❤️ 

پارس آنلاین 

دوازده هزار گیگ سالانه 

با تخفیف امسال یک ملیون و نهصد و خورده ای 

معصومه جان چند روز پیش پرسیدم ، میشه بگی الان با این هزینه های جدید الان روزی چقدر بذاریم کنار همون ...

عزیزم بستگی به هزینه های زندگیت داره 

معمولا یه چیزی بذار که یه جور چالش باشه برات 

ببین مثلا روزهای عادی چقدر هزینه ی روزانه داشتی 

مثلا پونصد تومن ،بیا برای شروع ۳۵۰کن 

ببین تا چه حد میتونی با خلاقیت بیاری پایینتر 

جمله ی آخرت رو متوجه نشدم ..چی رو جدا کنی بکشی بیرون ؟

سلام معصومه عزیزم..یه سوال دارم..لیموروکه فویل میپیچی بعدمیزاری فریزر؟

به به 😍 آتوسا جان ❤️ خوبی عزیزم 

چرا نیستی ؟ نه ازت گزارشی میبینیم نه هیچی 

قبلاً فعال تر بودی ها 😊

از خیاطی چه خبر ؟ تا کجا تونستی پیش بری ؟

آره عزیزم اگه میخوای تلخ نشه از وسط چهار تیکه کن 

بعد هسته هاش رو در بیار بچین تو سینی بذار فریزر. وقتی یخ بست...بذار تو زیپ کیپ مرتب 

من خودم به فویل میپیچم رنگ پوستش یکم کدر میشه ولی مزه اش برای من تغییر نکرده ..البته لیمو های رسیده میگیرم که تلخ نباشه 

دوستان عزیزم سلام روزتون بخیر خیلی دلم براتون تنگ شده بود، .😍البته اینجا از کاربرای قدیمی رو خیلی ک ...

سلام دوست قدیمی...

مبارکتوووون باشه..

چقدرخوشحالم برات...

یادته یسری گفتی برای سال جدیداسم انتخاب کنیم ..

هرکی یه چی گفت..مثلاخودم گفتم سال پیشرفت وواقعا محقق شد...

چقدر دلم برای اون روزای سایت تنگشده

به هرحال هزاراااان بارمبارکت باشه عزیزم..

اگردوستداشتی برامون از روندش تعریف کن.....

@خانوم_حاج_آقاداوود‍ سلام عزیز دلم ❤️ خوبی انشالله یه خبر از خودت و نی نی بده برامون انشالله که مادر ...

سلام عزیزم

از رویا جان هم خیلی وقته خبری نیست 

رویا جون عزیزم یه خبر از خودت بهمون بده

@royayezendegi‍ 

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
به به 😍 آتوسا جان ❤️ خوبی عزیزم چرا نیستی ؟ نه ازت گزارشی میبینیم نه هیچی قبلاً فعال تر بودی ها 😊ا ...

خوبم عزیزم....یخورده سرم شلوغه ...

خیاطی خداروشکریه چیزایی یادگرفتم ..ولی الان کارهای خونه زیادترشده چون فصل آذوقه جمع کردنه  چون منم همسرم مثل همسرشماکارش فصلی بایدبفکرباشم...

سرم خلوت بشه چشم حتما گزارشم میدم.واینکه کار سختی پیش رو دارم ...

از همه شمادوستای عزیزم میخوام که بادلهای پاکتون برام دعاکنید بخیر به سرانجام برسه.

سلام خوبید وقت بخیرسوالم اینجا مطرح میکنم چون یک سری دوستان با تجربه قطعا می‌توانند به یک مادر خسته ...

سلام عزیزم شربت راسیب خیلی عوارض داره بهش نده سعی کن شربت دیگه ای جایگزینش کنی بامشورت دکتر....

سلام خانومای باهوش و اقتصادی 🌺یه سوال داشتم لطفا کمکم کنید من عقدم خییلی دلم میخواد یه جشن کوچیک عر ...

ماه عسل با خانواده ها برید؟؟ 

عزیزم شما که آنقدر دوست داری انجام بده 

خونه که دارید 

جشن هم بگیر که برای ادامه مسیر زندگی بهت انرژی میده 

چون شما که دوست داری نگیری بعداً زیاد براش حسرت می خوری 

به ما که دادن، نمیدونم ، به یه فروشگاه دیگه سر بزن

باشه عزیزم والا دو جا رفتیم ولی استعلام نگرفت از کارتمون شاید برا ما هم اومده باشه مگر اینکه صبر کنم تا اخر هفته چون زنگ زدم گفتن تا اخر هفته شارژ میشه