2777
2789
احتمالا پف کیکت خوب نیست که سفت میشهتویگوگل بزن اشپزخونه کوچیک مناین خانم هم اموزشهای ویدیویی خوبی د ...

پف کیک یعنی چی؟ اونطوری میخوام اسفنجی نمیشه

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام عزیزممن باشم قبول میکنم اما قبلش حتما یه ورکشاپ کیک‌پزی میرماصولاً یک یا دو جلسه هست اما تمام ا ...

میترسم کسی نخره اخه تو دیوار زیادمیبینم کیک میپزن قیمتهای پایین هم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها کسی نظر مرد بازار رو میدونه که آیا موقتی هم شده طلا میاد پایین حداقل رو ۷۵۰۰؟الکی به حر ...

اگر  کسی نظری داد به منم بگو

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

دوستان یه نظر سنجی

من دیروز سکه هامونو نگاه می کردم

حساب کردم دیدم حدودا 7هزار سوت سکه پارسیان دارم( خرد خرد برای کادو خریده بودم که طلا رفت بالا ندادیم... یه سری هاش هم کادو اومده... سه تاش هم پس انداز بچه هاست)

بنظرتون همونجوری بمونه یا ببرم تبدیل به طلا کنم؟

دیگه فکر نکنم بتونم اینا رو کادو بدم.. چون طرف ما کادو زیاد سنگین نمیدن. زیر 1تومن میشه نهایتا 4-5تا 100سوتی دارم اونا رو نگه میدارم

خدا پسرتو برات حفظ کنه عزیزمپسر من تا بدنیا امد کرونا شد دو سه ماه بعدش منم بچمو هیچجا نبردم 18ماهگی ...

پسرم پیش دبستانی میرفت از 1مهر مریض شد... 

ولی کلاس اول واکسن زدم اصلا مریض نشد خداروشکر

دو روز پیش هم واکنس زدیم. البته نمی اومد. میگفت میخوام مریض بشم بمونم خونه :)

خدا پسرتو برات حفظ کنه عزیزمپسر من تا بدنیا امد کرونا شد دو سه ماه بعدش منم بچمو هیچجا نبردم 18ماهگی ...

سلام عزیزم منم تجربه مشابهی دارم.💚

پسرم پیش دبستانی با اینکه مهدکودک رفته بود کلی بیماری می‌گرفت حالا نه در حد شدید با ماسک می‌رفت مدرسه و همیشه خدا دارو میخورد😐

حالا مربیش می‌گفت نگران نباشید طبیعی هستش بچه ها چون با ویروس ها و محیط جدید آشنا میشن اینطوری سال های بعد شدتش کمتر میشه.😮‍💨

واقعا هم همینطور بود.کلاس اول در حد به آبریزش بینی بعضی وقت ها داشت.اونم با دارو رفع میشد.کلا شاید در طول سال دو سه روز نرفت مدرسه.

شما بنظرم سعی کن حتما حتما آب میوه طبیعی تو برنامه غذایی تون داشته باشید.مخصوصا آب پرتقال.ما خانوادگی سرما میخوریم.شوهرم 5یا6کیلو پرتقال میخره با بچه ها می‌شنیم آب میگیریم و میخوریم. سریع خوب میشیم.(تو چند وعده میخوریم)

من خودم خیلی بد سرماخوردگی هستم سرما نمی‌خورم ولی مریض بشم حتما بیمارستانی میشم. از وقتی این کارو میکنیم خیلی سرماخوردگی راحت تری داشتم.

✅همه دوستان از معجزه ای میوه طبیعی غافل نشید واقعا عالیه.

هر میوه ارزونی پیدا کردین بخرین همراه با بچه ها آب‌گیری کنید نوش جان کنید😇. 

هم به سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنه هم یه جور تفریح برای بچه ها😅

💚💚💚💚💚💚💚

لیثیث جان ماشالله بهت عزیزممنم شاغلم صفرتاصدزندگی باخودمهتوی شرکتی پست خوبی دارم حقوقمم خوبه ساعت 1و ...

سلام 

من میتونم کمکت کنم ؛  سودش خوبه 

درخواست دوستی بده 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
ممنونم عزیزم الان سرچش میکنممن کیکاموک میذارم یخچال فرداش سفت میشه میترسم بدم کافه قبول نکنه تویخچال ...

اگر دستور بی نقص میخای از کانال یا پیج اقلیم مزه ها که برای سعیده حیدرزاده هس استفاده کن

دیگه لازم نیس بری حضوری.....

خودمم تو فکرشم حالا برم صحبت کنم ببینم چی میگن چون نمیدونم الان که قراره مدارس نیمه حضوری بشه شرایط ...

ببین فدات شم به هرحال هرکاری سختی‌های خودش رو داره

میگی والدین اذیت کردن روی اعتمادبه‌نفست کار کن بتونی جواب درست رو در کمال آرامش و ادب بدی اینجوری دیگه خودخوری نمیکنی

ماهی یکبار روغن زیاد نیست؟

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
میترسم کسی نخره اخه تو دیوار زیادمیبینم کیک میپزن قیمتهای پایین هم

عزیزم شما الان پیشنهاد کاری داری پس ترس این رو نداشته باز

ورکشاپ برو نتونستی یوتیوب چند بار درست کن قشنگ دستت بیاد 

مطمئن باش از پسش برمیای

بیا اینجا بگو با هم ذوق کنیم😍

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم شما الان پیشنهاد کاری داری پس ترس این رو نداشته بازورکشاپ برو نتونستی یوتیوب چند بار درست کن ق ...

چشم مهربون چقدماهی تو🩷🩷🩷

حتمامیرم حضوری دوره الان پیگیرشدم 4روزه اموزش میده

فروشنده التتو رو معرفی کرد با توجه به بودجه و ماهی ۴تومن نمیدونم التتو چجوریه خوبه یانه سرهمی هست با ...

عزیزم من یک سال پیش التو خریدم بالا یخچال وپایین فریزر هست تا حالا مشکلی نداشته فقط یه ایراد داره نمیدونم موتورش هست یا فنش وقتی که کار میکنه صداش زیاده در حد دو سه دقیقه صداش زیاده