2777
2789
اگر کسی نظری داد به منم بگو

ععزیزم بستگی به مکانیزم ماشه داره ببینم چی میشه اگه اروپایی ها فعال کنند طلا از این هم بالاتر میره و اگه فعال نشه ممکن هست پایین بیاد ولی بازم نه زیاد چون اقتصاد کشور ایجاب نمیکنه؟.

ترک قشقایی 
ععزیزم بستگی به مکانیزم ماشه داره ببینم چی میشه اگه اروپایی ها فعال کنند طلا از این هم بالاتر میره و ...

آره دقیقا 

این دفعه مذاکره و مکانیسم ماشه با هم ، هماهنگ شده ولی بازار به مذاکرات پاسخی + نداده و همچنان صعودیه ....

چند جا دیدم که گفتن بالای ۷۸۰۰  خرید ریسکش بالاست ... خودمم منتظر فرصت خریدم ....؛  هیجان بازار خیلی بالاست چون هر روز یه وضعیه ....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همه دوستانبچه ها من تا حالا وام خونگی شرکت نکردم امروز بهم گفتن می‌خوان تو فامیل ده ماهه بیس ...

سلام به نظر من همون دو تومن رو هر ماه پارسیان یا شمش 24عیار بخرید و نگه دارید 

قرعه خونگی تو این شرایط اصلا درست نیست

چون قیمت طلا احتمالا تا عید رو به بالا باشه 

بازم تصمیم با شماست

سلام خدمت همه مادران ایران زمین دوستانی که بچه مدرسه ای دارن و میگفتن بچم همش مریضه من میخوام یه خاطره براتون تعریف کنم که هرکی بهش عمل بکنه کمتر بچش مریض میشه این خاطره برمیگرده ب ده سال قبل که من مجرد بودم و یه داداش کوچولو داشتم داداشه من فوق العاده بدن ضعیف و حساسی داشت همش هم مریض بود هفته ای یه بار باید میبردیمش دکتر اونم حتما متخصص و سرم استفاده میکردش تا خوب میشد هزینه های ویزیت متخصص و داروهاش خیلی زیاد میشد و اصلا هزینه ها یه طرف اون همه درد کشیدن داداش لاغر و نحیفم و سرم امپول زدنای هر هفتش خیلی سخت بودن برن اون روزا دیگه برنگردن

خلاصه پیش دبستانی داداشه من حتی نصفشم نتونست بره فصل پاییز و بهار باز بهتر بودش دوسه هفته یه بار دکتر میبردیمش اما فصل زمستون همش خونه بودا داروهاش که تموم میشد این باز مریض میشد اینقده دکتر برده بودیمش دیگه کسی میومد خونمون یا جایی میرفتیم رومون نمیشد بگیم این باز مریضه در این حد وقتی رفت کلاس اول بهتر شدش قضیه سه هفته یک بار مریض میشد سه روز غیبت میکرد و بازم خوب میشد کلاس دوم وسومش هم همینطور عین کلاس اول گزشت ما که مریضی های پیش دبستانش رو دیده بودیم ب مریضی های هر ماهش راضی بودیم تا اینکه مامانم با از یکی از مادرهای همکلاسی های داداشم که پسرش خیلیییی کم مریض میشد شنیده بود که میگفته دستگاه دستی اب میوه گیر خریده و یه پرتقال و یه لیموشیرین رو ابش رو صبحا در میاره میده پسرش بعد صبونه میخوره یه بارم عصر این کار رو میکنه یه بارم شب موقع خواب 

ماهم این کار رو کردیم و نتیجش فوق العاده بود از اون روز دیگه داداشم خیلیییی کم مریض میشه دو سه ماه یه بار شمام امتحان کنین حتما فقط اینکه بینش فاصله نیفته و هر روز باشه حتما

توش اگه تونستین لیمو ترش و نارنج و گریپ فروت هم بزنین طعمش عالی میشه 😘

چشم مهربون چقدماهی تو🩷🩷🩷حتمامیرم حضوری دوره الان پیگیرشدم 4روزه اموزش میده

سلام عزیزم توی ایتا پیج دهکده کیک خانگی خانم عباسی رو سرچ کن الان تا ۵ ام تخفیف داره همه دوره ای هم دارن از کیک خامه ای بگیر تا فوندانت و کافیشاپی و پودر کیک اماده و سوسیس کالباسو اموزش رایگان هم داره تو کانالش.

دستوراشون دقیق و بی نقصه 

اپلیکیشن دارن و دوره رو که خریداری کنید همیشه فیلماشو دارید. تا یک سال هم رفع اشکال میکنن.

دوستان هر کسی به نظرم میخواد توی این زمینه ها فعالیتشو شروع کنه صفر تا صد آموزش دادن حتما پیگیر بشید.

چهار تا دوره رو با هم قیمت خیلی مناسبی هم گذاشتن .

من خودم سوسیس کالباسشو شرکت کردم ولی به نظرم بهتره دستگاه های صنعتیش رو ادم داشته باشه.

سلام به همه دوستانبچه ها من تا حالا وام خونگی شرکت نکردم امروز بهم گفتن می‌خوان تو فامیل ده ماهه بیس ...

اگر همون نفر اول دوم اسمتون دربیاد خوبه

وای به نظر خودت، اگر ماه ۹ یا ۱۰ دربیاد، ارزش داره؟ اونموقع فقط پول خودتو گرفتی بعد از اینهمه ماه

انگار پولتو گذاشتی توی کمد خونه اونموقع یه جا برداشتی 

هیچ تضمینی هم نیست که اسمت اوایل در بیاد. به هرحال باید نفرات آخر هم توی جمع باشن، که شانس هرکسی ممکنه بیفته

اگر همون پول رو هر ماه پارسیان بخری بذاری بهتره (به نظر من)

البته اگه بتونی، چون خیلیا قسط میدن ولی اگه بخوان این مدلی پس انداز کنن نمیتونن

با توجه به اخلاق و شرایط خودت تصمیم بگیر

اگر همون ۱۰ نفر عضو، ماهی ۲ تومن بدن، میشه ماهی ۲۰ تومن.

بجای یه وام ۲۰ تومنی که الان میگن، به دو نفر نفری ۱۰ تومن بدن

اینطوری ۵ ماهه تمومه ولی ۱۰ تومن وام میگیرین، ماه‌های انتظار کمتر میشه

یا اعضا نفری ۴ تومن بدن هر ماه، ۱۰ نفر میشه ۴۰ تومن .

به دو نفر نفری ۲۰ تومن در ماه وام بدن

اینطوری هم زودتر تموم میشه، ۵ ماهه

شاید این شرایط سخت تر باشه، ولی با توجه به تورم هرچقدر مدت انتظار دریافت پول کمتر بشه به نفع کل اعضا هست

سلام خانما به نظراتون نیاز دارم

من یه خونه باغ دارم ۲۰۰ متر نیمه ساز (به جای مهریه گرفتم) منطقه ی رو ب پیشرفته و میشه گفت جاش خیلی خوبه شما بودین نگه میداشتین یا میفروختین و دوتا اپارتمان متوسط میگرفتین میدادین اجاره؟ (شاغل نیستم ماهی حدود ۵ تومن دارم)

🕊✌🏻

من هم تارا رو نصب کردم، ممنون از دوستایی که معرفی کردن بخصوص مریم جان تجربه خرید خوبی بود از افق کوروش خرید کردم ۲ کیلو گوشت گوسفند و یک کیلو گوساله خریدم که ۹۰۰ گرم هم شینسل مرغ رایگان بهمون داد

سلام عزیزمکلا من آدمیم که خوابم کمهتوی روز به ندرت خوابم میگیره شب هم دیگه دوازده یک می‌خوابم کمبود ...

وقتی توصیف درآمد و شغلتو میکنی من دلم میخواد برم دنبال کار  ، ایشالله به آرزوهات برسی به زودی