2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سلامممممخب من یه تایم طولانی نبودم و خیلی اتفاقات افتادجنگ باعث شد خیلی از برنامه‌های من بهم بر ...

لیلیث جان 

یه سوال

چطور میشه که میگی میخواستی خونه بخری 

بازم میگی الان ۱۰۰ بدهی داری ؟

والله منم مجردم  و کارمند 

همچین هزینه ای هم ندارم برم سفر و ...

ولی باز نمیتونم زیاد جمع کنم 

ببخشیدا ذهنم مشغول شد 

سلام خانما خوبینبه راهنماییتون نیاز دارم یکی از دوستان ازم خواسته بپرسم ازتون که میشه با ۲۰تومن نقدی ...

سلام من یخچال دیپوینت دارم که بالا فریزر هست و پایین یخچال .جادار و خوبه.ولی آخرش یخچال دو قلو بهتره من جا نداشتم که این مدل خریدم .

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

لیلیث جان یه سوالچطور میشه که میگی میخواستی خونه بخری بازم میگی الان ۱۰۰ بدهی داری ؟والله منم مجردم ...

سلام عزیزم 

عشقم من پس‌اندازم به صورت پول نقد نیست طلا دلار و دو دونگ از یه واحد خونه هست اینا روی هم حدودا ۵ تومن میشه که خب من می‌خوام بیشتر بشه بتونم منطقه‌ی مورد علاقه‌ام خونه بخرم

طلا و دلار پس‌اندازی هست که خودم تو این چند سال انجام دادم

دو دونگ هم ارثیه‌امه

بغیر از اینا من درآمد ماهانه‌ام در حال حاضر خوبه حدودا ٧٠ تومن هست

اینکه انقدر بدهکار شدم بخاطر اینکه جنگ باعث شد این چند ماه حقوق نگیرم خب به طبع بدهکاری پیش اومد چون اجاره خونه‌ام هم ماهانه مبلغ بالایی هست

مسافرت و اینا رو یا از حقوق ماهم برنامه‌ریزی میکنم میدم یا کلا یه قرعه‌کشی خونگی رو میذارم برای سفر بخصوص سفر خارجی رو اینجوری میرم که بهم فشار نیاد پول تور و بلیط رو با قرعه‌کشی میدم هزینه اونجا رو از حقوقم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزم عشقم من پس‌اندازم به صورت پول نقد نیست طلا دلار و دو دونگ از یه واحد خونه هست اینا روی هم ...

سلام خوبی عزیزم

یادمه شما چندتا شغل داشتی 

میشه شغل هاتون رو بگید ؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام عزیزم عشقم من پس‌اندازم به صورت پول نقد نیست طلا دلار و دو دونگ از یه واحد خونه هست اینا روی هم ...

لیلیث سلام  خوابت وضعیت خوابت چطوریه ؟ از ابن جهت میپرسم که روزا سرت شلوغ باید شبش خوابیده باشی حسابی که انرژی داشته باشی، فکر کنم تهران کلا حقوق‌ها بیشتره  آره؟

ممنون که پاسخ دادی

حقوق من که ۱۴ تومنه به غیر حقوق درآمدی ندارم 

موندم آخرش من چجوری خونه بخرم 🤔🤔🤔🤔🤔🤔

بستگی به متراژ خونه داره ولی کمترین هزینه مال گاز هست .بعد الان گرمایش باید شوفاژ باشه که خب اون هزی ...

سلام عزیزم.ما خونمون گچ کاری کردیم و حالا به مرحله رنگ و کابینات رسیدیم.در مورد کابینت یه اشپزخانه اصلی و یه مطبخ داریم.کابینت خیلی برام مهمه اول جنسش چون اینجا هوا گرمه ولی خشکه.موریانه شاید بزنه من واسه هر کدوم چه جنسی بخرم علاوه بر خوب بودن زیبا هم باشه