2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا پسرتو برات حفظ کنه عزیزمپسر من تا بدنیا امد کرونا شد دو سه ماه بعدش منم بچمو هیچجا نبردم 18ماهگی ...

من واکسن آنفولانزا رو میزنم چون گفتم کلاس دوم که بود خیلی اذیت شدم حالا کلاس دوم پایه راحتی هست خودش باز می‌تونست تو خونه بخونه ولی دیگه من نمی تونستم برای کلاس چهارم که پایه مهم و سختی هست اینکارو بکنم واسه همین واکسنش رو شهریور زدم و خداروشکر خیلی هم راضی بودم به نسبت خیلی کمتر مریض شد 

لیثیث جان ماشالله بهت عزیزممنم شاغلم صفرتاصدزندگی باخودمهتوی شرکتی پست خوبی دارم حقوقمم خوبه ساعت 1و ...

سلام عزیزم

من باشم قبول میکنم اما قبلش حتما یه ورکشاپ کیک‌پزی میرم

اصولاً یک یا دو جلسه هست اما تمام اشکالاتت رو رفع می‌کنی

بعدشم عزیزم خب خراب کنی چیه مگه فوقش میری جای دیگه 

الان همه‌ی کافه‌ها کیک خونگی می‌خوان

یکم جلو بری بتونی کوکی و دسر رژیمی درست کنی میتونی باشگاه‌ها هم بفروشی

چیزی نیست که از پسش برنیای❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزم صبح بخیر من دوسال قبل برای بار اول سرویس مدارس رفتم حقوقش خوب بود اما چون بی تجربه بودم و ...

سلام عزیزم 

آره چرا نری؟ تجربه هم که داری

لنت هم که همراه نمی‌خواد عوض کنی

بنظرم اگه وقت داری برو حتما

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
من اصالتا خراسانی هستم و چون از قدیم زعفرون می زدیم همه چی رو عادت دارم خوب قیمتی که الان تهران هست ...

سلام گلم به استان یه شهر نیست به سلیقه هست و روش غذا پختنی که اموزش دیدیم مادر منم توی همه این غذا هایی که پست قبل نام بردی زعفران میزنه غیر اینا توی باقلا پلو و ماهی پلو،ماهی سرخکرده ،مرغ سرخکردنی هم زعفران میزنیم برای منم که طبیعتا اشپزی رو از مادرم یاد گرفتم توی همه این غذا ها زعفران استفاده میکنم ولی خیلی ها رو دیدم به جای زعفران از زردچوبه استفاده میکنن خب طبیعتا برای یکی مثل من که به عطر زعفران عادت کردم بعضی غذا ها دلچسب نیست و به مشامم بوی زمخت زردچوبه میده منظورم این نیست که از زردچوبه استفاده نمیکنم منظورم اینه کمتر استفاده میکنم یه مقدار هم زعفران جایگزین میکنم یا دیدم کسانی که حتی توی شله زرد و حلوا هم به جای زعفران رنگ غذا می زنن ولی خب از نظر من خوشمزه نمیشه اینطوری در حالیکه کسی که به این مدل غذا پختن عادت داره خوشمزه هست 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
لیثیث جان ماشالله بهت عزیزممنم شاغلم صفرتاصدزندگی باخودمهتوی شرکتی پست خوبی دارم حقوقمم خوبه ساعت 1و ...

سلام عذر میخوام من جواب میدم

کیک پختن اصلا هیچ کاری نداره فقط باید دستت بیاد اگر شهرتون کسی دوره حضوری میذاره شرکت کن چون با ریز نکات توضیح میدن. اگر امکانش نیست اینستا پره از دستورکیک منتها باید ی پیج خوب و معتبر پیدا کنی تو اینستا بزن دستور کیک هویج کلیویدیو برات میاره بشین کامنتا رو بخون اونی ک بیشترین رضایت رو داشته برو تو کارش و درستش کن. 

اصلا از دستورهای گوگل استفاده نکن بنظرم. وقتی با فیلم اموزش ببینی کلی نکات تو همون فیلم یاد میگیری تا اینکه فقط از ذوی دستور متنی کیک بپزی

و کیک هم اگر علاقه و استمرار داشته باشی ی مدت کامل قلق ها دستت میان

ممنونم عزیزم الان سرچش میکنممن کیکاموک میذارم یخچال فرداش سفت میشه میترسم بدم کافه قبول نکنه تویخچال ...

احتمالا پف کیکت خوب نیست که سفت میشه

تویگوگل بزن اشپزخونه کوچیک من

این خانم هم اموزشهای ویدیویی خوبی داره با تمام نکات

قبض شده ۴۰۰ تومن بعد ۲۵۰ تومن مصرفمون بوده ۱۵۰ تومنش مالیات و غیره یک لیست بلند بالا که اصلا نمیدون ...

من هر بار چک میکنم برای ما ۳۵ تومن این ماه مصرف برقمون بود ماه پیش ۱۷ تومن ۴۳ تومن هم پول بیمه دوتا مدل بیمه ،ابنمان و مالیات بود فکر کنم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام عزیزم آره چرا نری؟ تجربه هم که داریلنت هم که همراه نمی‌خواد عوض کنیبنظرم اگه وقت داری برو حتما

خودمم تو فکرشم حالا برم صحبت کنم ببینم چی میگن چون نمیدونم الان که قراره مدارس نیمه حضوری بشه شرایط چجوریه وچقدر حقوقم میشه 

تقریبا هرماه روغن عوض میکردم وخیلی به ماشین فشار میومد اما خب دستم باز بود برای قسطی چیزی خریدن ازاونطرف انقد چندتا از والدین اذیتم کردن که چشمم ترسیده اما بااین حال باید به خودم سختی بدم 

سلام بچه ها کسی نظر مرد بازار رو میدونه که آیا موقتی هم شده طلا میاد پایین حداقل رو ۷۵۰۰؟الکی  به حرفای دوست شوهرم صبر کردیم طلا از ۷۴۰۰ رسید ۸

الان خیلی برام زور داره این قیمت بخرم حتی اگه بالاتر بره ۳۰۰ دارم میشد ۴۰ گرم آب شده خرید الان کمتر 

لطفا کسی نظر مرد بازار داره بگه

سلام عذر میخوام من جواب میدمکیک پختن اصلا هیچ کاری نداره فقط باید دستت بیاد اگر شهرتون کسی دوره حضور ...

اختیار داری مهربون خیلی محبت کردی برام نوشتی🩷🩷🩷حتما ی دوره میرم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️