2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان قصد به هم ریختن تاپیک رو ندارم لطفا جنجال نکنید معصومه خانوم برنگشت؟کانالی پیجیده چیزی ندارن؟

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸

سلام یه سوال،الان چند روزه میخوام از مهر ایران معدل حساب رو ببینم ،خطا سرور میزنه الان چهار روز میشه که نمیتونم معدل رو ببینم.کسی میدونه چرا اینجوریه؟

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

سلام یه سوال،الان چند روزه میخوام از مهر ایران معدل حساب رو ببینم ،خطا سرور میزنه الان چهار روز میشه ...

سلام عزیزم برا منم اینجوریه نمیدونم چرا میزنه خطا سرور

عزیزم همه که مثل شما فکر نمیکنن متاسفانه حق مسلم خودشون می دونن که ازتون کلید بخوان اصلا قبل از سفر ...

خواستم نکته ای رو بگم که تو اطرافیانم دیدم و برام شده یه الگو...معمولا تو هر فامیلی چند نفر هستن که ماشین خارجی گرون قیمت دارن ..پسر عموی منم یه ماشین شاسی داره که تقریبا ماشین عروس ده نفر شده تا حالا...شایدم بیشتر...و چقدرم ماشینش آسیب دیده تا حالا...جای چسب خط و خش و تصادف توی عروس برون و بمااااااند...

و این در حالی که از بقیه که ماشین خوب دارن حتی کسی تقاضا نمیکنه...چون میدونن چی میشنون...اتفاقا احترامشان هم بیشتره و همه اونها رو یه آدم قدردان میدونن..چون اموالی رو که به سختی به دست آوردن رو هم نمیریزد زیر دست دیگران...

دلسوزی هم نداره اصلا...تو هیچ زمینه ای...الان تقریبا همه رو میشه اجاره کرد...ماشین،ویلا،حتی لباس...

یه بار به خانم پسر عموم گفتم شما جلوی همسرتون بگیر .ماشینتون گرونه..یه خط روش بیفته به اندازه حقوق یه ماهتونه....برگشت گفت جوونن و ثواب داره و این حرفا...

بهش گفتم شاباشی که رو سر عروس داماد ریختن چند برابر اجاره ماشینتون بود..بنده خدا سرشو تکون داد و هیچی نگفت...

واقعا مهارت نه گفتن و مدیریت رفتار نعمتیه به خدا...همه تلاشم تو زندگی اینه نه درخواستی از اطرافیانم داشته باشم که اونها رو بندازم تو معذوریت..نه خودم خواسته نا معقول دیگران رو انجام بدم...کاش اینهمه شعار فرهنگ که میدیم رو از همین چیزای کوچیک شروع کنیم...چتر شدن مخصووووصا تو این اوضاع اقتصادی والله ظلمه...گناهه...

دوستان قصد به هم ریختن تاپیک رو ندارم لطفا جنجال نکنید معصومه خانوم برنگشت؟کانالی پیجیده چیزی ندارن؟

ایتا رو حذف کردن کانال تلگرامشونم نمیاد🥲فعلا که نیومده ایشالا زودی بیاد تاپیک

من دقت کردم فروشگاه اتکا مخصوصا شعبه شهید چمران داخل خیابان امام خمینی قیمتهاش خوبه از بقیه فروشگاهه ...

عزیزم فکر کنم فروشگاههای اتکا بیشتر برای نظامیها تخفیف میدن،تخفیف برای عموم کمتره

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

پیام امروز مرد بازار

اصلاح امروز صرفا بدلیل برخورد دلار با خط روانی ۱۳۰ بود و کف بازار همچنان گارد صعودی خودش رو حفظ کرده حمایت طلا خط مرزی ۱۳ و حمایت مهم و کلیدی خط ۱۲۷۰۰ و هدف طلا در آینده نزدیک ۱۳۸۵۰ خواهد بود

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏 لینک کانال ایتا استاد قلیان https://eitaa.com/joinchat/3288728935Cfe56441ec1

خواستم نکته ای رو بگم که تو اطرافیانم دیدم و برام شده یه الگو...معمولا تو هر فامیلی چند نفر هستن که ...

این که دقیقا نه گفتن یک مهارت هست من خودم هم گاهی دیگه نه میگم مثل همین دوستی که گفتم من واقعا باید روی این مهارت کار کنم بعضی وقتا سخته برام مثلا میگم طوری نمیشه و به قول فامیلتون ثواب داره و....ولی بعضی ها اصلا عجیبن مال مردم را مال خودشون میدونن ادم را از لطف پشیمون میکنن . مشکل اینه ما مردمی هستیم که همونطور که نه گفتن بلد نیستیم نه شنیدن هم برامون سنگینه شما ده بار به یه نفر خوبی کن یکبار نه بگو باهات قهر میکنه بعضی روابط هست که نمیشه قطع کرد مثلا من پسرم تک فرزنده مجبورم والدین دوستاش را تحمل کنم که روابط اجتماعیش خوب بشه همبازی داشته باشه بعضی وقتا خیلی هم باهاشون اختلاف دیدگاه دارم ولی چه میشه کرد از این جهت شخصا سعی میکنم زیاد کسی ندونه چی دارم و چی کار میکنم حتی خانواده خودم حتی پدر و مادرم هرچند اقایون گاهی که دوست دارن جنم مردانه و زرنگی و هوش اقتصادیشون را به بقیه نشون بدن میبینی گفتن بعدم دیگه کاری نمیشه کرد اگر میتونستم به همسرم هم نمیگفتم چی داریم