2777
2789
عنوان

از دلتنگی داداشم دارم میمیرم دو ماهه فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 71 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روحشون شاد

خوا بهت صبر بده

عزیزم سوگواری تا شش ماه کاملا طبیعیه . ولی اگه میبینی نسبت به روزهای اول حالت بهتر که نشده هیچ، مدام داره بدتر هم میشه لطفا کمک تخصصی بگیر . برو تراپی حتما

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

هر وقت دلت تنگ شد برو لباساشو بغل کن بو کن براش فاتحه بخون واقعا سخته عزیزم خدا رحمتش کنه هنوز داغش تازه اس باید حداقل یه سال بگذره تا یه کم آروم شی بتونی با این سوگ نبودنش کناربیای الان طبیعیه که حالت خوب نباشه

نمیدونم چه حسیه بعد فوت عزیزان زندگی ادم تقسیم میشه به قبل از فوت عزیزت وبعد ازفوت عزیزت انگار دنیا وادماش ویجور دیگ میبینی همه چی برات غریبه اصلا عجیبه خدا انشالله سر کافر نیاره این حس هارو

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
روحشون شاد خوا بهت صبر بدهعزیزم سوگواری تا شش ماه کاملا طبیعیه . ولی اگه میبینی نسبت به روزهای اول ح ...

بدتر هم شدم روزای اول دورت شلوغه ادم نمیفهمه چه بلایی سرش اومده هر چی میگذره برام سخت تر میشه کارم فقط گریه و زاری شده

منم داداشم ۳ سال فوت شده😭 تو ۴۰ سالگی خیلی دوسش داشتم خیلی

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید