2777
2789
عنوان

من از عدالت خدا ناراحتم دخترا میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 63 پست
۲۶ سالمه دیر نیس ؟ از خودم کوچیکتراش رفتن سر زندگیشون

منم ۲۴سالمه

همه همسنای من تو فامیل رفتن سر زندگی شون

غصه بخورم؟؟

رو اعتماد بنفست کار کن

اگر اهل درسی مرگی درس بخون

جایگاه اجتماعی خوب خیلی موثر هس

باشگاه برو

هنری یادبگیر

مشغول خودت باش

دنبال پسرا نباش

ی جوری رفتار کن اونا بیفتن دنبال تو

منم ۲۴سالمه همه همسنای من تو فامیل رفتن سر زندگی شونغصه بخورم؟؟رو اعتماد بنفست کار کناگر اهل درسی مر ...

میدونی اصلا پسری دورم نیس اصلا انگار دیده نمیشم من سن و سالم خیلی رو اعتماد به نفسم تاثیر کرده احساس میکنم خیلی دیر شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا واقعا تو این مسئله باید چیکار کنه؟قدرت اختیار داده ب ادما واسه زندگیشون بهترین تصمیمو بگیرن حالا ...

متوجه منظورم نشدی من حرفم این هست ک چرا باید سر راه ما ادم های بد قرار بگیرند

حرف منم همین بود میگم گناه من چی بود درحالیکع هیچی کم نداشتم حقم نبود اون سرکوفت عا

گناهی نداشتی

سرنوشت بوده

کسی که سرکوفت میزنه همون بهتر که نشد

حالا دعا کن یه کیس خوب برات بیاد رو زندگی یکی دیگه تمرکز نکن

میدونم ناراحتی ولی باور کن اگه به ازدواج ختم میشد اصلا خوشبخت نبودی .زندگی با مردی که سرکوفت میزنه خوشی نداره .چون حتی اگه بهترین هم باشی ولی بازم سرکوفت میشنوی .

در ضمن من فکر میکنم ربطی به عدالت خدا نداره

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

تو نمیتونی پیش بینی کنی چی پیش میاد در اینده تمرکزتو بزار رو زندگی حال

میدونی من خیلی ناراحتم نمیدونم چرا هیچ ادم خوبی ک موقعیت و شخصبت خوب داشته باشه اصلا سرراهم قرار نگرفته و هرکس هم اومده ک یکم از لحاظ موقعیت بالا بوده تا فهمیده پدر ندارم ربط داذه به بی کسی و وضع مالی پایین ؛؛؛ از طرفی هم واقعا با این گرونی حتی با وجود کار کردنم شرایط اولیع ازدواج ندارم چون خانواده ای پشتم نیستن همه این عوامل ها هم اینکه ادم خوب نیومده سراغم هم بی پولی خوذم باعث شده سنم بره بالا