من قبلا یه خواستکار داشتم که از نظر شرایط مالی عالی بود و ۱۴ سال ازم بزرگتر بود همه کاری کردم ک پیشش کم نیارم و در حد خودم بهترین باشم ولی خیلی سرکوفت شنیدم ازش و تو دوران اشنایی احساس کردم پایین ترین آدمم از نظر اختلاف سنی قضاوت شدم از سمت خانوادش و...حالا تو فامیلمون یه پسر خیلی عالی خوش قیافه و خوش تیپ و واقعا شغل عالی یه دختر ک ۱۳ سال ازش کوچیکتر هست و تازه مدرسه شو تموم کردع ودر کنار پسره مشغول به کار شدع و از نظر هیکل خیلی چاق هست و پسره خوشتیپ هست قد دختر خیلی کوتاه هست و پسرع قد بلند من فقط ناراحتم ک خب اینم واقعا از هر مطر پایین هست پس چطور به ازدواج ختم شد ولی من سرکوفت شنیدم دختره واقعا خیلی معمولی هست و چاق
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
میدونم ناراحتی ولی باور کن اگه به ازدواج ختم میشد اصلا خوشبخت نبودی .زندگی با مردی که سرکوفت میزنه خوشی نداره .چون حتی اگه بهترین هم باشی ولی بازم سرکوفت میشنوی .
تو نمیتونی پیش بینی کنی چی پیش میاد در اینده تمرکزتو بزار رو زندگی حال
میدونی من خیلی ناراحتم نمیدونم چرا هیچ ادم خوبی ک موقعیت و شخصبت خوب داشته باشه اصلا سرراهم قرار نگرفته و هرکس هم اومده ک یکم از لحاظ موقعیت بالا بوده تا فهمیده پدر ندارم ربط داذه به بی کسی و وضع مالی پایین ؛؛؛ از طرفی هم واقعا با این گرونی حتی با وجود کار کردنم شرایط اولیع ازدواج ندارم چون خانواده ای پشتم نیستن همه این عوامل ها هم اینکه ادم خوب نیومده سراغم هم بی پولی خوذم باعث شده سنم بره بالا