2777
2789
عنوان

شوهرم میگه گدایی میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب وقتیم میری اینکارکن هرچی داری ببریابخربراخانوادت  یه نصف گوسفندمیاری حداقل ۴و۵تومن خریدکنن ببر 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بگو خونه ی پدرمه، بی منت هرچی بخوام میارم، بگو پدر مادر تو هم یاد بگیرن کمک کردن به بچشون رو، بگو از ...

گفتم ولی هی اون حرفششو میزنه تا حرصم بده امروز از حرص این حرفش گریه کردم

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻
حالیش نمیشه با شوخی این جوری میگه میره حرص منو درمیاره

یا  بگو    میدن که دخترشون  از گرسنگی نمیره    آخه خوب میدونن دومادشون   چند مرده حلاجه

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
خوب وقتیم میری اینکارکن هرچی داری ببریابخربراخانوادت یه نصف گوسفندمیاری حداقل ۴و۵تومن خریدکنن ببر

اسی جان ایشونم خیلی درست میگن بازم چون شوهرت قدرنشناسه باید همین کارو بکنی

خوب وقتیم میری اینکارکن هرچی داری ببریابخربراخانوادت یه نصف گوسفندمیاری حداقل ۴و۵تومن خریدکنن ببر

من دستم چیزی ندارم ببرم بهشون ببرم هم عمرا اونا قبول نمیکنن میگن از زندگی تو به ما چیزی نمیرسه دخترم

من بودم دیگه چیزی نمیاوردم ،بزار بره پول بده بخره تا بفهمه ،یک بار جدی باش

خودشم میخره 

ولی میخاد اینایی ک مادرم ب من میدرو بی ارزش جلوه بده مثلا

بگو دلیل نمیشه چون توی خونوادت از این چیزا ندیدی و نمیدونی چیه، بهش بگی گدایی

👍

گفتم ولی هی اون حرفششو میزنه تا حرصم بده امروز از حرص این حرفش گریه کردم

یه مدتی اصلا هیچی، نیار  تا حالیش بشه، چقدر پدر مادرت کمک دستتون بودن، اصلا نیار، بهونه بیار مامانت ناراحت نشه، تند تند هم بگو به شوهرت گوشت بخر، فلان چیز رو بخر، تا ببینه چقد مفت میومده و تازه منت هم میذاشته