2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا چیشده 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یه بار به دوستم گفتم همسرم عوض شده گفت مطمئنی تو همون آدم قبلی هستی 

یه کمم به رفتار های خودمونم توجه کنیم 

البته من نمیدونم مشکل شما چیه صرفا تجربه امو گفتم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

توضیح بیشتر

نمی‌دونم الان درموردم چی فکر میکنید من ازش بچه ترم خوب مثلا چند شب پیش وسط رابطه بودیم داشتیم یعنی آماده میشیدم من دلم میخواست بیشتر نازمو بکش اون فکر میکرد من نمیخوام بهش بدم پاشد رفت خوابید 

نمیدونم بالاتر از دوست دارم چیه!ولی هرچی هست «من تورا همون"

از چه لحاظ درک نمیکنی.ولی با شناخت بیست و چن سالی که از مردا دارم مردا خودخواهن

نمی‌دونم واقعا شایدم هم من حساسم چون این روزها خیلی تحت فشارم

من این روزها تخت فشار زیادیم چون اساس کشی داریم 

مجبورم چند وقت خونه پدر شوهرم باشم همش دلم میخواد یکی نازمو بخره

نمی‌دونم الان درموردم چی فکر میکنید من ازش بچه ترم خوب مثلا چند شب پیش وسط رابطه بودیم داشتیم یعنی آ ...

خب یکم باید قلق همو به دست بیارین اگه رفتاری هم انجام میدین نزارین هرکس تو ذهن خودش تفسیر کنه تو اون لحظه می‌تونستی نیاز تو بگی کلا هرچی که می‌شه رو سعی کنین به هم بگین 

خب یکم باید قلق همو به دست بیارین اگه رفتاری هم انجام میدین نزارین هرکس تو ذهن خودش تفسیر کنه تو اون ...

خوب من میگم اون به من می‌خنده از نظرش من بچم 

خوب من میگم اون به من می‌خنده از نظرش من بچم

ببین کانال خانم هموله راست کار خودته

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹