بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
یه بار به دوستم گفتم همسرم عوض شده گفت مطمئنی تو همون آدم قبلی هستی
یه کمم به رفتار های خودمونم توجه کنیم
البته من نمیدونم مشکل شما چیه صرفا تجربه امو گفتم
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
نمیدونم الان درموردم چی فکر میکنید من ازش بچه ترم خوب مثلا چند شب پیش وسط رابطه بودیم داشتیم یعنی آماده میشیدم من دلم میخواست بیشتر نازمو بکش اون فکر میکرد من نمیخوام بهش بدم پاشد رفت خوابید
نمیدونم الان درموردم چی فکر میکنید من ازش بچه ترم خوب مثلا چند شب پیش وسط رابطه بودیم داشتیم یعنی آ ...
خب یکم باید قلق همو به دست بیارین اگه رفتاری هم انجام میدین نزارین هرکس تو ذهن خودش تفسیر کنه تو اون لحظه میتونستی نیاز تو بگی کلا هرچی که میشه رو سعی کنین به هم بگین
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹