2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دبیر ریاضی هستین؟دولتی یا غیرانتفاعی؟

قبلا دولتی فوق برنامه درس میدادم

غیرانتفاعی هم بودم

چندین ساله بخاطر بچه هام خصوصی کارمیکنم

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

سلام دوستان عزیز

چندروز پیش یه نظرسنجی اینجا گذاشتم و از دوستان خواستم من را راهنمایی کنند من 100تومن وام گرفتم که با اون النگو رولکس را خریدم 8/94سوت که با سود 5درصد 102 تومن شد

که من بعد از اینکه النگو را فاکتور کردم و خریدم همکار همسرم از ما خواست 20تومن از پول وام را بهش قرض بدیم چون ضامن وام ما شده بود ما هم چون انسان شریفی بود قبول کردیم

من مجبور شدم 22تومن از پول حقوق را برای پول طلا بردارم

باور کنید ما نتونستیم نه قسط و وامی بدهیم،نه هزینه خورد و خوراکی

تا اینکه امروز از خزانه الهی ده تومن پول جور شد 

خدارو هزاران بار شکر 8تومن هم فردا صبح مستأجر پرداخت میکنه

از دیروز مدام کارم دعا و ذکر بود البته تلاش هم کردم و خداروشکر فعلا مقداری از قسط ها پرداخت شد

دیگه توکل بر خدا

عکس النگو هم مجدد می فرستم جهت انگیزه دوستان

واینکه اگر دستی بگیریم،دلی شاد کنیم مشکلی را حل گنیم،قدمی یا خدمتی برای کسی برداریم

خدا  خودش برامون جبران میکنه از جاهایی که ما فکرش هم نمی کنیم

از دوستان عزیز می خوام دعا و انرژی مثبت بفرستند

که انشاالله بزودی زود بیام و حامل یه خبر خیلی خوب باشم

دیگه توکل بر خدا

سلام ،خانوما چرا بلو وام دوم دیر باز می‌کنه الان یک ماه از وام اولم میگذره ،اقساط به موقع پرداخت کرد ...

واسه منم الان سه یا چهار ماهه تموم شده اما میزنه غیرفعال در حال محاسبه

سلام ممنون عزیزبچه ۶ ساله هست،استرس که نداره والا چهار ماه تمام هم کیسه نمک گرم گذاشتم به مثانه و کل ...

من یک سری با خوندن داستان، این موضوع رو از سر بچه انداختم

البته ادامه داره ها

قطع نشده

ولی بچه ای که هرشب این کار رو می‌کرد، رسید به هفته ای  یکبار

به به مبآرکت باشه خانومی ماشاالله به دستتون قشنگه بله البته هر دستی رو که بگیرید خدا وند چند برابرش رو جبران میکنه انشا الله که حاجت روا باشی دوست گلم واقعا بخشیدن وکمک کردن قلب بزرگی میخواد 

دوستی که گفتین سیب دارید ...منم یه جعبه داشتم یه بخشی اینجوری خشک کردم یه کمم پیچیدم لای کاغذ تا بهت ...

عزیزجان سلام 

خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون

خورشت سیب داریم؟

میشه به من بگید چجوری درست می‌کنید؟

رفتم سرچ کردم اما نمی‌دونم چه مدلیش بهتره

درمورد کمپوت به امید خدا درستش می‌کنم😍