2777
2789
عنوان

پدرم با چه رویی این پیامو داده💔خیلی حالم بده لطفاا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 6370 بازدید | 197 پست
چقدرررر دلم واسه بابات سوخت تو رو خدا حاضر جوابی نکن گناه داره من خودمم دختر جوون دارم انقدر دلم از ...

عزیزم پدرم بعد هر کتکی ک میزنه میاد همینارو میگه

منم گول میخورم و فکرمیکنم دیگه نمیزنه

اما همیشه تکرار میکنه

این تاپیکام فقط یه نمونه از عذابایی که بهم داد

اگه بدونید چیکارا که باهام نکرد🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دوری و دوستی رو انتخاب کنخیلیا از پدر مادر دل خوشی ندارن و باهاشون ارتباط خاصی ندارن اما چون خا ...

دقیقاا هروقت باهاش خوبم فقط کافیه یه چیزی ازم ببینه دیگه بهم رحم نمیکنه

اون موقع فقط شک میکنم بچشم یا نه

اما وقتی باهاش قهرم راحتم. کاریم نداره

خودش هم از رفتارش پشیمون ولی چ فایده

عزیزم پدرم بعد از هر کتک و تحقیر کردناش میاد همینارو میگه اما باز کاراشو تکرار میکنه

براهمین حرفاشو باور ندارم

بیماری اعصاب داره و واکنشاش دست خودش نیستمادرت هم میزنه؟

الان دوساله ک بیماری اعصاب داره

اما خودش از بچگیم ک سالم بودم منو میزد

مادرمم همینه

پشت همن

بازم خدا روشکر تو بعدش اضحار پشیمونی میکنه من که والا پدرم هر چی از دهنش در نیاد بهم میگه و تند میشه ...

عزیزمم💔🥲

پدرم همیشه بعد از کتکاش میاد اینارو میگه

اما چه فایده ک بازم حرفاشو تکرار میکنه

عزیزم پدرم بعد هر کتکی ک میزنه میاد همینارو میگهمنم گول میخورم و فکرمیکنم دیگه نمیزنهاما همیشه تکرار ...

من و بابام هم همینطور هیچوقت باهم نساختم 

جفتمون لجباز و زبون درازی و میخوایم هرطور شده حرفمون به کرسی بشینه و مهمتر از همه اینکه گلا حرف همدیگه رو نمی‌فهمیم و طرز فکرمون میلیون ها سال نوری از هم فاصله داره

حتی اگه همین الان خونه بابام بودم هم باز همین بود

اما اگر عقل الانم واسه دوران مجردی داشتم سعی می‌کردم هیچوقتتتتتتت در موضوعی که قراره جفتمون توش شریک باشیم (حال چه بحث...چه کار...چه هرچی) کلا شرکت نکنم.فقط سلام خدافظ 

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲
من و بابام هم همینطور هیچوقت باهم نساختم جفتمون لجباز و زبون درازی و میخوایم هرطور شده حرفمون به کرس ...

منم همین تصمیمو گرفتم عزیزم

دیگه هیچوقت باهاش هم کلام نخواهم شد

ایشون بعد هر کتکی میاد همینارو میگهموندم باور کنم یا نه..حتی خواسته بیاد رو در رو و اما تو پیام اخرش ...

موجیه؟

مجردی یا متاهل؟

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
پدرت دوست داره اما کنترل خشم ندارهکنترل خشم یک مهارته که متاسفانه اکثر مردها ندارن

همیشه بعد کارایی ک میکنه میاد اینارو میگه اما باز دوباره میزنه

براهمین حرفاشو باور ندارم

مجردم

منم یه دوست داشتم باباش شیمیایی بود هردفعه به قصد کشت زن و بچه اشو میزد 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️