2777
2789

سلام خواهرای گلم میشه یه نفر بهم توضیح بده با اعتبار تارا میشه از دیجی کالا خرید کرد یا نه؟اگه بله چجوری 

ممنون میشم توضیح بدین برام بلد نیستم 

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خواهرای گلم میشه یه نفر بهم توضیح بده با اعتبار تارا میشه از دیجی کالا خرید کرد یا نه؟اگه بله چ ...

نه عزیزم نمیشه من امروز خیلی گشتم تا بتونم با اعتبار تارا تو دیجی کالا خرید بزنم ولی نمیشد

الان من ۱۵۰ گذاشتم یه بانک تا امتیاز بشه دوماه بعد وام بردارم الان فهمیدم این بانکم ناترازی داره وشو ...

بانکی ک ناترازی داره مشکلی نیست 

الان سپه هم جز بانک ها هست ولی بانک خوبیه

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

ببخشید انقدر سوال میپرسم فردا باید به کسی بدم.منم با همون وامش گرفتم. یعنی دو تا شماره کارت ثبت کنم؟

خواهش میکنم

وقتی دیدم واریز نکردن به پشتیبانی طلای دیجیتال  زنگ زدم گفتن به اون شماره کارت که دادید امکان واریز نیست دوبار لغو شده یه کارت دیگه ثبت کنید که اگه باز هم نشد به این کارت واریز کنیم، کارت دیگه ای باشه

عزیزم مغازه مبارکت باشه من اگر مغازه میزدم کار کلوچه و نون فانتزی انجام میدادم. البته اگر مغازه جای ...

مرسی از راهنمایی تون.اینم ایده خوبیه ولی من اصلا شم تجارت ندارم.

فقط بلدم ریاضی تدریس کنم

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
سلام خانمای گل،میدونم در راستای موضوع تایپیک نیست،اما خواهش میکنم هرکی برای شب ادراری راهکاری داره ب ...

عزیزم من شنیده بودم شبی یک قاشق عسل بدین خوبه 

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  
بله عزیزم .منم منظورم این بود که طعنه های دیگران که معصومه جون رو ناراحت کردن خیلی بده.و ماجرای خودم ...

بله عزیزم متوجه منظورتون شدم و اینها رو در تایید صحبت هاتون نوشتم💐🌺

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ممنون عزیز،یه مقدارم نقد دادمیه مغازه تو پایین شهر تو کوچه گرفتم.آرایشگاه زنونه اجاره اش کرده،۱۰۰میل ...

مبارک باشه خانوم خیلی خوشحال شدم از پیشرفتتون و نتیجه دادن پس اندازتون

پرخیر و برکت باشه براتون