2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم سفره هفت سین امسالم بود اینه رو خودم درست کردم تمام ظرف هارو خودم رنگ کردم رومیزی وخودم دوختم ودورش و بافتم

اون آویز گل گوشه سمت چپ که شمع روشه اونم اویزون خودم با حلقه وسیمان درست کردم ورنگ کردم 

دوستان آین عکس هارو گذاشتم که براتون سوتفاهم پیش نیاد یه وقت که شاید الکی میگم ....

عکس وفیلم زیاده ولی تعداد صفحات الکی میره بالا و وقت تنگه وبه کار کسی هم نمیاد 

سلام مجدددوست عزیز...ببین روش من اینجوریه هروقت برای هرچیزی حالم بد میشه ناراحتم ترس دارم نگرانم یا ...

عالی ، بسیار عالی ، آفرین به شما مادر آگاه 👏👏👏

اینهمه آگاهی و معلومات از تجربه و آموختن و مطالعه نشآت میگیره😍

کلمات عاجزند از تحسین کلام شما❤️

موفق باشی دوست قشنگم🥰

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
ترشی کلم قرمز

وای من عاشق اینم 

خانمِ هنرمند چه کردی با ما چه رنگی رنگی در ترشی ها که معلومه خودت دوختی، انرژی گرفتم، سفره هفت سین خوشرنگ اینا فقط کار یه خانم خوش ذوق میتونه باشه که با عشق و صبر و حوصله انجام داده 😍😍👏👏