2777
2789

سلام عزیزانم🎀من همیشه پریودیم ۸روزه هست و امرور روز ششم پریودی هستم غسل کردم چونکه خون‌ریزیم مشکی و کم‌بود الان نوار گذاشتم دیدم ک یک لک زرد توی نوار هست

میشه نماز بخونم صبح یا نه؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

زرد خیلی کمرنگ هست

و مرجع‌تقلید ندارم چونکه توی این دوره‌زمونه موردقبولم هیچکس نبود با احترام

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر نمیشهیعنی پاک نشدی عزیزم

مرسی عزیزم اما مطمین نیستم لکه پر رنگ هست یا نه بازم نمیشه بخونم؟💔حیف شد چقدر💔

زرد خیلی کمرنگ هستو مرجع‌تقلید ندارم چونکه توی این دوره‌زمونه موردقبولم هیچکس نبود با احترام

من از مراجع گفتم

این مسائل خیلی دقیقه و فقط باید از متخصصین این حوزه بپرسی

نه نمیشه پاک نیستیعزیزم حتما باید مرجع تقلید داشته یاشید

عزیزم کیو انتخاب کنم؟ کسایی که رأی مستقیم میدن جوان های دسته‌گل مردم رو زندا‌ن یا اع‌دام یا… 

کیو انتخاب کنم؟ خدایی من فقط جواب سوالاتم رو از تفسیر قران و احادیث میگیریم💔 و یک حا‌ج‌آقایی هست بهش زنگ میزنم خداخیرش بده ازش می‌پرسم

مرجعی را انتخاب کن تا در مورد سوالاتت بهش رجوع کنی سال ها مطالعه کردن در حد احکام که سواد دارن ... مث معلم ها ک بهمون خوندن نوشتن یاد دادن اینا هم احکام یادت میدن جایی گیر کردی زنگ میزنی دفتر مرجعت و بهت جواب سوالاتت میدن . مرجع اگر داشته باشی و حتی اگر اون مرجع بفکرت خیلی هم خوب نباشه گناه خطا و ثواب فتواش گردن خودشه پس از تو ساقط میشه ولی اگه مرجع نداشته باشی در احکام مبخای چطوری تقلید کنی و یاد بگیری ... تحقیق کن ینفر انتخاب کن راحت

عزیزم کیو انتخاب کنم؟ کسایی که رأی مستقیم میدن جوان های دسته‌گل مردم رو زندا‌ن یا اع‌دام یا… کیو انت ...

در احکام فقط ازشون تقلید کن کار ب سیاست نداشته باش نظرات سیاسی گاهی مصلحت و گاهی اجبار یا ... ممکنه باشه

عزیزم کیو انتخاب کنم؟ کسایی که رأی مستقیم میدن جوان های دسته‌گل مردم رو زندا‌ن یا اع‌دام یا… کیو انت ...

نه گلم اشتباه میکنید

مرجع تقلید مگه قضیه

می تونی کسی رو انتخاب کنی که همیشه نگاه رأفت به مردم داره

حتی تو جهان اسلام هم ایشون رو بزرگتر خودشون می دونن

کاش مردم خوب می شناختند و قدر می دونستن

مرجعی را انتخاب کن تا در مورد سوالاتت بهش رجوع کنی سال ها مطالعه کردن در حد احکام که سواد دارن ... م ...

عزیزم یکبار ۶سال پیش یک‌خانم مثل شما بهم گفت باید انتخاب کنی وگرنه اعمالت قبول نمیشه و فلان بعدش یک‌نفر ک اسمش نمیارم پیشنهاد داد و منم گفتم اوکی این مرجع‌من

بعداز دوسال بخودم اومدم گفتم وای دختر خاک برسرت و گفتن خدایا اسم این‌مرجع رو از کنار اعمال من خط بزن و یک حدیث خوندم از اهل‌بیت فکرمیکنم امام صادق ع بودن ک گفته یودن توی آخرالزمان وقتی مرجع مناسب پیدانکردی خودت با پرسش و تحقیق سوالاتت پیگیری کن

منم الان با پیگیری از حاج‌آقا هایی ک قبولشون دارم و تفسیر قران و احادیث یا تحقیق از گوگل و نی‌نی ‌سایت پیدامیکنم با وجدان راحت💔

نه گلم اشتباه میکنیدمرجع تقلید مگه قضیهمی تونی کسی رو انتخاب کنی که همیشه نگاه رأفت به مردم دارهحتی ...

عزیزم یکبار ۶سال پیش یک‌خانم مثل شما بهم گفت باید انتخاب کنی وگرنه اعمالت قبول نمیشه و فلان بعدش یک‌نفر ک اسمش نمیارم پیشنهاد داد و منم گفتم اوکی این مرجع‌من

بعداز دوسال بخودم اومدم گفتم وای دختر خاک برسرت این کیه انتخاب کردی؟ کسی ک روزانه هزاران بدبختی زیر سر همینه و گفتم خدایا اسم این‌مرجع رو از کنار اعمال من خط بزن و یک حدیث خوندم از اهل‌بیت فکرمیکنم امام صادق ع بودن ک گفته یودن توی آخرالزمان وقتی مرجع مناسب پیدانکردی خودت با پرسش و تحقیق سوالاتت پیگیری کن

منم الان با پیگیری از حاج‌آقا هایی ک قبولشون دارم و تفسیر قران و احادیث یا تحقیق از گوگل و نی‌نی ‌سایت پیدامیکنم با وجدان راحت💔

این حرفا چیه واقعا؟؟کدام مرجع تابحال حکم اعدام داده .باکدوم منطقی این و میگین ..تو باچشم خودت دیدی ک جوانی رو بیگناه اعدام کردن ؟انقدر راحت تهمت نزن مدیونی داره ...همون حاج اقاهم ک ازش میپرسی نظر مرجع تقلیدش رو برای شما بازگو میکنه

این حرفا چیه واقعا؟؟کدام مرجع تابحال حکم اعدام داده .باکدوم منطقی این و میگین ..تو باچشم خودت دیدی ک ...

عزیزدلم کاملا دارم می‌بینم با جفت چشمام 

و الحمدالله کسی که قراره مدیون ۸۰ملیون ایرانی بشه من نیستم کسایی دیگه هستن💔💔