سلام به همه❤️
من حسابی دارم از سرخکن بدون روغنم استفاده میکنم
انواع سرخ کردنی رو باهاش درست میکنم❤️
کیک رژیمی درست میکنم که دیگه نرم کیک بیرون بخرم وقتی هوس چیز شیرین کنم❤️
هفته قبل دلم خیلی پیتزا میخواست دیگه بیرونم میرفتم بگیرم باید برا یدونه پیتزا ۴۰۰کم کم میدادم خودم تو خونه خمیر آماده کردم یه فلفل دلمه خریدم ۱۰
پنیر پیتزا فله ۵۰تومن
چرخکرده و سس داشتم
خمیرم که خودم درست کردم
یه پیتزا سالم با ۶۰تومن خودم درست کردم❤️
از خمیرش اضافه اومد فرداش خمیرو توپکی کوچیک اندازه گردو درآوردم سرخ کردم وشکلات آب شده ریختم روش خیلی خوب شده بود👌هوس شیرینیمم برطرف شد
مصرف روغنم کلا صفر شده چون سرخ کردنی هارو با ایرفرایر درست میکنم خورشت هامم با چربی خود گوشت تفت میدم میزارم جابیفته برنجم که کامل بدون روغن کته میزارم حسابی سالم بخوامم دیگه نمیتونم روغن مصرف کنم وقتی حالم الان خوبه وبدنم بدون روغن وشکر خیلی شاداب تره❤️
دلم میخواد باشگاه برم اما شرایطش نیست تصمیم گرفتم با جم فیت هرروز ۴۰دقیقه ورزش کنم امروز روز اول بود خیلی تعریق کردم وخوب بود👌
دونه های جوش مانند زیر گلومم کامل خوب شد فکر کنم تاثیر حجامت بوده یا سالم خوری فقط جاش یکم مونده که باید پمادی چیزی بخرم تا محو بشه❤️
یه روغن مخصوص ترک های بدن از سال گذشته داشتم اما هرازگاهی استفاده میکردم بخاطر چاقی لاغری رو سینه هام ترک خورده بود عمیق بود یکم الان یک هفتس خودمو مجبور کردم هرروز این روغن میزنم اصلا باورم نمیشه کامل ترک های عمیقم خوب شد 👌واقعا فهمیدم استمرار استمرار استمرار توهرچیزی جواب میده فقط کافیه یه کاری یه حرکتی یه چیزی روتین همیشگی بشه بعد متوجه میشیم چقدر نظم واستمرار باعث رسیدن به هدف میشه تو هرچیزی باید استمرار داشت ❤️
پس انداز
روتین پوستی
ورزش
حتی یه کرم معمولی که هرروز بزنی بعد چندوقت متوجه تغییر پوستت میشی پس چرا باپس انداز چرا با چندتومن چندتومن کنار گذاشتن نشه😍معلومه که میشه فقط شرطش اینه که جا نزنی نظم واستمرار داشته باشی بچسبی به هدفت 👌
حالا کرم و روتین پوستی و ورزش واینا چیزای کوچیکه حالا فکر کنین چیزای بزرگ رو اگه سماجت به خرج بدین بیخیالش نشین چی میشه ❤️
معلومه که کسی که بیخیال پس انداز نشه تا چندسال دیگه تو خونه خودش رو مبل خونش نشسته تااونی که یه روز پس انداز میکنه و فرداش میگه اه خسته شدم ول کن حالا از هفته بعد دوباره خب قطعا یه فرقی بین این دو در گذر زمان هست دیگه👌
معلومه اونی که با هزار فکرو خیال وسختی میشینه پای درس میخونه میخونه میخونه آزمون میده رد میشه بازتلاش میکنه انقد تلاش میکنه انقد سماجت به خرج میده تا قبول میشه وتاآخر عمر لذت میبره از چیزی که نصیبش میشه👌
درسته گاهی سخت میگذره اما زندگی جریان داره منم اینروزا که میبینم هنوز نتونستم یه گوشی بخرم اما مدل جدیدترش باز اومد خب سخته دیگه اما چیکار کنم باخودم بجنگم نمیشه که باید تلاش کنم تا چندوقت دیگه بتونم بخرم
حالمو بدنمیکنم اگه هم بد شه زودی میرم سراغ
👇
کمی ورزش تو خونه و یه دوش آب گرم ویه قهوه تابهتربشم❤️