2777
2789
سلام دوستان عزیز و مدیر و مدبریه نظر سنجی می خوام بکنم ممنون میشم باهام همفکری کنید تا زودتر به نتیج ...

چند گرم از وزن طلاهات کم میشه ؟

طلاهایی که خریده بودی به سود رسیده ؟

آیا برا سرمایه گذاری میخای ؟

اگر بله رولکس

وگرنه هرمس

در اخر هرمس که خوشت اومده بخر 😁

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

سیاه قلم ❤️ 💙 💚 🧡 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهمون خطی که اعتبار دیجی پی گرفتی رفتی تو اکالا؟

بله با همون خط میرم ولی مرحله‌ی آخر موقع پرداخت شماره کارتم رو میخواد

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

پس بفروش بره من چند وقت پیش همین سهام عدالتم میخواستم بفروشم بابام بد نگاه کرد بیخیال شدم 😁

مرسی همینکارو میکنم اخه این زیاد نمیشه که اگر بورس عین قبل بود اره ولی خودمم با شما هم نظرم. ممنونم ازتون

دوستان حالا که خبر خونه دارشدن مون رو گذاشتم اجازه میخوام چندتا نکته رو بگم برای شما مهربون ها قبلا ...

سلام عزیزم 

منزل نو مبارک 

با خوندن شرایط شما ، خاطره ی دوست قدیمی برام زنده شد ،احساس کردم شمایید ....

ان شالله ۳ تایی بهترین لحظات رو تو خونه ی جدید تجربه کنید 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
موقعی که زمان ارسال رو تعیین میکنیدبعد جای روش های پرداخت دیگر پرداخت اعتبار دیجی پی رو میاره ۱ قسطه ...

هر کاری کردم برام صفحه‌ی قسط رو نمیاره،اعتبارم هم تا۳۰مهره نمیتونم از اعتبارم استفاده کنم

سلام به همه❤️

من حسابی دارم از سرخکن بدون روغنم استفاده میکنم

انواع سرخ کردنی رو باهاش درست میکنم❤️

کیک رژیمی درست میکنم که دیگه نرم کیک بیرون بخرم وقتی هوس چیز شیرین کنم❤️

هفته قبل دلم خیلی پیتزا میخواست دیگه بیرونم میرفتم بگیرم باید برا یدونه پیتزا ۴۰۰کم کم میدادم خودم تو خونه خمیر آماده کردم یه فلفل دلمه خریدم ۱۰ 

پنیر پیتزا فله ۵۰تومن 

چرخکرده و سس داشتم

خمیرم که خودم درست کردم 

یه پیتزا سالم با ۶۰تومن خودم درست کردم❤️

از خمیرش اضافه اومد فرداش خمیرو توپکی کوچیک اندازه گردو درآوردم سرخ کردم وشکلات آب شده ریختم روش خیلی خوب شده بود👌هوس شیرینیمم برطرف شد

مصرف روغنم کلا صفر شده چون سرخ کردنی هارو با ایرفرایر درست میکنم خورشت هامم با چربی خود گوشت تفت میدم میزارم جابیفته برنجم که کامل بدون روغن کته میزارم حسابی سالم بخوامم دیگه نمیتونم روغن مصرف کنم وقتی حالم الان خوبه وبدنم بدون روغن وشکر خیلی شاداب تره❤️

دلم میخواد باشگاه برم اما شرایطش نیست تصمیم گرفتم با جم فیت هرروز ۴۰دقیقه ورزش کنم امروز روز اول بود خیلی تعریق کردم وخوب بود👌

دونه های جوش مانند زیر گلومم کامل خوب شد فکر کنم تاثیر حجامت بوده یا سالم خوری فقط جاش یکم مونده که باید پمادی چیزی بخرم تا محو بشه❤️

یه روغن مخصوص ترک های بدن از سال گذشته داشتم اما هرازگاهی استفاده میکردم بخاطر چاقی لاغری رو سینه هام ترک خورده بود عمیق بود یکم الان یک هفتس خودمو مجبور کردم هرروز این روغن میزنم اصلا باورم نمیشه کامل ترک های عمیقم خوب شد 👌واقعا فهمیدم استمرار استمرار استمرار توهرچیزی جواب میده فقط کافیه یه کاری یه حرکتی یه چیزی روتین همیشگی بشه بعد متوجه میشیم چقدر نظم واستمرار باعث رسیدن به هدف میشه تو هرچیزی باید استمرار داشت ❤️ 

پس انداز

روتین پوستی 

ورزش 

حتی یه کرم معمولی که هرروز بزنی بعد چندوقت متوجه تغییر پوستت میشی پس چرا باپس انداز چرا با چندتومن چندتومن کنار گذاشتن نشه😍معلومه که میشه فقط شرطش اینه که جا نزنی نظم واستمرار داشته باشی بچسبی به هدفت 👌

حالا کرم و روتین پوستی و ورزش واینا چیزای کوچیکه حالا فکر کنین چیزای بزرگ رو اگه سماجت به خرج بدین بیخیالش نشین چی میشه ❤️

معلومه که کسی که بیخیال پس انداز نشه تا چندسال دیگه تو خونه خودش رو مبل خونش نشسته تااونی که یه روز پس انداز میکنه و فرداش میگه اه خسته شدم ول کن حالا از هفته بعد دوباره خب قطعا یه فرقی بین این دو در گذر زمان هست دیگه👌

معلومه اونی که با هزار فکرو خیال وسختی میشینه پای درس میخونه میخونه میخونه آزمون میده رد میشه بازتلاش میکنه انقد تلاش میکنه انقد سماجت به خرج میده تا قبول میشه وتاآخر عمر لذت میبره از چیزی که نصیبش میشه👌

درسته گاهی سخت میگذره اما زندگی جریان داره منم اینروزا که میبینم هنوز نتونستم یه گوشی بخرم اما مدل جدیدترش باز اومد خب سخته دیگه اما چیکار کنم باخودم بجنگم نمیشه که باید تلاش کنم تا چندوقت دیگه بتونم بخرم 

حالمو بدنمیکنم اگه هم بد شه زودی میرم سراغ

👇

کمی ورزش تو خونه و یه دوش آب گرم ویه قهوه تابهتربشم❤️

سلام عزیزم منزل نو مبارک با خوندن شرایط شما ، خاطره ی دوست قدیمی برام زنده شد ،احساس کردم شمایید ... ...

ان شاالله شما هم همیشه شاد و سلامت باشید در کنار خانواده

خدایا شکرت  

این سیاه قلم طرح دیگشو من دارم قبلا که مد بود هرجا میرفتم میگفتن چقدر شیکه کجا خریدی ست دستبند و انگشترش رو دارم ولی زود از چشمت  میوفته خسته میشی ازش حالا رولکسه باز کمی بهتره 

طرح پایین هم باز خیلی شلوغه بنظرم همون رولکسه خوبه نظر من البته 

سلام چون تحلیلای اقتصادی شمارو قبول دارم یه سوال داشتمعزیزم ماخونه ۶۴ متری داریم ازهرلحاظ ازخونم راض ...

سلام عزیزدلم من با هرگونه وام و تبدیل سریعش موافقم حتی اگه درصد بالا باشه

راجع به خونه هم ببینین این دیگه ربط مستقیم به رفاه و اولویت شما داره خونه ۲خواب رضایتمندی بیشتری براتون میاره و حال دلتون و بهتر میکنه

پیشنهادم برای شما اول گرفتن وام و بعد سرفرصت و با آرامش دنبال خونه دلخواهتون بگردین حتی اگه یک سال طول بکشه بعد طلا رو تبدیل کنین

در آخر هم یک نکته بگم بازار املاک ایران تحت هیچ شرایطی دیگه به بازار سرمایه گزاری تبدیل نمیشه حداقل تا ۱۰ سال آینده 

لطفاب منی که بلدنیستم یادمیدین برنامه ایزی تریدر رونصب کردم ولی خریدوفروش بلدنیستم مراحلش رو ممنونم

تو روبیکا گروه بورس طلا ارز رو سرچ کن یا کانال آموزش بورس،هر سوالی در رابطه با عیار و بورس داشتی پاسخ میدن