2777
2789
سلام به معصومه نازنینمعزیزم خوبی؟ مرسی که به یادم هستی دوست خوبم🫂❤️همیشه از درایت و آگاهانه زندگی ک ...

سلام به نقاش عزیزم و همه ی دوستانِ جان ♥️

متاسفانه آینده بیماری معلوم نیست و درمان هم نداره 💔 اما باید همه ی تلاشمو بکنم که از عوارضش جلوگیری کنم
حرفای دکتر امیدوار کننده بود 💕
خدای مهربون همیشه در های رحمتش بازه ♥️ و من امید دارم بهش و به دعای خیر شما دوستان 💜

بزرگترین دستاوردی که در شش ماه اول سال داشتم، حفظ روحیم بوده 😊
هرچند که گاهی ناخوداگاه یک ساعت تمام غرق در غصه میشم جوری که نه صدایی میشنوم و نه چیزی میبینم 💔

🌸🌸🌸🌸
چند شب پیش منزل یکی از دوستان دعوت بودیم،
خیلی شیک و اقتصادی پذیرایی کرد 😅😍

شام زرشک پلو با مرغ با دورچین هویج و سیب زمینی سرخ شده بود،که از همون مرغ ها یه تیکه سینه گریل کرده بود 🌸

کنار شام سالاد فصل درست کرده، که با نصف کاهوی سالاد و همون سینه مرغ گریل شده و دو تا دونه اسنک گریل شده سالاد سزار هم درست کرد 😋

با آب مرغ های پخته شده هم  سوپ گذاشته بود 😍

بچه ها که سالاد سزارو دیدن چشماشون برق زد 😍
از همون متریالی که داشت سفرشو پر و رنگارنگ کرده بود ✔️

این دوستم خیلی خیلی ولخرجن ،زن و شوهر قاتل پولن 😅
اما از وقتی به فکر تعویض خونه افتادن و تحت فشار مالی قرار گرفتن، به قول خودشون خلاق شدن و تازه دارن یاد میگیرن زندگی یعنی چی ♥️😅

خیلی از تعمیرات و بازسازی خونه رو خود همسرش انجام داده بود که الحق و الانصاف با دقت و تمیز کار کرده بود 😍

به نظرم مهم اینه اول آدم خونه رو بخره یا تعویضش کنه. بعدا کم کم میشه خرجش کرد مثل همین دوستمون 😊💕

چون خونه ی جدید تشریف برده بودن، با ته مانده ی شهریور ماه پر خرج 😅یک و پونصد به صورت کارت هدیه گذاشتم تو پاکت تقدیمشون کردم ♥️ 500 تومنم لوازم التحریر برای بچه هاش خریدم 😍

🌸🌸🌸🌸
یه نکته هم بگم شاید به کارتون بیاد 💐

من همیشه یه سری تنقلات و خوراکی های خاص تو خونه دارم، مثل سوهان پسته ای یا گز پسته ای یا خرمای شکلاتیِ مغز دارِ بسته بندی ✔️
اینا رو برای هر مهمانی نمیارم

چون سالی یکبار برایِ هممون پیش میاد که از اون دسته مهمان های رودروایسی دار ،داریم
مثلا من دوس ندارم همسرم جلوشون شرمنده بشه ، به هر حال این همه زحمت میکشه
حقشه جلوی بعضی آدما کم نیاره ♥️

چند روز پیش یه عزیزی تشریف آورد خونمون که از همون سالی یک بار ها بود، فقط نیم ساعت وقت داشتم

خیلی سریع یه ظرف خوشکل برداشتم، خوراکی هارو چیدم ،کنارش هم چای زعفرانی درست کردم 😊

میوه هم فقط نصف خربزه و  کمی هندوانه داشتیم، برش زدم چیدم تو دوتا ظرف سفید قشنگ ✔️😋

خدارو شکر آبرومندانه پذیرایی شدن ،همسرم تشکر نکرد 😅😜 اما مشخص بود راضیه 😅💕

🌸🌸🌸🌸

دیگه اینکه از این ماه هزینه ی سرویس بچه ها هم اضافه میشه، و شهریه مدارس و یکم اوضاع سخت میشه 🌱

راستی یونیفرم پارسال بچه هارو با اینکه نو بودن، تقدیم کردیم به دو عزیز، برای بچه ها یونیفرم نو خریدم، هم اینکه بچه های خودم ذوق بیشتری پیدا میکنن هم اینکه باری هرچند کوچیک از دوش اون خانواده ها  برداشته شد 😊😍

تمام مداد رنگی ها و ماژیک ها رو جمع کردم، اونا که سالم بود رو که تعدادشون زیاد هم بود گذاشتم دو تا جا مدادی تمیز و سالم ِ پارسال بچه ها ،همراه کتاب های پارسال تقدیم همون دو عزیز شدن ♥️

من در حد توانم نقدی هم کمک میکنم ♥️ اما منم مثل همه توانم محدوده متاسفانه 🌱

مبلغی که در ماه میدیم رو تقسیم میکنم، یه بخشی رو میدم به خانواده های کم توان، یه بخشی برای درمان بیمار های صعب‌العلاج ،یه بخشی هم برای درمان زوج های ناباور 💕

قصدم ریا نیست ،دوس دارم عزیزان بدونن دوستان این تاپیک  خسیس نیستن و همه ی تلاششون بر مدیریت زندگی و سرمایشون هست 😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها 

طلا رو دیدین گرمی چنده

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

بچه ها میشه راهنمایی ام کنین

شوهرم با میلی و اینا مخالفه

میترسم سرچندر غاز دلخوری پیش بیاد

ولی واقعاً چه خبره چرا اینجوری داره میشه 

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

سلام معصومه جون. ممنون بابت مطالب جذابی که می‌نویسیمن یه سوال دارم. سود ربع سکه و سکه یک گرمی بیشتره ...

دوسن عزیز من جواب میدم این سوال رو..

سکه (ربع /تمام/ نیم)

دارای حباب قیمنی در بازار هست(حباب یعنی بیشتر از قیمت واقعی فروخته میشه..یکم نه ها ، خیلی)

شما بسشتر فیمت واقعی میخری

موقع فروش مشخص نیست بتونی اون حباب رو بشکنی و به فیمت بردارن..

اگر در مناقصه ها شرکت میکنید و تعداد بالا میخرید اون سود داره ..

در مورد طلای دست دوم..شما این طلا رو با اجرت پائین یا بدون اجرت میخرید 

ولی حداقل ۵ درصد( در حالت خوشبینانه) سود پ مالیات میدین.. موقع فروش به عنوان طلای مستعمل میفروشید

از ۱۰۰ تومن زیر تابلو تا ۵۰۰/۶۰۰ تومن

مثلا چیزای توپر حتما اب میشه

چیزای رنگی اب میشه

النگو بعضا میلیند داحلش مفتوله

(این نمونه های یالا سر خود من اومدخ

کلا دست دو دیگه نخریدم )

سکه گرمی ..راجب پارسیان نظری ندارم چون قبولش ندارم و نیمخرم.

سکه گرمی شرکت های معتبر مثل گلستان/سیمرغ/پارسیس  ک ایرانی هستند و پمپ ترک

خرید فروش میکنم. 

اینا ۲۴ عیار هستند..نه ۱۸…

موقع خرید حق ضرب و و‌مالیات داره

ک به اندازه وزن سکه هست.پارسیس خود شرکت گرونتر میده

سیمرغ ولی ۲/۵ هست

و به قیمت روز تابلو نه قرون کمتر نه بیشتر از شما برداشته میشه.

من در مورد خودم طلای پس اندازیم شمش هست

طلای مصرفی چون کم اجرتات پسندم نیست

نیمخرم.

💕

عزیزم معتبره؟من پولای کم میاد دستم در حد پونصد تومن،دیدم اینجا خانما میگن میلی خوبهمیتونم همینا رو ت ...

عزیزم معتبر بودنش رو که نمی‌دونم ،به کسی هم نمیگم که خرید کنه ...فقط عزیزم من نظرمو نسبت بهش میگم که عالی 

برای پول های خورد و ریز 

از صد هزار تومن میتونی بگیری تا هر چقدر که تونستی ✅

تو اون گرونی طلا که یه هویی از سه تومن رفت پنح و نیم شش بعد شد هشت تومن من قشنگ تر روز زیر نظر داشتم 

که اعتمادم رو جلب کرد و دیدم لحظه ای بسته نشد یا از دسترس خارج نشد ✅

فقط تو تایم دوازده روزه ی جنگ جلوی برداشت ریالی بسته شد ...و حدود یک و نیم ماه طول کشید از طرف بانک کارگشایی باز بشه 

و الا از هر جهت عالی بود ...شب هم موقع خواب من فروش میزدم صبح می‌دیدم تو حسابم ...چند ساعتی طول می‌کشه تو حساب باشه ✅

خوبیش به اینکه با پولهای خورد میشه طلا گرفت ✅

منتها شما تا یک گرم جمع کن بعد فروش بزن ...

یا میتونی تا پونصد سوت جمع کنی و فروش بزنی تا ببینی اعتماد میتونی بهش کنی یا نه 

اکه اعتماد کردی تا یکی دو گرم بگیر و بعد فروش بزن و از اینور برو طلای مورد نظرت رو بگیر عزیزم 

بالای دویست سوت نیم درصد کارمزد و اجرت داره 

پایین دویست سوت یک درصد یک درصد 

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم شما لطف داری به من فدات شم به به 😍 خدارو شکر و هزاران بار شکرش راست گفت ...

سلام عزیزم خوبین 😍

منم یه مختصر گزارشی بدم

اوضاع مالی کاملا ریخته به هم تقریبا پس انداز صفر شده

فقط دارم سعی میکنم برای مخارج مدرسه و دانشگاه دخترام و غذا نخوام از کسی قرض بگیرم

مجبور شدم یه لنگه النگو آینه ای که قسطی خریده بودم رو بفروشم برای خرجی که پیش اومد

فریزر خالی خالی ،امشب دیگه از برق میکشم بیرون😂

کارت پس انداز صفر 

مسافرت و تفریح هم هیییچ

انشالله این دوره هم زود میگذره.....

دوسن عزیز من جواب میدم این سوال رو..سکه (ربع /تمام/ نیم)دارای حباب قیمنی در بازار هست(حباب یعنی بیشت ...

خیلی ممنونم از لطفت خاتون بانوی عزیز که وقت گذاشتی و تایپ کردی.

حتما از تجربیات ارزشمندت استفاده می‌کنم. 

فقط یه سوال عزیزم مگه سکه‌های ربع تمام و نیم هم ۲۲ عیار نیستن؟ 

سلام دوستان

کمک میخواستم ازتون 

من یک خونه دارم و یک ۲۰۷

به نظرتون خونه و ماشین بدم و یک خونه بزرگتر یه جای بهتر بخرم و چند ماه دیگه که حدودا ۵۰۰وام جور کردم باز دوباره ماشین بخرم

این بگم که خونه الانم یک خواب و لوکیشن اش جالب نیست

ماشینم تقریبا صفر

یک گزارش ام بدم 

خیلی ممنونم از معصومه عزیز و رویا جون

سبزی قرمه رفتم از نیشابور گرفتم که قیمت مناسب تر باشه چون نزدیک هستیم به نیشابور و خرد کردم و سرخ کردم و بعدش خشک کردم که حدودا ۱کیلو سبزی خشک داد

خیارشور هم انداختم

شوید و شنبلیله هم خشک کردم

تا گوجه ارزان بود رب هم درست کردم

ترشی هم کمی درست کردم

بادمجان هم چون خاله عزیزم زیاد برام فرستاده بود سرخ کردم گذاشتم فیرزر

و لواشک هلو و الو هم درست کردم

لوبیا سبز و هویج هم گرفتم

با پول توجیبی ها پسرم یک سکه ۱۵۰سوتی گرفتم 

و خودمم پول خوردهام کم کم میزارم صندوق طلا

یک گزارش ام بدم خیلی ممنونم از معصومه عزیز و رویا جونسبزی قرمه رفتم از نیشابور گرفتم که قیمت مناسب ت ...

سلام عزیزم 

سبزی رو سرخ کردید بعد خشک؟؟

طعمش چجوری میشه ؟ 

چون من فکر میکنم اگه خشک کنم طعمش عوض میشه

یکبار امتحان کردم البته خشک شده رو سرخ کردم افتضاح شد 

سلام دوستانکمک میخواستم ازتون من یک خونه دارم و یک ۲۰۷به نظرتون خونه و ماشین بدم و یک خونه بزرگتر یه ...

عزیزم به نظرم خونه رو عوض کنید خیلی بهتره

هم از نظر  لوکیشن و هم مساحت👌

سلام عزیزم سبزی رو سرخ کردید بعد خشک؟؟طعمش چجوری میشه ؟ چون من فکر میکنم اگه خشک کنم طعمش عوض میشهیک ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت

طعم اش که هم عالی میشه و هم نمیخواد یک عالمه فضای فیریزر اشغال بشه و از این سال تا سال دیگه قابل نگهداری حتی داخل کابینت

من میزارم توی ماهیتابه  ابش کشیده بشه بعد با روغن خیلی کم مثلا دوتا قاشق واسه یک ماهیتابه میزارم خوب سرخ و حالت نیمه خشک بشه و بعد میزارم داخل سینی  خشک بشه

دوسن عزیز من جواب میدم این سوال رو..سکه (ربع /تمام/ نیم)دارای حباب قیمنی در بازار هست(حباب یعنی بیشت ...

عزیزم من خیلی تلاش کردم و در مورد نیم سکه و ربع و پارسیان صحبت کردم برای دوستان اما بسیار مقاومت عجیبی دارن و پافشاری میکنن در مقابل حرف های دیگران  منو که ترور کردن کلی تلفات دادیم داخل گروه ان شاءالله به شما گیر ندن