2777
2789

مامانا من دخترم ۶ سالشه 

با امروز ۵ رپزه که هی بدنش تب میکنه هی خوب نیشه البته با تب بر سرما خورده بود اسمم داره دکتر فوق تخصصش براش ازمایش نوشت با عکس که آزمایشش نرمال بود عکسشم خوب بود عفونت توی خونش نبود 

نمیدونم چرا تبش کامل خوب نمیشه خیلی نگرانم الان داره انتی بیوتیکم میخوره باید خوب بشه ولی نشده کسی بچه اش این طوری بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوباره ببرش دکتر حتما حتما

من با تب سنج دیجیتالی زیر بغل میکیرم عدد ۳۷/۴ نشون میده دکتر میگه این تب نیست باید ۳۸/۵ بشه که تب حساب کنیم قاطی کردم به خدا 

دیشب دکتر بودم ازمایش دیشب داده همه جی نرمال بود اما خوب گفت سینوساش عفونت داره چون مشکل عفونت سینوس ...

خب پس داروهاش ادامه بده 

دارو برای تب داده؟ استامینوفنی چیزی بده 

اگر خوب نشد فردا ببر دوباره 

غزیزم احتمالا ویروسه، پازسال پسر من هم پنج سالشه، ده روز تب داشت و واقعا مستاصل شده بوذیم و در نهایت ...

اره اینم با سرماخوردگی شروع شد بعد ممتدم تب نداره یهو نیبینی صبح و عصر خوبه فقط شب داغ میشه 

خب پس داروهاش ادامه بده دارو برای تب داده؟ استامینوفنی چیزی بده اگر خوب نشد فردا ببر دوباره

اره انتی بیوتیک میخوره دکترش عالی فوق تخصص آسم و آلرژی گفت تا ده روز دیگه داروهاشو بخوره تبش داد تب بر بدید همه جی اوکی بود 

من شده .یه بار که از مسافرت برگشتیم پسرم مرتب تب میکرد .ببین توی دهنش یا دور لبش تبخال نزده . من پسرم یک ماه هی تب میکرد با دارو میاوردم پایین .کلا لثه های ملتهب شده بود .دهنش رو نگاه کن .اینم یه بیماری ویروسی هستش .که عاملش ویروس تبخال هست . چون میگی آزمایشش سالم بوده .

من شده .یه بار که از مسافرت برگشتیم پسرم مرتب تب میکرد .ببین توی دهنش یا دور لبش تبخال نزده . من پسر ...

نه خوبه من جیزی ندیدم البته دختر من حالت سرماخوردگی هم داره بدون علامت نیست گوشش درد میکرد گلوش دیروز درد میکرد