2777
2789
سلام به همه ‌من خیلی نکته خانه داری و اقتصادی تو گروه نمیگذارم هر آنچه میخوام بگم همه ماشاله خودشون ...

من نفهمیدم 😀 😃 😅 

خرما رو رو گاز گذاشتی بعد اب جوش ریختی؟؟یا گاز رو روشن نکردی؟؟

خرما رو کی له میکنی؟؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

من نفهمیدم 😀 😃 😅 خرما رو رو گاز گذاشتی بعد اب جوش ریختی؟؟یا گاز رو روشن نکردی؟؟خرما رو کی له میکن ...

خرما رو میریزی داخل ظرف و میزاری رو سماور یا در کتری آب در حال حوش.گرما میزنه خرما نرم میشه.روش من متفاوته البته.من خرما که نرم شد گردو بادام کنجد فراوان میریزم داخلش بعد دستکش میپوشم و موادو باهم قاطی میکنمو توپک توپک میکنم داخل کنجد میغلطونم‌.و برای اینکه خرما نچسبه ی فنجون اب کنار دستت باشه احساس کردی چسبناکه یکم اب بزن به دستت دباره توپک درست کن.بچه های من که عاشقشن و حتی مدرسه که میبرن همه دلشون میخواد و مادرها مدام ازم دستور میخوان😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیمو کیلویی ۶۰ تومن؟چ عاالی من تهرانم دیروز خریدم کیلویی ۳۰۰ هزارتومن !!!

دوستانی که تهران زندگی می‌کنید. قیمتا تو میدون تره بار خیلی ارزونتره. من شهرستان زندگی میکنم سه شنبه رفتم لیمو بخرم دیدم کیلویی ۳۰۰ تومنه زنگ زدم به خواهرم که تهران زندگی میکنه رفت از تره بار محلشون برام خرید کیلویی ۱۹۵ تومن .دیروز رفتم گرفتم آوردم.۱۲ کیلو خریدم جمع ۱۲۶۰ هزار تومن ارزونتر شد.

ما اصلا اب لیمو رو نمی گیریم که بریزیم تو شیشه ...معمولا تابستون ها از لیموی شیراز استفاده میکنیم و زمستون ها هم لیمو سنگی هست ..هر بار میریم مغازه دو تا دونه لیمو شاید بخرم که تازه مصرف کنم . بعد در کنارش نارنج هم میخریم زمستون ها که خب ارزونتر از لیمو هم هست و گاهی اون رو هم استفاده میکنم .

سلام دوستان گل . حالا که بحث مخارج ماهیانه خواروبار و موادغذایی شد که چطور بعضی ها با مبلغ پایین ولی خوب میخورن لازم دونستم که بگم شهر با شهر خیلی فرق داره،خرج ماهیانه موادغذایی خانواده ۴ نفره ما ، ماهی ۶ میلیون هست هم گوشت هم برنج حبوبات سبزیجات و...همه چیزمیگیریم..  بنده استان قم زندگی میکنم . سفرهایی که در استان های مختلف داشتم فهمیدم استان ما همه چیز واقعا ارزون تر از شهرهای دیگه هست و اینکه شهر مذهبی هست یعنی هرروز هفته اینجا مراسم هست بدون  هیچ مناسبتی. مسجد محله هرجمعه دعای ندبه به همراه صبحانه مفصل . پدرم هیعت دارن هر جمعه شب آبگوشت میدن خب منم میرم کمک مادرم از ظهر که ناهار هم اونجا هستیم . پس کلا روز جمعه ما بدون خرج هست. سه شنبه مسجد دعای توسل همراه با شام که یا قیمه یا قرمه میدن . پنج شنبه ها دعای کمیل و جامعه کبیره که ساندویچ میدن حالا یا کتلت ،الویه، فلافل و...دوشنبه شب ها هیعت همسایه بلا استثنا ماکارونی برقراره .پنج شنبه ظهر یکی از اقوام برای اموات اش و حلوا و خرما بسته بندی می‌کنه می‌فرسته که خب همون میشه ناهارمون .پنج شنبه هم میشه روز بدون خرج ،هفته ای یکبار هم خونه مادرشوهرم شام میریم . حالا اگه مناسبتی از شهادت یا ولادت ائمه باشه که دیگه مراسمات بیشتر هم میشه. و من اکثر این هارو شرکت میکنم با فرزندانم . همسرم هم مراسمات شب رو میان، خواستم بگم سبک زندگی ها متفاوت هست،اصلا نمیشه خودمون رو در این موارد با دیگری در یک جای دیگه کشور مقایسه کرد . 

خانما من میخواستم از شما خواهرای عزیزم مشورت بگیرم اونایی مادر هستید بیشتر میتونن کمکم کنند اگر خدا ...

یه نکته اقتصادی برای بارداری:از همون اول برید بهداشت تشکیل پرونده بدین مکمل ها رو میدن کاملا رایگان(مکمل ایرانی) و برای آزمایش ها میفرستن آزمایشگاه طرف قرارداد معمولا یا رایگانه یا با یک دهم قیمت،کلاس مراقبت از فرزند و کلاس بارداری رایگان هم میزارن درصورتی که بیرون جلسه ای ۲۰۰-۳۰۰ فک کنم باشه

دوستای گلم اینا رو نوشتم اگه کسی بدردش میخوره استفاده کنه وگرنه هممون میدونیم مکمل خارجی کجا و ایرانی کجا

دکتر متخصص کجا و مامای بهداشت کجا

@مامان_سبحان7‍ سلام مامی سبحان عزیززز و بقیه ی دوستان مطلعیه بار فرستادم نیومد کسی از این جشنواره وی ...

سلام دوست عزیز من قبلاً چند سری تو جشنواره ها و قرعه‌کشی های ویپاد شرکت کردم،اون موقع بله از سکه‌ام کم شد،و برنده هم نشدم هخخخخ

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام دوست عزیز من قبلاً چند سری تو جشنواره ها و قرعه‌کشی های ویپاد شرکت کردم،اون موقع بله از سکه‌ام ...

اونارو میدونم و شرکت هم نمیکنم ولی این جشنوارش یه جور مبهم بود سردر نیاوردم گفتم نکنه مثل جشنواره هایی که سکه ی دوبرابری میده اینم از اون نوع ها باشه به هر حال ممنون از راهنماییاتون☺️🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

دوستان لطفاً جواب بدین

من دیجی پی رو تازه نصب کردم بهم۴تومن اعتبار داده

تو بخش فروشگاهها میرم اکالا اقلام رو خرید میکنم برای در اخت گزینه‌ای اقساط با دیجی پی رو انتخاب میکنی ولی از اعتبارم کم نمیشه و برای پرداخت شماره کارتم رو میخواد،بابد چیکار کنم!؟ممنون میشم راهنمایی کنید

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

ممنون عزیزم خیلی راه کار خوبی بود بله من از بی نظمی متنفرم و سریع به هم میریزم و جالبه که خسته میشم ...

خواهش میکنم.عزیزم هیچ عادتی رو نمیشه یک دفعه ترک کرد ولی به روال قبل هم اگه ادامه بدین به امید اینکه حالا بعداً یه دفعه می‌زارم کنار اون بعداً هیچ وقت نمی رسه.هر بار شما نسبت به قبل یه مقدار کار کمتری انجام بدین واز سختی کار کم کنین. مثل گول زدن ذهن ومغز. چون مغز انسان نسبت به تغییر یک دفعه ای مقاومت می‌کنه .ولی خواهش میکنم شما که خودتون به این نتیجه رسیدین که کارتون اشتباهه پس سعی کنین زودتر کمش کنین قبل از اینکه وضعیت جسمیتون شما رو وادار کنه به ترک .چون اونوقت از نظر جسمی توان ندارین ولی تو دهنتون همه ش دوست دارین اون کار رو انجام بدین و اونوقت میشین دور از جون یه انسان باروح خسته.ولی وقتی کم کم کمش میکنین اصلا متوجه تغییر نمیشین ولی آخرش از نتیجه لذت می‌برین. .باید آهسته و پیوسته پیش برین تا ترک کامل .اونوقت میبینین چقدر حس بهتری دارین.حیف انسان‌های خوب و باسواد و فهمیده ای  مثل شما دور از جون با دست خودشون مریض بشن.

سلام خانما ما ۴ نفریم و بیمه نداریم ، بیمه سلامت هم چند ساله تموم شده به نظرتون الان میصرفه بیمه تام ...

سلام عزیزم . چرا دوباره بیمه سلامت تمدید نمی کنید؟! کاملا رایگان هست و با همه بیمارستان های دولتی و درمانگاه ها قرار داد دارن . بعضی مطب ها هم قرارداد دارن . اما اگه برای بازنشستگی میخوایید بدون تعرفه درمانی و فقط بازنشستگی واریز کنید که مبلغش کمتره . فکر کنم اسمش خویش فرما باشه 

آره سرپرست های خانوار

سلام عزیزم یه سوال دارم ازتون

من دوماه پیش یارانه مو ازهمسرم جداکردم شدم سرپرست خانوار بعد شهریورفقط براخودم یارانه ریخته بودن یه دختر۲ساله هم دارم برای دخترم نریخته بودن کالابرگ هم همینطور 

گفتم شاید این ماه درست بشه اما الان بازم فقط برای خودم ریختن گفتمازشما بپرسم چون گفتید قبلاجداکردین 

باید چیکارکنم که یارانه دخترمم بریزن؟

اجاق گاز فردار داشتم بردم گذاشتم خونه شهرستان واسه مستاجر...آره جای گاز کاملا خالی ...کابینت نیست یه ...

اجاق گاز دست دو تمیز از دیوار بگیرین بعدم موقع درومدن بفروشین.چون گازو راحت میشه شست آدم بدش نمیاد.