2777
2789
بخار شور دارم ولی اصلا هیچی اندازه وایتکس که با آب قاطی می کنم حس تمیزی بهم نمی‌ده حتی با دامستوس هم ...

لکه بر سیف بخرید رنگش‌ سفیده حاوی جوش‌ شیرین 

آسیب هم نمی زنه 

معجزه میکنه برای لکه های قوی 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادامه

😕اما همه این‌ها به‌کنار. میگذره و درست میشه.

مشکل اینه که من و یکی از کسانی که در این سفر مهمانشون بودیم، اصلا رابطه خوبی نداریم.

یعنی حرف همدیگه رو متوجه نمیشیم و حوصله همدیگه رو هم نداریم. بارها پشت سر من حرف زده و این حرف‌ها از آدم های مختلف به من رسیده. و بارها تیکه هایی به من انداخته که لایق خودش بوده. من متوجه هستم که از درون آرامشش کمه و نتونسته با خودش کنار بیاد،برای همین ضربه هاش رو به من میزنه.🤕

🤕از همه این ضررها بزرگ‌تر این بود که در این سفر ایشون خواست به زور وارد تصمیمات من و همسرم بشه و دستوری رو صادر کنه که من مایل به انجامش نبودم و من هم مقابله کردم. 

اینجا بود که نه تنها خودِ سفر کوفتمون شد، که تا همین الان که برگشتیم هم اعصابم از این جهت خرد هست.🫤 

با همه این تفاسیر و ضررها 

من ناامید نمیشم و در خرج کردن دقت میکنم.

در نگهداری از وسایل هم بیشتر دقت میکنم. همین الویه رو مثلا بااااید زودتر‌ میبردم یخچال.

😍😍😍

کاش میومدید از نحوه مراقبت از وسایل هم برامون میگفتید.

😍😍😍

ادامه 

درواقعیت یکی از پرخرج ترین سفرهای عمرمون بود. 🥲😁

میتونست خیلی بدتر باشه، مثلا خدایی نکرده اگر ما مقصر بودیم، تمام هزینه ۷تا ماشین دیگه، میفتاد گردنمون!

یا در این سفر هیچکس صدمه جانی ندید، این خودش بزرگ‌ترین نعمتی بود که خدا به همه ما داد. 

در عین حال، بچه‌هام متوجه شدن کمربند ایمنی صندلی عقب رو حتما باید ببندن. این درسی بود برای کل عمرشون…😊✨

به معجزه آیت الکرسی هم پی بردیم🤝 قبل از تصادف داشتیم با هم آیت الکرسی میخوندیم، اونم نه یکبار. تقریبا ۵الی ۶ بار خوندیم.‌چون پسرم میخواست حفظش کنه. انگار مامور شده بودیم برای بقیه ماشین ها هم بخونیم😍

ادامه

سلام به روی ماهتون☁️

اومدم از تلاش هام برای کمتر خرج کردن در سفر اخیر بگم😍

ما مهمان کسی بودیم در این سفر، خرجی نداشتیم.

قبلا اگر بود، حتما من کلی خرج میکردم، مثلا سریع میرفتم برای صبحانه خامه میخریدم. اما این بار روشم رو تغییر دادم. اصلا سمت سوپرمارکت نرفتم.

👌به جاش قبل از رفتن، وقت گذاشتم و الویه درست کردم 😍که یک وعده غذایی کمتر درست کنن.

👌توی مسیر‌ به ما گفتن فقط نون بگیرید که ما هم ۱۲تا نون گرفتیم( جایی که میرفتیم نون سخت پیدا می‌شد)

👌روز آخر هم موقع برگشت برای بچه های خودم و‌اونا که خیلی هم دوستشون دارم، ۱۲۵تومان  بستنی خریدم.

این شد خرجی که ما در این سفر انجام دادیم.✨

و اما در واقعیت چه رخ داد🫤

-تو مسیر رفتنمون، یک تصادف زنجیره ای 🚙🚗🚙🚗🚙🚗🚙🚗داشتیم که خدا بهمون رحم‌کرد. مقصر نبودیم اما ماشینتون خیلی خراب شد.خسارت رو بیمه میده اما افت قیمت ماشین زیاده🫤

اینجا یک ضرر بزرگ دادیم 🫠

-وقتی رسیدیم خیلیییی خسته بودیم، الویه شب موند تو ماشین، با اینکه هوا سرد بود زود خراب شد و ریختیم دور.😂🫠

(البته میزبان دید که یک وعده غذا آوردم.ولی خب خورده نشد)

-نونی که گرفتیم هم تا وقتی برسیم کاملا بیات شد( چون تو جاده خیلی معطل شدیم تا پلیس بیاد) اونم درست خورده نشد.😅

ادامه

سلام به روی ماهتون☁️اومدم از تلاش هام برای کمتر خرج کردن در سفر اخیر بگم😍ما مهمان کسی بودیم در این ...

تنتون سلامت باشه ولی خب سفر اعصاب خوردکنی بوده واقعا

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
اصلا من شوینده های اسپری نمی تونم استفاده کنم تا اسپری کنم نفسم بند میاد واسه همین هم مجبوری به جای ...

عزیزم جوش شیرین ویکم مایع ظرفشویی چندقطره وسرکه سفیدهم چندقطره همه رو مخلوط کنید بریزید تو ظرف اسپری عالیه همه جارو برق میندازه روی چوب روی سنگ همه چی به جز شیشه 

بخار شور دارم ولی اصلا هیچی اندازه وایتکس که با آب قاطی می کنم حس تمیزی بهم نمی‌ده حتی با دامستوس هم ...

من کلا وایتکس نمیخرم ولی میبینم بعضی ها همه چیز حتی ظرفهاشون و با وایتکس برق میندازن.خیلی ضرر داره عزیزم.دارین به خودتون صدمه میزنید.هیچ چیزی ارزش این و نداره که سلامتیتون و به خطر بندازه.اگه کم کم رو خودتون کار کنید که بذارینش کنار عالی میشه،🥰🥰🥰

سلام به همه ❤️من این مدت هرچی پول دستم میرسه عیار میخرم موجودی عیارم الان نزدیک 60تومنه فعلا قصد دار ...

شما همیشه خیلی برای من الهام بخشید🧡🥰

احساس میکنم یک خانم منطقی و با کمالاتید🤭🧡

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
برای گاز پاک کردن جوش شیرین بریزین و روش سرکه سفید و با یه پلاستیک بپوشونین بعد یه ساعت داغونترین لک ...

برای چدن چی

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

ادامه😕اما همه این‌ها به‌کنار. میگذره و درست میشه.مشکل اینه که من و یکی از کسانی که در این سفر مهمان ...

نه میگفتید و به این سفر نمیرفتید وقتی با اون شخص اختلاف دارید ببخشید ولی خود آزاری بوده

در مورد خسارت و صرفه جویی ، من یه قانونی و قبول دارم خرجی که باید بشه میشه مثلا من میام خودمو اذیت میکنم و 50 هزار صرفه جویی میکنم و از اون طرف این پول یه جوری از دستم میره
نمیدونم تلقین یا چی ولی بارها این اتفاق برام افتاده به همسرم هم میگم پولی که قرار بره میره حالا من خرجش کنم یا یه اتفاق بیافته و از دستمون بره

صحبت تمیز کاری شد منم این مشکل کمالگرایی دارم ( تو یوتیوب کلیپ  تمیزکاری میبینم عشق میکنم ) هفته های اول که اومده بودم خونه م به دلم نبود که فقط رو در کابینت و تمیز کنم همه رو میریختم بیرون و همه جای کابینت و پاک میکردم البته من فقط از شیشه شور استفاده میکنم فقط برای سرویس ها وایتکس و جرم گیر میزنم مامانم که متوجه این کارم شد گفت خودتو برای کار خونه خسته نکن و من دختر خوبی بودم و گوش کردم الان خیلی راحتم
ولی حتما باید هفته ای و یه بار و تمیز کنم چون ذهنم مشغولش میشه 

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

سلام به همگی من اعتبار ‌تارا داشتم که دیگه تصمیم گرفتیم با بخشیش هتل رزرو‌کنیم و‌بریم سفر خیلی خوب ب ...

عزیزم‌مبارکتون باشه

منم بعد از جنگ به فکر واحد دوم هستم

چون آواره خونه مادرم شدم که اونجا هم کلی داستان داشتم

شما واحد دوم رو کجا خریدین؟

بی زحمت منم راهنمایی بکنید.

من تهران هستم

و خدایی که به شدت کافیست.

سلام عزیزان من با یه کاربری دیگه خیلی وقته که خواننده ی خاموش هستم و از تجربیات شما عزیزان تا جایی که شرایطم اجازه بده استفاده می‌کنم و همیشه دعای خیرم بدرقه ی زندگیتونه🥰

تشکر ویژه دارم از رویا جون و معصومه خانم عزیزم و کسانی که تجربه های خودشو در اختیار گذاشتن تنها کاری که از دستم برمیاد اینه که دعا کنم هر چی خیر و خوشیه وارد زندگیتون بشه ☘️☘️☘️

و مخصوصاااااا پس انداز مخفی  که از معصومه جونم یاد گرفتم الهی بهترین های دنیا نصیبت بشه و همیشه سلامت باشی عزیزم🌹🌹🌹

و اما از خودم و زندگیم بصورت خلاصه وار میگم اگه میتونین کمکم کنید🥺

خلاصه میگم ، ما ازروزی که ازدواج کردیم انقدر زندگی عاشقانه ای داشتیم که خیلیا حسرت زندگیموناداشتن چندین سال مستاجر بودیم و زندگیمونا از صفرصفر شروع کردیم و به امید خدا الان بهترین خونه و بهترین ماشین را داریم و هزارمرتبه خدا را از  این بابت شکر مبگویم ، اما مشکل من اینه که شوهرم پارانوییده(شکاکی بیش از حدو زندگی بسیار برام سخت و عذاب اور شده ، هیچی به نام نزده و منو مثل زندانی ها داخل خونه اسیر کرده ، اومدم کمکم کنید لااقل برای خودم پس اندازی  جمع کنم.. 

اصلا اجازه نمیده که از خونه بدون خودش بیرون برم ، اجازه کارکردن نمیده،با هیچ کس بجز خانواده ام ارتباط ندارم  و …بشدت هم بداخلاقه و روانی گوشیمو مدام چک میکنه و.. اینم بگم چند ساله اخلاقش افتضاح‌و غیرقابل تحمل شده من بچمو خودم میبرم مدرسه روی ماشین ردیاب نصب کرده که من جایی نرم😔 خلاصه بگم که داغونم از دستش و میخواستم مخفیانه پس انداز کنم چون امیدی به زندگی باهاش برام نمونده . ولی نمیتونم خیلی سخته چون مدام گوشی و همه چیمو چک میکنه حتی حساب بانکی..مثلا یک میلیون به من میده و همش میپرسه پوله را چیکار کردی و چک میکنه ..چند سال پیش این تاپیک و پیدا کردم و باپولی که تونسته بودم جمع کنم دوتا پارسیان خریدم (مخفیانه)بعد چند وقت پیداشون کردو لو رفتم  چنان دعوایی درست کرد که بیاو ببین ، تا چند وقت اصلا ریالی بهم پول نمیداد و روزگارمو سیاه کرد که تو تنهایی رفتی از طلافروشی خرید کردی  که چیکار کنی چرا مخفی کردی میگفتی خودم میخریدم خلاصه بگم دیگه منم از اونوقت ترس عجیبی افتاد به جونم و دیگه تاپیک را گم کردم حالا به لطف خدا چند وقته دوباره اومدم اینجا و بشدت نیاز به کمک دارم  اینم بگم دو تا پارسیان با هزار سختی ومخفیانه خواهرم برام خریده و پیش خودش گذاشتم بمونه 

دوستان عزیزم و معصومه ی عزیزم کمکم کنید 🙏😘

الهی هر چی از خدا میخواید بهترینشو بهتون بده