2777
2789

سلام سلاممم به همگییی ❤️ 

اول اینکه تشکر کنم از دوستای مهربونم که با جون و دل راهنماییم کردن ممنون از همتون بوس ❤️

رفته بودم خرید برای خونه تو فروشگاه گشت میزدم که اقلام مورد نظرمو پیدا کنم چشمم خورد به تاید های کیلویی اوایل ازدواج از اینا استفاده میکردم خیلی برکت داشت بقول خودمون 

به این فکر میکردم که واسه خرید عمده شوینده دفعه بعد تو لیست خریدم بنویسمش که چشمتون روز بد نبینه قیمت پنج کیلویی زده بود ۷۳۰ هزار تومن 😐💔

بعد تاید ماشینی همون مارک کپی همون ۵۰۰ گرمی ۵۷ هزار تومن بود حساب کردم دیدم اوه ۱۰ تا از اینا بردارم میشه ۵۷۰ تومن که وزن هاشونم برابر 

یا حبوبات نگاه میکردم ( من نمیخرم اصلا به این قسمت هزینه نمیکنم خانوادم زحمت میکشن میدن ) دیدم حبوبات بسته ای چقدر گرونتر از حبوبات فله ای تفاوت قیمتشون زیاد بود ۹۰۰ گرم لوبیا چیتی رو ۵۹۸ هزار تومن زده بود در حالی که ۱ کیلو لوبیا چیتی فله ای بگیری میشه ۴۸۰ یا ۵۰۰ که باز تفاوت قیمتش ۱۰۰ هزار تومن 😐 

یا عدس درجه یک کیلویی ۱۵۰ ولی بسته بندی ۸۰۰ گرمی زده بود ۲۲۰ هزار تومن یه مدل دیگه هم بود ۱۹۸ هزار تومن اصلا بصرفه نیست بنظرم خانومایی که خرید خونه دستشونه حتما حبوبات رو فله ای خرید کنید مابه تفاوت این قیمتا پس انداز خوبی می‌تونه بشه واسه یه زن خانه دار 

همسرم دیشب یکاری داشت تره بار اومد گفت سیب زمینی کیلویی ۱۵ هزار بود گوجه ۱۰ ، سیب و نارنگی خوب کیلویی ۴۰ 

در حالی که مغازه سیب زمینی رو ۳۹ گوجه رو ۴۰ میده سیب کیلویی ۱۰۰ نارنگی ۸۵ 

وانتی هم سیب زمینی رو ۲۵ میده گوجه ۲۵ و سیب ۷۵ 

بنظرم تره بار آدم بتونه بره خیلی خوبه حتما هفته ای یکبار اگه بتونید برید هزینه های میوه و سبزیجات راحت میشه به نصف رسوند ❤️قبلاً به اینجور قیمتها اصلا دقت نمیکردم از وقتی مینویسم دقتم بالا رفته 

در راستای اقتصادی شدن پستم بگم که دو سال پیش شلوار بگ خریده بودم جین که جلوش اندازه یه وجب چاک داشت دیگه چند ماهی پوشیدم دلمو زد کمدو که ماه پیش تفکیک میکردم دیدمش میخواستم ردش کنم که یه صدای تو درونم گفت همینو بده خیاط تا بالایی اون یه وجب چاکش کوتاه کنه برات بشه یه شلوار ترند واید لگ ( نیم بگ) اینطور شد که با هزینه ۴۰ هزارتومن صاحب یه شلوار جدید جینگل پینگل شدمم 🥺😂❤️

واسه خریدهای عید هم میخواستم خورد خورد از میلی خرید کنم که دیدم برای من جواب نیست استرسی میشم قیمتارو چک میکنم یا جوگیر میشم فروش میزنم برای همون یه کارت بدون پیامک و تلفن بانک در نظر گرفتم هرماه مبلغی پرداخت کنم تا عید که لباس عید بچهامو باهاش پوشش بدم دلم میخواد عیدی همسرمو اونموقع دست نزنم باهاش یه زنجیر خوشگل بگیرم 😍

راجب بره های هم که پست قبل گفتم قرار شد به امید خدا در روزهای آینده برادرم پیگیر باشه بگیره برام زیاد فکر کردم دیدم از طلا بصرفه تر هست برام چون با این پول یک گرم هم نمیتونم بگیرم تبدیل هم کنم تا سال دیگه که بره به عمل بیاد بچه بیاره چقدر مگه میخواد رشد کنه که اون سوددهی رو بهم بده یجورایی انگار با پولم کار میکنم تا دو سال دیگه فوقش اون ۹ ملیون من بشه ۳۰/۴۰ ملیون حالا اگه باز قیمت طلا فضایی بره بالا که دیگه فکر نکنم تا اون حد باشه ایشالا که پایین بیاد 

منم ضرر نمیکنم تا ۲/۳ سال آینده بره هام کلی نینی میارن 😍😍دعا کنیددد برامم 

و یه چیز دیگه که راجب بدغذایی بچها گفتین من پسرم ۴ سالشه به شدت عجیبی بد غذاس نیم ساعت طول میکشه غذا رو بجوعه اصلا افتضاح یا تو دهنش نگه میداره کفریم میکنه نمیتونم خودمو کنترل کنم داد میزنم عصبی میشم گاهی هم حرصمو سرش خالی میکنم اما بعدش پشیمون میشم 😑حرفای دیگران اذیتم میکنه که بچت ضعیف فلان سرزنش میکنن اخه مگه به مادر میتونه به بچش نرسه من حاضرم خودم نخورم بچم بهترینارو بخوره 

زیاد اهل میوه و آش و پیتزا این چیزاس خوراکی به شدت دوسداره که من به حداقل رسوندم این موردو پیتزا هم ماهی یکی دو بار بیرون میبرمش آش هفته ای یکبار درست میکنم حتما میوه هم هر روز داریم ماشالا یه سبد نارنگی رو بزاری جلوش تا یک ساعت تموم میکنه شربت مولتی ویتامین هم میدم بهش 

چیکار کنم بنظرتون 😑😑😑چجوری صبور باشم خودمو کنترل کنم چیا بدم بهش 

دخترمم خورد و خوراکش خیلی خوبه اما برعکس اونم وزن نمیگیره ریزه مونده ۲۰ ماهشه ۹ کیلو گرمه دکتر هم بردم گفت نرماله چون وزن تولد کم بوده 😑😑امان از حرفای دیگران و سرزنش

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم مثل شما نمیتونستم به لیستم پایبند باشم.الان لیست غذاهارو مینویسم ولی روز تعیین نمیکنم.مثلا ...

عزیزم خیلیم عالی منم اینکارو میکنم چند مدل غذا در نظر میگیرم بعد میرم طبق اونا خرید میکنم 

من حبوباتم رو ماهی یکبار در میارم از هر کدوم به مقدار لازمم خیس میکنم ۲۴ ساعت طی این ۲۴ ساعت ۳ بار هم آبشو عوض میکنم بعد ۴ تا بسته ترکیبی از حبوبات برای آش رشته درست میکنم فریز میکنم ۲ بسته نخود فریز میکنم در ماه ۲ بار آبگوشت درست میکنم بخاطر بچهام مفید و مقوی دوست دارن ۲ بسته عدس برای عدسی که باز اینم بخاطر بچهامه دوسدارن و مقوی دوباره ۱ بسته عدس برای عدس پلو 

۱ بسته لوبیا قرمز برای قرمه سبزی

۱ بسته لپه برای قیمه 

برای ماه بعدش اینارو دوباره تکرار نمیکنم بعضیاشون رو تنوع میدم مثلا بجایی ۲ بار عدسی یکبار خوراک لوبیا چیتی بار میزارم 

یا بجایی ابگوشت یکبار سیرابی با نخود اینطوری 

میوه رو هم نفری یدونه میگیرم که چهار نفریم هر روز چون بچهام میوه میخورن خیلی خیلی دوسدارن هفته ای دو مدل میوه میگیرم مثلا ۲۱ عدد سیب ۲۱ عدد نارنگی  

راجب سبزی هم به نقطه بگم بچها هرکی ایرفرایر ( سرخکن) داره من شوید و نعناع رو داخلش خشک کردم سه سوت نگم براتون چیشددد محشر ۴۵ دقه تو دمای ۱۲۰ اصلا تغییر رنگ نمیده سبز سبز 

میتونید توش پیاز هم سرخ کنید فریز کنید تو مصرف روغن و وقت خودتون صرفه جویی کنید با یه قاشق روغن کلی پیاز سرخ میشه 😍

و در آخر لطفاً اگه کسی دستگاه میوه خشک کن داره راهنماییم کنه چه مارکی خوبه می‌خوام تهیه کنم خودم درست کنم هم برای مهمان هم بچهام و خودمون بخوریم هم برای مدرسه هم گزینه خوبیه تنقلات سالم 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

سلام به همگی روزتون بخیر و خنکی 🥰🥰یه گزارش کار بدم 🤭ما از طرف ادره همسرم ماهانه یه اعتباری داریم ...

فقط دوچرخه رو کجا قایم کردی ،هر چی فکر کردم نتونستم پیدا کنم😅

خیلی مبارکشون باشه😍

سلامم به دوستاییی مهربونم ❤️ شبت همگیتون بخیر و نیکی ❤️میخواستم منو خواهرانه راهنمایی کنید من ۹ ملیو ...

سلام دوست عزیز اگه میشه پولتون و دو جا سرمایه گذاری کنید.نصفش و بدین گوسفند نصفش هم طلا که از هر دو سود کنید.چون گوسفند یه مقدار ریسک هم داره.البته چون پدرتون دامدارن خیالتون راحته ولی بازم همه‌ی تخم مرغ ها تو یه سبد جالب نیست.

میشه مثال بزنی؟ چیا آماده کنیم؟ من مجرد نیستم ولی واقعا نمیدونم چی بپزم واز قبل برنامه ندارم همش تکر ...

سلام ببخشید من جواب میدم.حبوبات و‌بپز بذار داخل فریزر.پیاز داغ و هویج و فلفل دلمه هم میتونی بذاری فریزر.سرعتت خیلی بالا می‌ره.من از دوستان همینجا یاد گرفتم خورشت و واسه دو وعده درست میکنم.و یه وعده میذارم فریزر.از همه روشها بهتر هم نوشتن برنامه یه هفته ای هست.بزن رو در یخچال و قبل نوشتن وسایل خونه رو چک کن متناسب با همون برنامه بنویس و اینکه ماهی یه غذای جدید و امتحان کن.اگه خوب بود وارد برنامه ی غذاییت کن

بچه ها من از باسلام خرید کردم لباسای پاییزه خودم و بچه ها 

بعد جالب اینکه وقت بزلرید بگردید 

فکر نکنید قیمت ها توو یه رنجه

من سوییشرت واسه دخترم خریدم ۶۳۰

بعد حالا بعضی عرفه ها کمی پایین تر میدادن 

یه غرفه همین لباس رو 

۱۱۵۹۰۰۰ تومان میداد 

یا جوراب پشمی ۳۰۰ بود یه غرفه ۱۱۰۰۰۰۰ میداد فک کنین 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
فقط دوچرخه رو کجا قایم کردی ،هر چی فکر کردم نتونستم پیدا کنم😅خیلی مبارکشون باشه😍

دوگرنه توی کارتنه عزیزم 

باز نیست

ته کمد دیواری قایمش کردیم 

پشت رخت آویز🤭

بچه هام توی اتاق ما رفت و آمد ندارن که ببینن🤗

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
سلام ببخشید من جواب میدم.حبوبات و‌بپز بذار داخل فریزر.پیاز داغ و هویج و فلفل دلمه هم میتونی بذاری فر ...

عزیزم شاغل هستین؟ 

اگه شاغل نیستین و وقت زیاد دارید  تازه به تازه مصرف کنید خوب نیست انقد غذای فریز شده آخه 

سلام سلاممم به همگییی ❤️ اول اینکه تشکر کنم از دوستای مهربونم که با جون و دل راهنماییم کردن ممنون از ...

سلام عزیزم صبحتون بخیر، همینکه پیتزا دوست داره با همین پیتزا می تونید کلی ویتامین بهش برسونید روی نونش سبوس بپاشید اصلا بعد از پخت مشخص نمیشه هر بار هم از گوشت های مفید بخصوص گوسفندی یا بوقلمون استفاده کنید و قارچ و فلفل و ...هم اضافه کنید یکبار لقمه پیتزا سمبوسه پیتزا اشترودل گوشتگ پیتزا لقمه ای با خمیر هزارلا حتی نونش رو هم می تونید با روش خمیر جادویی درست کنید به جای روغنش رو غنهای مفید بدون بو بزنید،  ویتامین و مکمل هم اندازه بدید که باعث بیش فعالی پسر گلتون نشه با مشورت پزشک باشه که خیالتون راحت باشه