2777
2789
خسته نباشید خیلی هنرمند هستین و با حوصله ساعت کاری شما چه جوریه ؟ 26 سال اینکارها رو انجام دادین به ...

سلام عزیزم بله همیشه سیستم زندگی من اینجوری بوده 

۳۸سالمه و۲۶ ساله ازدواج کردم یه دختر ۲۱ساله دارم برادرمم با ما زندگی میکنه ....

5/30صب بیدار میشم همون لحظه شکر گذاری میکنم برای همه چی صدقه میزارم کنار عودیا اسماچ یا اسفند دود میکنم ومدام ذکر های روزانه رو میگم برای دخترم صبحونه درست میکنم خوراکی هاشو حاضر میکنم نهارشو میکشم راهی میکنم دانشگاه ساعت 6شوهرم میره سرکاربعدش برادرم ,ساعت ۷تا ۹ونیم جلسه شرکت میکنم آنلاین درحین جلسه کارامو انجام میدم به خودم میرسم بعدش میرم سرکار ساعت ۴برمیگردم اگه خرید لازم باشم برگشتنی انجام میدم...رسیدم خونه همون لحظه کیف کفش ولباس هامو مرتب میزارم سرجاش مستقیم میرم آشپزخونه ظرفای نهار یا عصرونه دخترم وشوهرمو میشورم ظهر شوهرم میاد خونه...شروع می‌کنم شام ونهار فردار میزارم لباس شویی وروشن میکنم لباس های قبلی وجمع میکنم مرتب میزارم سرجاش اگه اطو یا پارگی داشت همون لحظه انجام میدم هفته ای یه بار از عطر هرکسی تو کشو یا کمد خودش میزنم لباس ها بوی خوب بگیره...دستسویی هربار میرم آمدنی حوله هارو مرتب میکنم اینه وکابینت ودستمال میکشم کف و لکه گیری میکنم ...

یه بیست دقیقه ورزش میکنم ...خونرو کامل مرتب میکنم سالاد شام ونهار فردارو درست میکنم درحین کار ویس جلسه هامو گوش میدم وهر کاری که سخته اول انجام میدم وتمام کارهارو  تند وفرز انجام میدم هیچ کاری وبرای بعد نمیزارم ظرف ها خشک شد همون لحظه جمع میکنم هرجایی تک دیوار کابینت هرجا لکه بود همون لحظه پاک میکنم کابینت هاکشو ها کمد ها همیشه مرتب نگه میدارم آشغال تمام سطل هارو هر روز میزارم بیرون انرژی منفی نگیره خونه ظرفشویی وبعداز هر بار ظرف شستن با تاید لباسشویی میشورم وهمون لحظه سینک دیوار وخشک میکنم وزمین وطی میکشم ...

وقت کنم یه رب مطالعه میکنم...

یکم میرم تو اتاق دخترم باهم حرف می‌زنیم یه چیزی میخوریم...

هر شب روی میز شمع و میوه خشک تخمه وسایل میچینم ...شوهرم دوازده شب میاد خونه تا ساعت یازده کارام تموم میشه ۱۰دقیقه حساب کتاب برنامه فردا خاطرات اون روزمو می‌نویسم بعدش یه بخور یا ماسک میزارم میپرم حموم تا شوهرم بیاد یه پیرهن چین چین میپوشم موهام فره از بالا مرتب جمع میکنم وآرایش میکنم تقریبا ۱۲ یا دوازده ونیم شوهرم میاد صدای کلید وکه می‌شنوم در کوچه رو باز میکنه میدوم یه طبقه میرم پایین استقبالش وصبم با بوس و بغل بدرقه میکنم ...

شام وچای ومیوه که خورده شد جمع میکنم میشورم ظرفشویی وخشک میکنم مسواک میزنم وضو میگیرم بعداینکه شوهرم وخوابوندم ۴۵دقیقه دعا وقرآن میخونم یه مراقبه میکنم و لالاااااا وهمیشه با لباس خواب میخوابم 

سلام خانواده شما تقریبا مثل خانواده منه هفته ای چهار کیلو برنج مصرف میکنیم.بعد دوستان میگن سالی پنجا ...

اخه فقط بلد بودن نیست من اگه غذای مورد علاقه خانواده رو درست نکنم میرن بیرون میخورن هزینه بیشترم میشه وسالم هم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو نظم ومقررات خوش قولی وقت شناسی خوش حسابی خیلی حساسم وقتم زیاد برای تلفن حرف زدن نمیکنم بدون برنامه خونه کسی نمیرم ...با برنامه ریزی کارامو انجام میدم 

سلام عزیزم بله همیشه سیستم زندگی من اینجوری بوده ۳۸سالمه و۲۶ ساله ازدواج کردم یه دختر ۲۱ساله دارم بر ...

ماشالله بهت شما یک کدبانوی واقعی هستی. ۱۲ سالگی ازدواج کردی؟ من امسال ۴۰ سالم شد ولی باید از شما درس زندگی کردن یاد بگیرم.

سلام عزیزم بله همیشه سیستم زندگی من اینجوری بوده ۳۸سالمه و۲۶ ساله ازدواج کردم یه دختر ۲۱ساله دارم بر ...

خیلی هم عالی،یاد اون بلاگری افتادم که 54صبح بلند میشد و سه چهار مدل غذا ،دسر و ...درست میکرد.خخخخ

شوخی کردم باهاتون ولی اگه اینطوری باشین که خیلی خوبه.

سلام خانواده شما تقریبا مثل خانواده منه هفته ای چهار کیلو برنج مصرف میکنیم.بعد دوستان میگن سالی پنجا ...

سلام عزیزم ببخشید من جواب میدم ❤️

مشکل از شما نیست یا کم کاری از شما نیست 

مگه هر بار که برنج پختی به همه نمیرسه ؟ یا سیر نمیشید که همچین فکری می‌کنی ؟ ما الان ۴ نفریم بچهام کم غذان و کوچیک دلیل نمیشه خودمو با کسی که ۴ نفر بزرگن مقایسه کنم 

شاید شما غذایی نونی بیشتر دوسدارید تا برنجی اما یکی غذایی برنجی بیشتر پخت و پز می‌کنه بستگی به نوع آشپزی و ذائقه ها داره فداتشم ❤️ شاید شما کم خوراکی یکی پرخوراک با یه بشقاب معمولی از برنج سیر نمیشه هیچوقت خودتونو مقایسه نکنید هر کسی قلق زندگیش بهتر دستشه دیگه 

اگر پیمونه هاتو بیشتر کنی مطمئنی همش خورده میشه ؟ دور ریز نمیشه ؟ 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

خیلی هم عالی،یاد اون بلاگری افتادم که 54صبح بلند میشد و سه چهار مدل غذا ،دسر و ...درست میکرد.خخخخشوخ ...

من چون همیشه اینجوری بودم عادی برام و خب یه چیز طبیعی و روزمره هست بنظرم 

سلام عزیزم شما برای ۳ نفر انقدر مصرف برنج و گوشت و روغن دارین؟ اگر بله که ماشالله خیلی زیاده. ما ۳ ن ...

ببخشیدمن جواب میدم،چون این مساله رومیخواستم برای خودم مشخص کنم،قبلا حساب کتاب کرده بودم وبراتون توضیح میدم.

یک کیلو برنج ایرانی برای ۵نفرهست.فعلا به خوش خوراک یا کم خوراک بودن خانواده کارندارم،طبق چیزی که تو مجالس آشپزها درست میکنن گفتم.......مثلا ما۴نفریم.اگرهرروز برنج بخوریم.یعنی تقریبا روزی۸۰۰گرم برنج میشه که میشه ماهی ۲۴کیلو.خوب قطعا بعضی از روزهانون میخوریم.همون بحث کم خوراک وخوش خوراک پیش میاد.من ماهی۱۰کیلو درنظرگرفتم که میشه یک سال۱۲۰ کیلو....حالا باهمین مقدار خوب مهمون هم بیاد باید جوابگو باشم.پس حجم برنج روزانه ام کمتره که ۱۲۰کیلو برای یک سال کافی میشه.

این مساله برای کسانی مثل من که اصلا درطول هفته شام وناهارخونه پدرومادریاپدرومادرهمسرنمی ریم یک چیز عادی هست،چون تمام وعده های غذایی خونه هستیم،مگر مهمانی که معمولا شب هست.ماتوشمال ناهاربرنج درست میکنیم.امیدوارم واضح توضیح داده باشم

خدایا بی نهایت شکرت